- 17 Mart 2010
- 26.374
- 67.848
- 1.123
Aynen haklısınKizz olmaz oyle.
Freni patlamis kamyon gibi, yeme![]()
Keyfi yiyorum
Stres yok şükür
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen haklısınKizz olmaz oyle.
Freni patlamis kamyon gibi, yeme![]()
ayy o migreenn kadar lanett bişey yok sanırım :S bende kronik migren hastayım resmen acını hissettim :SAna ogul sira ile migren atagi geciriyoruz.
Dizimde uyudu masaj yaparken. Uyandiginda bisiklet surecegim birazda kettlebell ile egzersiz yaparim.
Yediklerime gelelim
Ilk ogun
Dunden kalan 1, 5 balik koftesi
Yaninda salatalik,havuc ve kapya biberi yedim
Son ogun
4yk Pilav
3yk cacik
Biraz kimchi
Ve firinda kofte. 6tane ceviz kadar
2 kare de ritter sport cikolata
o kıtlıktan çıkma durumu bu son 1 aydır benden de var, durduramıyorum kendimi berbat bişeyBerbat durumdayım
Kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum
Verdiğim iki kilo geri geldi
Yine 90 oldum
Evet cok kotu. En kotusu oglumunda migreni olmasi.ayy o migreenn kadar lanett bişey yok sanırım :S bende kronik migren hastayım resmen acını hissettim :S
15 gunde guzel incelmevee merak edip bugün ölçüm aldım
hiiçç diyet yapamadım maalesef hatta kilo bazında 3.5 kilo fazlayım şuançok karbonhidrat tüketmenin zararları
reglim yeni bitti
4 antrenman bitirdim aralarda cadio yapmadım
crossfite başlayalı 15 gün olmuş
bu esnada ;
göğüs -3cm
bel -3cm
göbek -4 cm
kalça -2cm
bacak sol -1.5, sağ -2cm
kol sadece sağ -1cm
diyet yapmadan iyi bi incelme olmuş ben bile şaşırdım
Kesinlikle bi türlü beslenmeme uyanıyorum neyse bugün tekrar başladım güzel gitti suan akşam yemeğimi yiyorum sonra dinlenme mod yeme işi finito zaten antrenman snrasi açlık hissetmiyorum ilginc zorla yiyorum dersem yeridir15 gunde guzel incelme
Tarti kismida bogaz kismadan olmuyor bende.
Ya guzel olan bu iste.Vee 2. Hafta 2. Antrenman bittiiii
Cookk guzeldi
Bu sefer yaptığım hareketlerin sayılarını yazdim
Ilerlememi bu sekilde takip edebilirim sanirim
Cok guzel geçti gercekten fitness yaparken bu kadar efor sarfetmedim benmeğer içimde ne cevherler varmış
Ahh bi de clean and jerk sonrası elimin hali![]()
Neler yiyorsun yazsana burayaKesinlikle bi türlü beslenmeme uyanıyorum neyse bugün tekrar başladım güzel gitti suan akşam yemeğimi yiyorum sonra dinlenme mod yeme işi finito zaten antrenman snrasi açlık hissetmiyorum ilginc zorla yiyorum dersem yeridir
Yaa eldiven de takılmaz ki burpee yapiyorum çıkar tak da fenalık gelir mecbur aliscazYa guzel olan bu iste.
Benim hosuma gidiyordu ellerimin nasirlanmasi![]()
Aslinda kullanan varYaa eldiven de takılmaz ki burpee yapiyorum çıkar tak da fenalık gelir mecbur aliscaz![]()
Yazayim canimNeler yiyorsun yazsana buraya![]()