- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.169
- 798
- Konu Sahibi Kuchisabishii
- #29.701
SABAH 2pankek ,1 ck bal
Aksam barnunya yemegi ,1 d.ekmek
Cay+leblebi
Kiraz sapi ,2 nescafe(sutsuz ,sekersiz sade tozlardan)
2ltsu
6k adim
Gayet guzel olmus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SABAH 2pankek ,1 ck bal
Aksam barnunya yemegi ,1 d.ekmek
Cay+leblebi
Kiraz sapi ,2 nescafe(sutsuz ,sekersiz sade tozlardan)
2ltsu
6k adim
Bende adım atamiyorum o kadar ya dün attığım toplam adım 6bin. Ama bazı derslerde telefonu cebime koymayı unutuyorum.Günaydınlar,
Ne kadar çok adımlar atıyorsunuz maşallah.. ben 10.000 zor atıyorum. Birazdan yürüyüşe çıkacağım, bakalım kaç olabilecek?
Bileklik kullanıyorum. Ama imkansız yani 20.000 ler falan 10.000 de yürüyüşle oluyor ancak. Evde çok hareketsizim biliyorum da bu kadar da bilmiyordum. Yiyeceklerden de kısamıyorum. 2 öğüne indirdim sadece. Şu an bile yazarken midem gurulduyor, sesler geliyor. Ama yürüyüş sonrasına bırakıyorum kahvaltıyı.Bende adım atamiyorum o kadar ya dün attığım toplam adım 6bin. Ama bazı derslerde telefonu cebime koymayı unutuyorum.
Alisirsin zamanla. Hepimiz de oyleydiBende adım atamiyorum o kadar ya dün attığım toplam adım 6bin. Ama bazı derslerde telefonu cebime koymayı unutuyorum.
Evet belki hafta içi döner benim ortak ya da kız Sismaniye ben de mi korktun bu hafta şaka bir yana daha eski düzeni oturtamadım. Gel kardeş kardeş geçirelim bu haftayıBen senin menulerini hep begeniyorum ya hemen alternatif bulmanda harika birsey.
Senin ortak yok yine Sismaniye . Kizzz sistin sistin. Gel buraya
Bileklik kullanıyorum. Ama imkansız yani 20.000 ler falan 10.000 de yürüyüşle oluyor ancak. Evde çok hareketsizim biliyorum da bu kadar da bilmiyordum. Yiyeceklerden de kısamıyorum. 2 öğüne indirdim sadece. Şu an bile yazarken midem gurulduyor, sesler geliyor. Ama yürüyüş sonrasına bırakıyorum kahvaltıyı.
Bileklik Alacagim bende en kısa zamanda. Ben hareketsiz de değilim. hiç oturmadan akşam oluyor genelde. Ama yine de 10bini zorluyorum. Ama telefon yanımda olmuyo işte her zamanAlisirsin zamanla. Hepimiz de oyleydi
Ilaclar istahimi aciyor malesef canim,uzun sure ac kalmamaya calsiiyorumGayet guzel olmus
Ilaclar istahimi aciyor malesef canim,uzun sure ac kalmamaya calsiiyorum
Bileklik Alacagim bende en kısa zamanda. Ben hareketsiz de değilim. hiç oturmadan akşam oluyor genelde. Ama yine de 10bini zorluyorum. Ama telefon yanımda olmuyo işte her zaman
Oh masallah.Oh 10 km cepte şimdi kahve zamanı
Ama ne kadar hareket ettiğinmi de merak ediyorumZaten aktifsen adim sayisini cok kafana takma bence