• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit Club 🏋🏻‍♀️

Yeni ip aldim kendime. Daha pro 😂 CrossFit de kullandiklarimiz hosuma gidiyordu.
Esim de beraber yurur op atlariz dedi. Forsat bu forsat hemen yeni alayim dedim 😂

Su renkleri bakin 😍

Eklentiler

• DSCF0738.jpg
    DSCF0738.jpg
    115,7 KB · Görüntüleme: 36
Evet sonunda sakin kalabildim 🤣

Kahvaltı 11 de
2 ekmek
Domates salatalık kahve
Bir haşlanmış yumurta
Bir uzun sosis

Akşam 17 de
Cheeseburger yedim bir tane
Ayran

Su 1.5 lt
Tempolu olarak 8 km yürüdüm parkurda
Sonrası ufak tefek gezintiler derken 10 km yi devirdim
Kuchisabishii Kuchisabishii

Eki Görüntüle 3241172
Guzel olmus ogunlerde adimda 😍
Vuu. Hadi bakalim. Adimda yarisalim yine 😁

Guzel olmus ogunlerde adimda 😍
Vuu. Hadi bakalim. Adimda yarisalim yine 😁
Yarışacak kadar yürümem kız 🤣
Kv fizik tedaviye gidecek bacaktan dolayı hazır dışarı çıkarmışken piknik yapalım dedik. O yüzden pek aktif yürüyüş yapamam da yine de zorlarım sınırları 🤣

Alys Alys alintilarimi yapip gondermeden cikmisim🤦🏽‍♀️
Allahim. Lazanya yaptim yemeyecektim.
Biran kendimi yerken buldum 🫨🫨

Aksam icin corba yapmistim sabahdan.

Ben de aksama ne yapsam diyom 🧐
Simdiden acsam demek 😅

neler yedin gozumden kacti😅 bowl yaptim kendime bende kabakli ,tavuklu😬
Kizlar bir arkadas bana detox corba tarifi vermisti. Kilosu 97di cumartesi. Bu sabah 93 cikti.
Spor olarak bisiklet suruyor

Tarif isterseniz soyle
1 sb kirmizi mercimek
1 adet kapya biberi
1 sogan
1 kucuk lahana
Tuz,zerdecal veya istedigin baska baharat

Biraz zeytinyag ile sogani kavurup ardindan kapyayi ekliyoruz. Sonra lahanayi. En son kirmizi mercimek.
Ardindan baharatlari ekleyip 2-3 sb su. Kaynadikdan sonra blenderdan gecirip 2-3 gun istedigimiz ögün tuketebiliyorsunuz

afiyet olsun icebiliyor musun? sabah hafif kahvalti yaparak bu çorbayla guzel zayiflayanlar var ama bana dokunuyor basim donuyor bukac kez denemistim

Alys Alys alintilarimi yapip gondermeden cikmisim🤦🏽‍♀️

neler yedin gozumden kacti😅 bowl yaptim kendime bende kabakli ,tavuklu😬

afiyet olsun icebiliyor musun? sabah hafif kahvalti yaparak bu çorbayla guzel zayiflayanlar var ama bana dokunuyor basim donuyor bukac kez denemistim
Gayet guzeldi tadi.
Yarin aksam yine icerim. Yaninda tavuk dusunuyorum

Ay kolay gelsin canim, zamanla duzene girer 🙂

Oy cok gec.
Cocuklar ne yapiyor bu durumda ?

Bir ay daha yardim edebilirim diye dusunuyorum sonrasinda hem kardesimin durumu hemde yaz tatili var ,dil kursumda geri kaliyor .
Aslinda tum gunorda oluyoruz ama arada 4 saat boslugumu var o arada etrafta gezmeye cikiyoruz ,alisverisleri hallediyorum gun icindede dinlenme odasi kisminda kaliyorlar

Kıyamıyorum kız öz ailem gibi onlar da
Bugün onca gezip tozduk akşam gidip yıkadım pakladım yarına doktora gidecek diye

Back