- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.169
- 798
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #7.641
sıkıntı yok satır boş kalmasın diye emoji koydum
her hafta değişimli yapmayı planlıyoruz tabloyuheracim bu hafta seni mi etiketliyoruz, hepinize surekli bildirim gelmesin diye sadece seduluyu etiketliyordum da, tablo onda diyerek.
Tamamsıkıntı yok satır boş kalmasın diye emoji koydum
Sabah bir kase kırmızı meyveli kelloggs yedimNasıl gidiyo kızlar? Su stoklucam mideme, şimdi vakit bulmuşken
Ben de 1 bardak içmiştim galiba , 4 ledim şimdi şükürSabah bir kase kırmızı meyveli kelloggs yedim
Çayımı, sade kahvemi içtim
Su içmedim daha ama şimdi başlıyorum
Öğleni badem ve cevizle geçiştirmeyi planlıyorum
Akşam semizotu yemeği yapmayı düşünüyorum
Geç gidersem plan değişebilir
Gezenti ya tam ben yemin ediyorumLadyMiami gibi tirmanacagim bugun
13.30da bitiyor mesaim. Cocuklara 30dk spor yapacagim o yuzden sizi 14.15 de alacagim diye anlasma yapiyorum. Kiz hemen atladi. Babam Beni 16da alsin diye
Eve geç gidersem demek istedimBen de 1 bardak içmiştim galiba , 4 ledim şimdi şükürafiyet olsun, aa ben de fırsat varken sade kahve içebilirim, metabolizma çalışsın sıfır kaloriyle semizotu da iyi bi seçenek geç gidersem derken , nereye ?
Anladım , tamam geçmiş olsun, önemli bir şey yok sanırımEve geç gidersem demek istedim
Normalde çalışıyorum bazen iş uzayabiliyor
Bugün artı olarak oğluşun doktor randevusu var 17'de tahlil falan ister doktor
Gecikebilirim o yüzden
İnsülin direnci varAnladım , tamam geçmiş olsun, önemli bir şey yok sanırım
yanında bir iki adet hurma tüketKöpüksüz kahvemve o kadar acı ki , olmuyo be rokoko
Tamam, Allah şifa versinİnsülin direnci var
arada tahlilleri yenilememiz gerekiyor
diyetisyene gidiyor bu ara
dikkat etmesine rağmen çok yavaş kilo veriyor
değerlerine baktıralım dedik
İyi fikiryanında bir iki adet hurma tüket
yada züber lokma falan tüket
zararsız şekerler en azından
Ellerine sağlık bebekTUM CITIRLARIN DIKKATINE
Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cumartesi tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama DK
D: Dans DK
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
Ertesi güne tabloya ekleme yapmıyorum !
Kaçamaklardan dolayı ceza veriyorum !
Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Kuchisabishii
İzinli
İzinlisedulu
H3RA_
LadyMiami
@deanvillage
@Tavsannesi
Alys
@Lori
@kasim_pati
Rokoko_
@Dahlia_
işareti yiyenler menü bildirimi ya da spor eksik demek
Benim bugün wallsit şarkım şuydu sıkıntı stres attım bağıra bağıra söyleyerek nereden dilime dolandi bilemedim bir anda canım bu şarkıyı çektiKızlarcımmm selam hepinize iyi haftalar olsun,
bu haftasonu kilo verme yüzdelerimiz kapışacak haberiniz olsun
Kendine güvenen, şöyle gelsin
Bıraksın inadı, dile gelsin
Sözünden dönen namert çıksın
Bizde böyle bundan sonra
hepinize Sıla'dan acayip kafa dağıtan bu şarkıyı armağan ediyorum, açın tepinin enerjiniz yerine gelsin
Kimdi o bugün canım sıkkın diyen
Bazen bende dilimde bir şarkıyla uyanırım, geçen şu şarkıyla uyandım meselaEllerine sağlık bebek
Benim bugün wallsit şarkım şuydu sıkıntı stres attım bağıra bağıra söyleyerek nereden dilime dolandi bilemedim bir anda canım bu şarkıyı çekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?