Fit Club 🏋🏻‍♀️

Eline sağlık

Çok iyiii teşekkürler Bendim bazı günler çok depresif uyanıyorum ama kahve içtim dobarlandım

74728 kez kızımın hasta olduğunu belirttim ama MUAF olamadım, listeden de çıkarıldım sağlık olsun ya
Geçmiş olsun...
Listeden çıkarılmadın yeni haftada yeni tablo başlıyor
Paylaşım yapmadığın için eklenmedin

Hepimizin iş, aile gibi sorumlulukları var, tüm grup üyelerinin günlük yaşantılarını takip edemeyiz
Yada unutabiliriz de, buda çok doğal
Gönüllü takip edip tablolarlı düzenlerken daha nazik bir uyarıyı hak ediyoruz diye düşünüyorum

Uyarı yapmadım ya sadece yeni tablo olayından bilgim olmadığından listeden çıkarıldım diye üzüldüm birde işin içinde sağlık olduğunu belirttim farkedilmemiş bende yanlış anlamışım falan filan sonuç olarak geçtiğimiz hafta hiç bir şey yapamadım ama hem diyete hem spora devam ediyorum

bugünden itibaren paylaşımlarını düzenli yaparsan yine listedesin

Yıllar sonra eşimin sınıf arkadaşı Colaradodan Florida’ya geldi çocuklarıyla ve eşiyle birlikte, bizim çocuklarımız da aynı yaşlardalar çok aşırı güzel anlaştılar çok güzel vakit geçirdiler. Hele sekiz yaşındakilerin bıcır bıcır koyu sohbetlerini duysanız yıkılırdınız. Tekneyi de onlara bıraktık zaten mecburen geri gideceğiz perşembe günü. Tatil değil yani mecburen

Onların bir zararı olmuyor ki bütün gün denizde oynuyorlar.

benimkiler koca sesli, benle isleri olmazsa bile beni yoruyorlar.

ahaha,
dun doga yuruyusune gittik, dedim ki sipaya 2 dakika sussana,
neyse sustu, aha dedim bak kus sesi falan varmis meger,
kendi bile sasirdi

Napiyonuz bebeler
Ben isten geldim bi kahve icem. Carb 19,8 bugunku menumde. 0,2 ne yiyebilirim
Ama sankim sankim ketose girdim ha
Bebemi parktan getirdim. Yıkadım pakladım akşam eşim pide istedi ona ic hazirlicam birazdan kendime de köfte yapicam. Yoruldum yahu daha bu saatte işler bitmedi bile

Tamam birde şunu sorayım sadece spor yapmak yeterli mi yoksa yine adım sayısı mı yazılıyor ona göre hareket edicem de
bu hafta adım yarışı yok
spor yapılıp yapılmadığını takip ediyoruz
kilo verme yüzdeleri ile en çok kilo verme yarışımız var
cumartesi günü tartı bildirimlerinden sonra açıklanacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…