Fit Club 🏋🏻‍♀️

Bende adım atamiyorum o kadar ya dün attığım toplam adım 6bin. Ama bazı derslerde telefonu cebime koymayı unutuyorum.
Bileklik kullanıyorum. Ama imkansız yani 20.000 ler falan 10.000 de yürüyüşle oluyor ancak. Evde çok hareketsizim biliyorum da bu kadar da bilmiyordum. Yiyeceklerden de kısamıyorum. 2 öğüne indirdim sadece. Şu an bile yazarken midem gurulduyor, sesler geliyor. Ama yürüyüş sonrasına bırakıyorum kahvaltıyı.

Ben senin menulerini hep begeniyorum ya hemen alternatif bulmanda harika birsey.

Senin ortak yok yine Sismaniye . Kizzz sistin sistin. Gel buraya
Evet belki hafta içi döner benim ortak ya da kız Sismaniye ben de mi korktun bu hafta şaka bir yana daha eski düzeni oturtamadım. Gel kardeş kardeş geçirelim bu haftayı

Günaydın kızlar dün erkenden uyumuşum
Salı menüm
Sabah
Domatesli kaşarlı kepek ekmeğine tost
1 kuru hurma

Öğlen: 1 kase tavuk suyu çorba

Aralarda
Çiğ badem ve kuru kayısı fala yedim
2-3 kere yedim sanırım açıkınca

Akşam
1 kase yine tavuk suyu çorba ( ama içine sarımsaklı kıtır ekmek koydum biraz)
Su: 1,5-2lt
Spor: 15300adım gibi birseydi

Alisirsin zamanla. Hepimiz de oyleydi
Bileklik Alacagim bende en kısa zamanda. Ben hareketsiz de değilim. hiç oturmadan akşam oluyor genelde. Ama yine de 10bini zorluyorum. Ama telefon yanımda olmuyo işte her zaman

Benim kaslar agliyor

Cocuklar evde, sabah sakin sakin evdeyiz, ogleden sonramiz muamma. Ikisi de baska tarafa cekistiriyir.

Ben bir kahve keyfisimi yapayim da bakariz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…