- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 248
- 30
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #29.661
Eskisine göre daha iyi yürüyor ama alzheimer olduğu için unutuyor dikkat etmiyor bacağına. O yüzden sürekli hatırlatacak biri olması lazım.sedulu ne guzel dusunmussun yakin olunca hic zorlamaz insani durumu nasil peki ,toparlanma sureci iyi gidiyoru belirli yaslarda gec iyilesme oluyor.sanirim
Ben senin menulerini hep begeniyorum yaİyi akşamlar kızlar
Sabah
Omlet 1 yumurtadan, 2 parça beyaz peynir, 5-6 siyah zeytin, bol yeşil salata ve yarım Almanya’nın simitinden ( susamsız oluyor ve toz biberlisini aldım)
Sabah yürüyüşe gittim dönüşte kendimi fırında buldum
Ara
10 tane kadar çiğ kaju, sade Türk kahvesi
Akşam 16:00 gibi
Canım kaşarlı domatesli tost istedi
Yulaf tost yaptım bende
( 1 yumurta, 2-3 yk kadar yoğurt ve yulaf koyup tost makinasında pişirdim )
Yanına 1 bardak kefir
19:00 gibi 1 hurma yedim açıktım çünkü
Su: 2lt
Spor: 10500 adım
Sismaniye nerelerdesin ? Nasıl geçti senin gün?
Bende kahvaltı Faslı bitti. Oğlanın son dakika ödevini yaptiriyorumGunaydinnnn
Planiniz ne bugun??
Benimki: teyzem ve annem bende kaliyolar kac gundur. Az sonra annemin randevusu var. Ordan 2 tontonu kahvaltiya gotururum. Ordan ise
Xiaomi nin her urunu harika bence diyecektimKızlar bende akıllı saat ya da bileklik almayı düşünüyorum da adımsayar özelliği için özellikle. Kullandığınız marka öneri alabilir miyim? Görünüş olarak Huawei, özellik olarak Xiaomi hoşuma gidiyor
Xiaomi de de özellik fazla olduğu için kafam karıştıHuawei nin her urunu harika bence
Ben akıllı saat olayindan koptum ama bir ara düzenli mi band kullandım çok memnundumKızlar bende akıllı saat ya da bileklik almayı düşünüyorum da adımsayar özelliği için özellikle. Kullandığınız marka öneri alabilir miyim? Görünüş olarak Huawei, özellik olarak Xiaomi hoşuma gidiyor
Hangi modeliydi mi ninBen akıllı saat olayindan koptum ama bir ara düzenli mi band kullandım çok memnundum
4 tü eskidi artık onlar şarj konusunda çok iyi ortalama 10 gün gidiyordu. Yenileri de öyledir muhtemelen. Büyük ekranlı alınca genelde daha çabuk bitiyor şarjlarHangi modeliydi mi nin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?