- 22 Ekim 2020
- 7.680
- 25.160
- 498
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #7.601
Yok kiz anlatamadim. Hani 3-4-5 dk oldugunda dayanamiyorsun ya orda bi stop verip bi kac saniye sonra yine devam ediyorsunBen wallsit yapmayı bırakmadım. Her gün devam ediyorum. 5 dk yapıyorum güzel kaslandi bacaklar.
Aminnn Allah herkese alım gücü versin, insanlar peynir alırken bile düşünecek hale geldi zor cidden.Ohaaaaa. Neyse siyasi konulara girmim. Kesin banlanirim cunku agir kufrederim
Allah yardimciniz olsun ne diyim
Günaydın geçmiş olsun, inşaallahGünaydın..
Ben hala regl olamamanın eziyetini çekiyorum, çocuk olmasa hiç ayağa kalkmazdım, bugün biraz iyiyim umarım böyle devam eder..
Sen 50 lerde degılmıydin kuzum2kg ödem mi olur ya
Banada atsana listenı mahallenın delısı hoşgeldınHello kızlar nasılsınız bugünden itibaren 4 günlük bir düz karın detoksu yapıyorum diyetisyen verdi bakalım sonuçlar ne olacak.
Kuchisabishii neyin var geçmiş yapamadım çarşıdayım. Umarım en kısa zamanda geçer sıkıntıların
wallsit de 4-5 dk oturmayı başaran dünya olimpiyatlarına katılsın benceBenim bildigim o 4-5 dklara geldiginde arada stop edebiliyorsun. 1-2-3 devam gibi
Günaydın..
Ben hala regl olamamanın eziyetini çekiyorum, çocuk olmasa hiç ayağa kalkmazdım, bugün biraz iyiyim umarım böyle devam eder..
Aralıksız mıBen wallsit yapmayı bırakmadım. Her gün devam ediyorum. 5 dk yapıyorum güzel kaslandi bacaklar.
Aralıksız mı
De get sedu ya sen normal değilsin bacım
200 TL yi 300 TL lik fiks menüyle bas bas paraları Leyla'ya yaptım cumartesi akşamı :))
neymiş o merak ettim video var mıben bir esneme hareketi vardi programimda, ust bacak grubunu esneten, guvenip yapamadim spordan sonra, kalirim oyle diye hahahahaha
Günaydın, sağolasın, iyi gidiyor şükürGunaydin kizceler nabansiniz?
Metaverse kasim_pati Rokoko_ nasil gidiyor ilk haftalar, zorlanma var mi, motivasyonlar ne alemde ?
Havuc salatası da yemiştim öğlen, sonradan aklıma geldi, yazayım dedim içim rahat etsinGünaydın kızlar
10 Ekim
Kahvaltı
2 dilim çavdar ekmeği
1 haşl.yumurta
2 şer çatal tereyağ ve tulum peyniri
5 zeytin
1 veya 2 bardak çay
Ara
Şekersiz çay
Öğle yemeği
15:10
Bir tabak bulgur pilavı
Bir kase yoğurt
Bir lavaş
Bir tabak mercimek çorbası
Ara
Şekersiz süt
Üzüm
Su
11 bardak
Not:2 avuç fındık ve azacik çekirdek yedim ama hangi arada hatırlamadım (öğleden sonra mı vb ) ondan buraya yazdım
Kuchisabishii
neymiş o merak ettim video var mı
GünaydinnGunaydin kizceler nabansiniz?
Metaverse kasim_pati Rokoko_ nasil gidiyor ilk haftalar, zorlanma var mi, motivasyonlar ne alemde ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?