• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit Club 🏋🏻‍♀️

:KK200: En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.​
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cumartesi tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.​

KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama DK
D: Dans DK

Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

⛔ Ertesi güne tabloya ekleme yapmıyorum !
⛔Kaçamaklardan dolayı ceza veriyorum !

CumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembeCuma
Kuchisabishii Kuchisabishii 🍒
İzinli
🍓
İzinli
sedulu sedulu 🍒
🤾‍♀️
🍓
🤾‍♀️
H3RA_ H3RA_ 🍒
🤾‍♀️
🍓
❌
LadyMiami LadyMiami 🍒
🤾‍♀️
🍓
🤾‍♀️
@deanvillage🍒
❌
🍓
❌
@Tavsannesi🍒
🤾‍♀️
🍓
🤾‍♀️
Alys Alys 🍒
🤾‍♀️
🍓
🤾‍♀️
Lori Lori 🍒
🤾‍♀️
🍓
🤾‍♀️
kasim_pati kasim_pati 🍒
🤾‍♀️
🍓
🤾‍♀️
@Rokoko_❌
❌
🍓
❌
@Dahlia_🍒
❌
🍓
🤾‍♀️

❌ işareti yiyenler menü bildirimi ya da spor eksik demek

Eline sağlık 🌻

Kızlarcımmm selam hepinize iyi haftalar olsun,
bu haftasonu kilo verme yüzdelerimiz kapışacak haberiniz olsun

Kendine güvenen, şöyle gelsin
Bıraksın inadı, dile gelsin
Sözünden dönen namert çıksın
Bizde böyle bundan sonra
:ıslık::KK76::21:

hepinize Sıla'dan acayip kafa dağıtan bu şarkıyı armağan ediyorum, açın tepinin enerjiniz yerine gelsin
Kimdi o bugün canım sıkkın diyen :KK200:

Çok iyiii teşekkürler 😍Bendim bazı günler çok depresif uyanıyorum ama kahve içtim dobarlandım🎇

74728 kez kızımın hasta olduğunu belirttim ama MUAF olamadım, listeden de çıkarıldım sağlık olsun ya 😄
Geçmiş olsun...
Listeden çıkarılmadın yeni haftada yeni tablo başlıyor
Paylaşım yapmadığın için eklenmedin

Hepimizin iş, aile gibi sorumlulukları var, tüm grup üyelerinin günlük yaşantılarını takip edemeyiz
Yada unutabiliriz de, buda çok doğal
Gönüllü takip edip tablolarlı düzenlerken daha nazik bir uyarıyı hak ediyoruz diye düşünüyorum

Geçmiş olsun...
Listeden çıkarılmadın yeni haftada yeni tablo başlıyor
Paylaşım yapmadığın için eklenmedin

Hepimizin iş, aile gibi sorumlulukları var, tüm grup üyelerinin günlük yaşantılarını takip edemeyiz
Yada unutabiliriz de, buda çok doğal
Gönüllü takip edip tablolarlı düzenlerken daha nazik bir uyarıyı hak ediyoruz diye düşünüyorum
Uyarı yapmadım ya sadece yeni tablo olayından bilgim olmadığından listeden çıkarıldım diye üzüldüm birde işin içinde sağlık olduğunu belirttim farkedilmemiş bende yanlış anlamışım falan filan :KK42: sonuç olarak geçtiğimiz hafta hiç bir şey yapamadım ama hem diyete hem spora devam ediyorum

Uyarı yapmadım ya sadece yeni tablo olayından bilgim olmadığından listeden çıkarıldım diye üzüldüm birde işin içinde sağlık olduğunu belirttim farkedilmemiş bende yanlış anlamışım falan filan :KK42: sonuç olarak geçtiğimiz hafta hiç bir şey yapamadım ama hem diyete hem spora devam ediyorum
bugünden itibaren paylaşımlarını düzenli yaparsan yine listedesin 😉

Yıllar sonra eşimin sınıf arkadaşı Colaradodan Florida’ya geldi çocuklarıyla ve eşiyle birlikte, bizim çocuklarımız da aynı yaşlardalar çok aşırı güzel anlaştılar çok güzel vakit geçirdiler. Hele sekiz yaşındakilerin bıcır bıcır koyu sohbetlerini duysanız yıkılırdınız. Tekneyi de onlara bıraktık zaten mecburen geri gideceğiz perşembe günü. Tatil değil yani mecburen :confused::confused::confused:

Onların bir zararı olmuyor ki bütün gün denizde oynuyorlar. 😜😜

benimkiler koca sesli, benle isleri olmazsa bile beni yoruyorlar.

ahaha,
dun doga yuruyusune gittik, dedim ki sipaya 2 dakika sussana,
neyse sustu, aha dedim bak kus sesi falan varmis meger,
kendi bile sasirdi :KK48:

Napiyonuz bebeler👋♥️
Ben isten geldim bi kahve icem. Carb 19,8 bugunku menumde. 0,2 ne yiyebilirim😬😬
Ama sankim sankim ketose girdim ha😍😍
Bebemi parktan getirdim. Yıkadım pakladım akşam eşim pide istedi ona ic hazirlicam birazdan kendime de köfte yapicam. Yoruldum yahu daha bu saatte işler bitmedi bile 😀

Tamam👍 birde şunu sorayım sadece spor yapmak yeterli mi yoksa yine adım sayısı mı yazılıyor ona göre hareket edicem de
bu hafta adım yarışı yok
spor yapılıp yapılmadığını takip ediyoruz
kilo verme yüzdeleri ile en çok kilo verme yarışımız var
cumartesi günü tartı bildirimlerinden sonra açıklanacak

Back