• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit Club 🏋🏻‍♀️

Menu paylasayim 🙄

sedulu sedulu

18.00
Bir adana tabagi,bulgur pilavi + salatasi + ezmesi
2 dilim baklava
Ayran

20.00 bitirdim gunu 🤗

18.500 adimdayim, 20 bin yapip yaticam.
Tatli yarisinda soguk baklava gordum. Sende baklava yemissin 😒
Churros a hayir didiim ben bugun 😭 hatta kizkardesim karamel seviyorum diye yanina ekstra sos almisti 🙊

Tatli yarisinda soguk baklava gordum. Sende baklava yemissin 😒
Churros a hayir didiim ben bugun 😭 hatta kizkardesim karamel seviyorum diye yabiba ekstra sos almisti 🙊

Churrosa hayir de.

Ya bu tatlici bana yakin olsa kesinlikle almazdim. Burasi yilda bir iki gittigimiz vir yer ve hollandanin en iyi tatlicisi diye biliyorum. Yoksa hayir derdim ben de.

Churrosa hayir de.

Ya bu tatlici bana yakin olsa kesinlikle almazdim. Burasi yilda bir iki gittigimiz vir yer ve hollandanin en iyi tatlicisi diye biliyorum. Yoksa hayir derdim ben de.
Yemedim 💩
Oda Aarhus un en iyi churros satan yeriydi? Chinabox a da hayir dedigimi soyledim mi 🥲

Az gorunsede kalori olarak 1000 bile gecti🤣🤣 oglanla atistik daha toparladi derken yine ateslenmeye basladi bugun hicbirsey yediremiyorum sinirden kendimi yedim🤦‍♀️
Zorlama kizz. Acikirsa yer. Bol su icsin
Yemedim 💩
Oda Aarhus un en iyi churros satan yeriydi? Chinabox a da hayir dedigimi soyledim mi 🥲
Anaa sen aarhustamisjn. Ben gittim oraya😍

Back