- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.169
- 798
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #29.681
Bunu bilmiyordum 14gun gidiyormus şu an. Bende mi band 7 düşünüyorum4 tü eskidi artık onlar şarj konusunda çok iyi ortalama 10 gün gidiyordu. Yenileri de öyledir muhtemelen. Büyük ekranlı alınca genelde daha çabuk bitiyor şarjlar
Brad pitt böyle formunu korumuş demekDun paylastigim tarifi
Kuskuslu degil de quino li yapip jennifer anniston salatasi diye paylasmislar
Jennifer anniston, ben falan hep ayni zevkler
Sende artik ünlüsün laaaBen de karabugdaylisini yapayim
Jenniferla arama girmeyin
Sende artik ünlüsün laaa
kiz birgun bacak, kol, sirt vs yap5 k cepte
Iyidir iyi
Sporda da denisiklige mi gitsem, ust beden / alt beden ayirsam mi gunleri diye dusunmelerdeyim, o zaman belki daha sik gidebilirim. Boyle full body yorgunlugunu atamiyorum. Yaptigim da yarim saat spor halbuki ama
beni bahane edip kacamak hee?? kirbacli gormesinAkşama ne yemek yapacağımı bulamadimmm
Lori eger bisey bulamazsam makarna yapacagim birincilik sana dogru yürüyordu artık koşarak gelecek
yuru de nasil yurursen yuruBugun daha yürüyüse cikamadimbu gidisle yurume bandina cikacak gibiyim
De helekiz birgun bacak, kol, sirt vs yap
beni bahane edip kacamak hee?? kirbacli gormesin
yuru de nasil yurursen yurusimdi bisey dicem ban yicem
omg! kiskandirma beniDe hele
13 bin adimdayim. Aksam yemegini yaptim. Bizimkiler sofraya geciyor. Bende evin hemen onunde ki kucuk gølun etrafinda birkac tur atmaya gidiyorum
5 k cepte
Iyidir iyi
Sporda da denisiklige mi gitsem, ust beden / alt beden ayirsam mi gunleri diye dusunmelerdeyim, o zaman belki daha sik gidebilirim. Boyle full body yorgunlugunu atamiyorum. Yaptigim da yarim saat spor halbuki ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?