- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.169
- 798
- Konu Sahibi Kuchisabishii
- #7.721
Hello kızlar nasılsınız
Regl olcam bombaaa gibiyim şişim şiiişşşşş
Ben sis degilim de böyle bir huzursuzum, bas agrim var ve hafif karin agrisi.
Soyle birisi baksa da nazlansam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hello kızlar nasılsınız
Regl olcam bombaaa gibiyim şişim şiiişşşşş
İyi akşamlar arkadaşlar
Kuchisabishii
H3RA_
11 Ekim
Kahvaltı
Yarım lavaş
Üč tatlı kaşığı kadar lor
2 çatal tereyağ
Öğle
15:00 sularında
Yarım lavaş
1 tabak mercimek çorbası
Tere
3 turşu (kırmızılardan)
1 tabak bulgur pilavı
Aralarda/ az fındık, az çekirdek, (az diyip geçilmez ama bi dahakine daha sıkı hesaplayayım
Üzüm, elma, sade türk kahvesi, az petibor tipi bisküvi
erken kapadım günü
maalesef 2 hosbesim var, inceliğini bilen bilir diyomusum
su** 10-12 bardak
spor 50 saniye yerimde saydım
Menumu yazayim. Aksam yemegi degistim. Salca amma carbliymis yaw
Sabah: 2 parca keto ekmegi,1 dlm kasar 2 dlm tavuk
10.00: 2 kimyonlu kasar dilimi ve 3 yumurta beyazi
12.30: 3 kucuk parca tavuk
15.30: ~10 tatsiz, tuzsuz, carbsiz, cekirdeksiz siyah zeytin.
Aksam: 300 gram ispanak, 100 gram somon baligi ve 100 gram yogurt
Total carb: 15,37
Aralarda: cay, bulletproof kahve ve yesil cay
Spor daha sonra yazacam. Sadece challenge zaten heryerim tutulmus
Benim menum bukadar uzun olurmuydu yaw
Kuchisabishii sedulu H3RA_
2 kg ile şişmez, 12 kg ile calisiyorum, küçücük topcuklar belli belirsiz
Ağırlıkla inceliyor daha güzel test ettim onayladım
Bakinayim ozaman ben bir dumbellYok yaw oyle olmaz. Inanma ogle seylere
Çalışma hayatına yeni uyum sağlıyorum, yemeğimi evden hazırlıyorum şuan ne pratiğime geliyorsa onu alıyorum ama haklısın yakında da salata ekleyeceğimCok güzel görünüyor.
Afiyet olsun.
Bence birazcik daha salata olabilirmis, atiyorum nohut ya da biber dolmasi yerine. Mükemmel olurmus, bu haliyle de gayet güzel bir menu
Tühh napıcaz şimdiAha aciktim
Kiz keto yapiyom ya. Cok seyler yasak. Yasak olunca dahada istah oluyor bugunku menume baksana. Bukadar hic yemezdimTühh napıcaz şimdi
Yulaf beni tok tutmuyor ya neden acaba nasıl hazırlıyorsunuz yulaf lapasını sütte mi pişiriyorsunuz. Ben yulafı direkt yoğurdun içine koyuyorumKahvaltı
Yulaf lapası yaptım üzerine 50 gr muz ve 30 gr şekersiz fıstık ezmesi koydum.
Akşam
250 gr köfte 220 ml ayran ve salata
Ara yapmadım bugün lapa epey süre tok tuttu.
Cardio 60 dk dumbell ile
Su 2 lt
Kuchisabishii H3RA_
Eki Görüntüle 2931665 Eki Görüntüle 2931666
Iki ogunune de salata yakisirmis.
Bu sekli ile hem doyurucu degil, hem de cok vitaminsiz bir günmüş gibi duruyor.
Vücudunu bu kadar az kaloriye alistirma bence, sonra zorluk cekersin.
Kiz keto yapiyom ya. Cok seyler yasak. Yasak olunca dahada istah oluyor bugunku menume baksana. Bukadar hic yemezdim
12 kilo dumbell olarak mı kullanıyorsun? Spor salonunda 14 kg ile çalışıyorum hareketleri aletlerle yaparken ama dumbell a gelince 2 şer kg bile yoruyor2 kg ile şişmez, 12 kg ile calisiyorum, küçücük topcuklar belli belirsiz
30 gr yulaf ya da 3 yk diyeyim 200 ml süt ekleyip pişiyorum. Zaten 5 dk içinde kaynıyor v sisiyor lapa kıvamını alıyor. Üzerine meyveler ekliyorum ve fıstık ezmesiYulaf beni tok tutmuyor ya neden acaba nasıl hazırlıyorsunuz yulaf lapasını sütte mi pişiriyorsunuz. Ben yulafı direkt yoğurdun içine koyuyorum
Tamamdır teşekkür ederim deneyeceğim30 gr yulaf ya da 3 yk diyeyim 200 ml süt ekleyip pişiyorum. Zaten 5 dk içinde kaynıyor v sisiyor lapa kıvamını alıyor. Üzerine meyveler ekliyorum ve fıstık ezmesi
Çoğu diyet çeşitlerine hakimim az çok blgim var diyebilirim ama ketoyu çok bilmiyorummKiz keto yapiyom ya. Cok seyler yasak. Yasak olunca dahada istah oluyor bugunku menume baksana. Bukadar hic yemezdim
12 kilo dumbell olarak mı kullanıyorsun? Spor salonunda 14 kg ile çalışıyorum hareketleri aletlerle yaparken ama dumbell a gelince 2 şer kg bile yoruyor
30 gr yulaf ya da 3 yk diyeyim 200 ml süt ekleyip pişiyorum. Zaten 5 dk içinde kaynıyor v sisiyor lapa kıvamını alıyor. Üzerine meyveler ekliyorum ve fıstık ezmesi
Bende spor aletlerinde 15-20-30kg çalışıyorum ama dumbell de 1 kg anca omuzlarım göğsüm çok güçsüzzzz12 kilo dumbell olarak mı kullanıyorsun? Spor salonunda 14 kg ile çalışıyorum hareketleri aletlerle yaparken ama dumbell a gelince 2 şer kg bile yoruyor
Bende spor aletlerinde 15-20-30kg çalışıyorum ama dumbell de 1 kg anca omuzlarım göğsüm çok güçsüzzzz