- 4 Ağustos 2017
- 707
- 1.591
- 113
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #7.661
Eline sağlıkTUM CITIRLARIN DIKKATINE
Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cumartesi tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama DK
D: Dans DK
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
Ertesi güne tabloya ekleme yapmıyorum !
Kaçamaklardan dolayı ceza veriyorum !
Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Kuchisabishii
İzinli
İzinlisedulu
H3RA_
LadyMiami
@deanvillage
@Tavsannesi
Alys
Lori
kasim_pati
@Rokoko_
@Dahlia_
işareti yiyenler menü bildirimi ya da spor eksik demek
Çok iyiii teşekkürlerKızlarcımmm selam hepinize iyi haftalar olsun,
bu haftasonu kilo verme yüzdelerimiz kapışacak haberiniz olsun
Kendine güvenen, şöyle gelsin
Bıraksın inadı, dile gelsin
Sözünden dönen namert çıksın
Bizde böyle bundan sonra
hepinize Sıla'dan acayip kafa dağıtan bu şarkıyı armağan ediyorum, açın tepinin enerjiniz yerine gelsin
Kimdi o bugün canım sıkkın diyen
Geçmiş olsun...74728 kez kızımın hasta olduğunu belirttim ama MUAF olamadım, listeden de çıkarıldım sağlık olsun ya
Uyarı yapmadım ya sadece yeni tablo olayından bilgim olmadığından listeden çıkarıldım diye üzüldüm birde işin içinde sağlık olduğunu belirttim farkedilmemiş bende yanlış anlamışım falan filanGeçmiş olsun...
Listeden çıkarılmadın yeni haftada yeni tablo başlıyor
Paylaşım yapmadığın için eklenmedin
Hepimizin iş, aile gibi sorumlulukları var, tüm grup üyelerinin günlük yaşantılarını takip edemeyiz
Yada unutabiliriz de, buda çok doğal
Gönüllü takip edip tablolarlı düzenlerken daha nazik bir uyarıyı hak ediyoruz diye düşünüyorum
bugünden itibaren paylaşımlarını düzenli yaparsan yine listedesinUyarı yapmadım ya sadece yeni tablo olayından bilgim olmadığından listeden çıkarıldım diye üzüldüm birde işin içinde sağlık olduğunu belirttim farkedilmemiş bende yanlış anlamışım falan filansonuç olarak geçtiğimiz hafta hiç bir şey yapamadım ama hem diyete hem spora devam ediyorum
Günaydın, aşırı derecede yorgunum tatile ihtiyacım var.
Tamambugünden itibaren paylaşımlarını düzenli yaparsan yine listedesin
Gel gülüm biz misafiri severiz al çoluğunu çocuğunu gel, gezelim beraberahahahaha
doyamadin mi gezmelere yatla.
misafir olalim sana bizi de gezdir
Gel gülüm biz misafiri severiz al çoluğunu çocuğunu gel, gezelim beraber
Onların bir zararı olmuyor ki bütün gün denizde oynuyorlar.onlar da gelecekse gelmem
Onların bir zararı olmuyor ki bütün gün denizde oynuyorlar.
Napiyonuz bebeler
Ben isten geldim bi kahve icem. Carb 19,8 bugunku menumde. 0,2 ne yiyebilirim
Ama sankim sankim ketose girdim ha
Yok bebem yagim yeterli bugun. Normal kahve. Bende cok yoruldum. Bacaklarim perisan dunku spordanketo kahvesi mi iciyosun?
biz halen calisiyoz.
cok yoruldum ama.
Bebemi parktan getirdim. Yıkadım pakladım akşam eşim pide istedi ona ic hazirlicam birazdan kendime de köfte yapicam. Yoruldum yahu daha bu saatte işler bitmedi bileNapiyonuz bebeler
Ben isten geldim bi kahve icem. Carb 19,8 bugunku menumde. 0,2 ne yiyebilirim
Ama sankim sankim ketose girdim ha
bu hafta adım yarışı yokTamambirde şunu sorayım sadece spor yapmak yeterli mi yoksa yine adım sayısı mı yazılıyor ona göre hareket edicem de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?