- 4 Ağustos 2017
- 707
- 1.591
- 113
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #7.621
Bunu bugün yapmaya çalışıcam ben de bakalım nasıl olacakMobility, Yoga + Strength Training Teacher on Instagram: "How To: King Dancer 👑 💃🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ I’ve had a few requests for this tutorial in my DMs recently and last time I shared it, over 50,000 people saved it 🤯 so I hope it can provide a smidgen of
9,470 likes, 100 comments - livinleggings on August 14, 2021: "How To: King Dancer 👑 💃🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ I’ve had a few requests for this tutorial in my DMs recently and last time I shared it, over 50,000 people saved it 🤯 so I hope it can provide a smidgen of that help to some more of you who are...www.instagram.com
Fotolari kaydir
King pigeon hareketinde kaldim, ilerleyemedim
Günaydın, sağolasın, iyi gidiyor şükürdün zorlanmadım diyebilirim, bugün maalesef kahvaltıda çeşitli yiyemedim, babamlarla biraz tartışma oldu, moralim bozulunca az yediğim için, bugün kötü geçmez inşaallah,çünkü en önemli öğün kahvaltı ve içime sinmedi, toparlarim inşaallah günü. senin nasıl gidiyor, kaç zamandır ne kadar kilo verdin?
Bunu bugün yapmaya çalışıcam ben de bakalım nasıl olacakdaha önce hiç yoga yapmadım
Son kilolar yapışıyor cidden. İyi vermişsin ama Allah bereket versinben takimlar zamani gelip 13 kilo verip mezun oldum,
son 2 kiloyu da o zamandan bu yana vermeye calisiyorum ama bir verip bir geri aliyorum
istahim acik oldugu icin de biraz kas yapmaya calisiyorum, kaslarim kalori yaksin ki ben biraz fazla yiyebileyim ha ha
Son kilolar yapışıyor cidden. İyi vermişsin ama Allah bereket versinkas için yorucu mu çalışıyorsun? Spordan anlamam ama insan acıkíyor yorulup
İyi o zamanevet ama cok fazla degil,
haftada 2 gun agirlikla calisiyorum sadece.
dinlenip digerine hazir olmam baya vakit aliyor.
diger gunler de yuruyus yoga falan yapiyorum, 1 gun yuzme dersim var, o da yoruyor.
Aralıksız 5 dk şarkı açıyorum vakit geçiyor kızAralıksız mı
De get sedu ya sen normal değilsin bacım
Çok güzel esneme hareketleri varmışMobility, Yoga + Strength Training Teacher on Instagram: "How To: King Dancer 👑 💃🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ I’ve had a few requests for this tutorial in my DMs recently and last time I shared it, over 50,000 people saved it 🤯 so I hope it can provide a smidgen of
9,470 likes, 100 comments - livinleggings on August 14, 2021: "How To: King Dancer 👑 💃🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ I’ve had a few requests for this tutorial in my DMs recently and last time I shared it, over 50,000 people saved it 🤯 so I hope it can provide a smidgen of that help to some more of you who are...www.instagram.com
Fotolari kaydir
King pigeon hareketinde kaldim, ilerleyemedim
Sorun vakit geçirmek değil ki, o kadar durabilsem ben tv de izlerim :)Aralıksız 5 dk şarkı açıyorum vakit geçiyor kız
Pes etme canım yaparsın sende. Bacaklar çok güzel alışıyor sıkılaşıyor üst tarafta kas oluyor. Set haline bölüp yapmayı dene ilk baştanSorun vakit geçirmek değil ki, o kadar durabilsem ben tv de izlerim :)
Dün bebekle uğraşırken uyuya kalmışım
Dünkü menüm
Sabah: az kıymalı yumurta , 1 dilim ekmek, salata peynir zeytin azar azar ,çay
Öğlen: 1 pankek çay
Akşam: sebzeli kıymalı makarna(sebzesi boldu , makarna 4 kaşık)
Kuchisabishii sedulu H3RA_
Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | ||
| İzinli | İzinli | ||||||
| ||||||||
| ||||||||
| ||||||||
D deanvillage | ||||||||
| ||||||||
| ||||||||
| ||||||||
| ||||||||
| ||||||||
|
Eline sağlık ama ben cumartesi akşam saatlerinde buraya dahil oldum, gündüz diyet yapmamıştım ki , pazar başladımTUM CITIRLARIN DIKKATINE
Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cumartesi tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama DK
D: Dans DK
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
Ertesi güne tabloya ekleme yapmıyorum !
Kaçamaklardan dolayı ceza veriyorum !
Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Kuchisabishii
İzinli
İzinlisedulu
H3RA_
LadyMiami
D deanvillage
tavsannesi
Alys
Lori
kasim_pati
Rokoko_
Dahlia_
işareti yiyenler menü bildirimi ya da spor eksik demek
sıkıntı yok satır boş kalmasın diye emoji koydumEline sağlık ama ben cumartesi akşam saatlerinde buraya dahil oldum, gündüz diyet yapmamıştım ki , pazar başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?