Fit Club 🏋🏻‍♀️

gunun menusunu :

Sabah 1dilim pizza
Ogle mango ,ananas 1er dilim yaninda 2 ceviz
Aksam tavuklu kabak sote (1kase ) ,az salata

1650 cal
1.5lt su
3espresso
Adim sayimi bilemiyorum tel.uzerimde degildi saat alicam ilk firsatta

İyi akşamlar kızlar
Sabah
Omlet 1 yumurtadan, 2 parça beyaz peynir, 5-6 siyah zeytin, bol yeşil salata ve yarım Almanya’nın simitinden ( susamsız oluyor ve toz biberlisini aldım)
Sabah yürüyüşe gittim dönüşte kendimi fırında buldum

Ara
10 tane kadar çiğ kaju, sade Türk kahvesi

Akşam 16:00 gibi
Canım kaşarlı domatesli tost istedi
Yulaf tost yaptım bende
( 1 yumurta, 2-3 yk kadar yoğurt ve yulaf koyup tost makinasında pişirdim )
Yanına 1 bardak kefir

19:00 gibi 1 hurma yedim açıktım çünkü
Su: 2lt
Spor: 10500 adım
Sismaniye nerelerdesin ? Nasıl geçti senin gün?

sedulu ne guzel dusunmussun yakin olunca hic zorlamaz insani durumu nasil peki ,toparlanma sureci iyi gidiyoru belirli yaslarda gec iyilesme oluyor.sanirim
Eskisine göre daha iyi yürüyor ama alzheimer olduğu için unutuyor dikkat etmiyor bacağına. O yüzden sürekli hatırlatacak biri olması lazım.
İyileşme evet yastan dolayı yavaş hala tam kaynamadı kemik.

Ben senin menulerini hep begeniyorum ya hemen alternatif bulmanda harika birsey.

Senin ortak yok yine Sismaniye . Kizzz sistin sistin. Gel buraya

Gunaydinnnn

Planiniz ne bugun??

Benimki: teyzem ve annem bende kaliyolar kac gundur. Az sonra annemin randevusu var. Ordan 2 tontonu kahvaltiya gotururum. Ordan ise
Bende kahvaltı Faslı bitti. Oğlanın son dakika ödevini yaptiriyorum birazdan okula hazırlanıriz. 5e kadar okuldayim. Sonra da yemek falan. Akşam da yürüyüş planım var.

Kızlar bende akıllı saat ya da bileklik almayı düşünüyorum da adımsayar özelliği için özellikle. Kullandığınız marka öneri alabilir miyim? Görünüş olarak Huawei, özellik olarak Xiaomi hoşuma gidiyor

Mi band 6kullaniyorum. Çok kullanışlı, şarjı uzun gidiyor ki en önemlisi bu bence. Uygulaması güzel ve kolay. Hem tartısı da varsa senkronize çalışıyorlar. Tavsiye ederim.

Xiaomi nin her urunu harika bence diyecektim
Huawei de iyidir

Son düzenleme:
Benim planim;
Ikea ya gitmek ,nefret ederim ama raf almam lazim.
Yürüyüs+ ip atlama
Cocuklar 16 da alinmak istiyor. Onlar gelmeden biraz kestirmek

Kahvalti yapmadim. Simdi okuldan donuyorum.. cocuklari biraktim.
Shake icmeyi dusundum. Aksamdan tavuk +corba+ salata
1200 kalori etmesi lazim hepsinin

Ben akıllı saat olayindan koptum ama bir ara düzenli mi band kullandım çok memnundum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…