• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit Club 🏋🏻‍♀️

İyi akşamlar arkadaşlar 🙋🏽‍♀️

Kuchisabishii Kuchisabishii
H3RA_ H3RA_
11 Ekim

Kahvaltı
Yarım lavaş
Üč tatlı kaşığı kadar lor
2 çatal tereyağ 🧈

Öğle
15:00 sularında
Yarım lavaş
1 tabak mercimek çorbası 🍵
Tere
3 turşu (kırmızılardan) 🌶️
1 tabak bulgur pilavı

Aralarda/ az fındık, az çekirdek, (az diyip geçilmez ama bi dahakine daha sıkı hesaplayayım
Üzüm, elma, sade türk kahvesi, az petibor tipi bisküvi 🍎🍇

erken kapadım günü
maalesef 2 hosbesim var, inceliğini bilen bilir diyomusum 😬

su** 10-12 bardak 💧
spor 50 saniye yerimde saydım

Sporun iyimis 😝

Yemeklerine cok yorum yapmicam, zamanla dengeyi kuracaksin bence.

Ama potibormus, hosbesmis olmamis. Sadece ödül gunlerinde izin ver böyle seylere.

Aslinda ben çok karsi degilim ödüle falan, ama diyetin basinda, su incecik yiyeyim, aman arkadas ikram etti bir tane alayim denilince aliskanliklar bozulmuyor. Sonra da bir bakmissin ipin ucu kacmis. Ipin ucu kacmasin diye, kotu aliskanliklari birakalim diye böyle seyleri ilk zamanlar yasaklamak iyidir bence. Sonra yeni aliskanliklar kazanip kötüleri birakilinca belki biraz daha esnek olunabilir.

Kendim icin böyle düşünüyorum, sana da naçizane önerimdir. Yoksa benim de oncesinde kac kez diyeti 2. Haftasından birakmisligim var.

Menumu yazayim. Aksam yemegi degistim. Salca amma carbliymis yaw😬
Sabah: 2 parca keto ekmegi,1 dlm kasar 2 dlm tavuk
10.00: 2 kimyonlu kasar dilimi ve 3 yumurta beyazi
12.30: 3 kucuk parca tavuk
15.30: ~10 tatsiz, tuzsuz, carbsiz, cekirdeksiz siyah zeytin.
Aksam: 300 gram ispanak, 100 gram somon baligi ve 100 gram yogurt
Total carb: 15,37😎
Aralarda: cay, bulletproof kahve ve yesil cay
Spor daha sonra yazacam. Sadece challenge zaten heryerim tutulmus😍
Benim menum bukadar uzun olurmuydu yaw🤣
Kuchisabishii Kuchisabishii sedulu sedulu H3RA_ H3RA_

Aksami gorene kadsr ne kadar sıkıcı bir menu diyordum ki ispanagi gordum rahatladim 😅
Afiyet olsun.hakikaten sen yemezdin bu kadar, keto sana yaradi desene 😄

Kahvaltı
Yulaf lapası yaptım üzerine 50 gr muz ve 30 gr şekersiz fıstık ezmesi koydum.

Akşam
250 gr köfte 220 ml ayran ve salata

Ara yapmadım bugün lapa epey süre tok tuttu.

Cardio 60 dk dumbell ile
Su 2 lt
Kuchisabishii Kuchisabishii H3RA_ H3RA_
23C71F7A-5B27-4FD1-A643-C85F421BDC03.jpeg 7302D7F3-431C-47A2-9400-EAA1B94A4D78.jpeg

Cok güzel görünüyor.
Afiyet olsun.
Bence birazcik daha salata olabilirmis, atiyorum nohut ya da biber dolmasi yerine. Mükemmel olurmus, bu haliyle de gayet güzel bir menu 👌
Çalışma hayatına yeni uyum sağlıyorum, yemeğimi evden hazırlıyorum şuan ne pratiğime geliyorsa onu alıyorum ama haklısın yakında da salata ekleyeceğim🥗💪

Iki ogunune de salata yakisirmis.
Bu sekli ile hem doyurucu degil, hem de cok vitaminsiz bir günmüş gibi duruyor.

Vücudunu bu kadar az kaloriye alistirma bence, sonra zorluk cekersin.

Alisverise cikmam lazim😬😬 gecen tahlillerden sonra biraz yesillik azalttim tiroid icin bu ara cok duzensiz yiyorum haklisin yinede

11 Ekim pzt

Kahvaltı :1 yağda yumurta 5 zeytin 2 yk lor peyniri yarım domates 1 dilim salatalık çeyrekten de az simit
Öğle : 2 küçük dolma yarım bardak ayran 2 kaşık yeşil salata
Ara: 12 tuzsuz fıstık 3 kuru kayısı sade Türk kahvesi
Akşam 3 köfte kadar palamut balığı buğulama, 10 tane kızarmış patates
Su 2lt

Kuchisabishii Kuchisabishii H3RA_ H3RA_ sedulu sedulu dövmeyinn😅 ben ceza vericeğinizi tahmin ettiğim için kendim 3 mil leslie yaptım

Eklentiler

• Screenshot_20211011_222003_com.askipo.patient.jpg
    Screenshot_20211011_222003_com.askipo.patient.jpg
    47,5 KB · Görüntüleme: 22
Yulaf beni tok tutmuyor ya neden acaba 🥺 nasıl hazırlıyorsunuz yulaf lapasını sütte mi pişiriyorsunuz. Ben yulafı direkt yoğurdun içine koyuyorum
30 gr yulaf ya da 3 yk diyeyim 200 ml süt ekleyip pişiyorum. Zaten 5 dk içinde kaynıyor v sisiyor lapa kıvamını alıyor. Üzerine meyveler ekliyorum ve fıstık ezmesi

12 kilo dumbell olarak mı kullanıyorsun? Spor salonunda 14 kg ile çalışıyorum hareketleri aletlerle yaparken ama dumbell a gelince 2 şer kg bile yoruyor :KK43:

Degisiyor,
Ama 12 kg total, 6 + 6 yani.

Aletlerle de göğüs 15 le digerleri biraz daha yuksek, sirt 18, bacak 50 falan gibi sanirim. Gogus bende olmadigi icin 15 de zorlanıyorum.

12 kilo dumbell olarak mı kullanıyorsun? Spor salonunda 14 kg ile çalışıyorum hareketleri aletlerle yaparken ama dumbell a gelince 2 şer kg bile yoruyor :KK43:
Bende spor aletlerinde 15-20-30kg çalışıyorum ama dumbell de 1 kg anca 😂 omuzlarım göğsüm çok güçsüzzzz

Back