- 24 Nisan 2023
- 48
- 131
- 8
- 29
Valla senin adımlar da fena yüksek senden birincilik bekliyorum zatenYe baklavalari canim benim. Siz yedikce ben mutlu oluyorum![]()

Bakalım yarın kan testim var dua edin bana bisey çıkmasın kızlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla senin adımlar da fena yüksek senden birincilik bekliyorum zatenYe baklavalari canim benim. Siz yedikce ben mutlu oluyorum![]()
acik ic baslarda. benim 6 ay surmustu alismam. kizkardesim 3 gunHeeh o iste. Alisma taktigi versene bana. Hic Cay,kahve icmiyorum bu yuzden
Ben çok küçük yaşta bıraktım ailem kullanmıyor diye heveslenmiştim ama birkaç gün zorla kendini zaten tiksinirsin bende öyle olmuştuHeeh o iste. Alisma taktigi versene bana. Hic Cay,kahve icmiyorum bu yuzden
valla bugun ve yarin adim 0 sayValla senin adımlar da fena yüksek senden birincilik bekliyorum zaten
Bakalım yarın kan testim var dua edin bana bisey çıkmasın kızlar![]()
Senden biseyler bekliyorum yine de o yüzden sıfır saymamvalla bugun ve yarin adim 0 saysonra 3 gun evdeyim. ozaman gorun beni
![]()
Kiz kardesim in mi cin mi? O nasil olur yaacik ic baslarda. benim 6 ay surmustu alismam. kizkardesim 3 gun![]()
ZorlayimBen çok küçük yaşta bıraktım ailem kullanmıyor diye heveslenmiştim ama birkaç gün zorla kendini zaten tiksinirsin bende öyle olmuştu![]()
yesil cayi 5 dk demlet la. normal cay icerken acik ic. sekersize alismak icinKiz kardesim in mi cin mi? O nasil olur yabende sendenim kesin. Öf yarin deneyim. Sallama var evde. Ozaman az mi demlensin ?
la yok oglen cikmisti yaaa. rekor adimla gelecek gor bak
o nedir? yeniliyomu?Ip atlamayi seven var mi benim gibi![]()
Evet, yicen mila yok oglen cikmisti yaaa. rekor adimla gelecek gor bak
o nedir? yeniliyomu?![]()
Kiz berbat birsey onca saat oturmakson yarim saat. popom 4 kose oldu yaw![]()
Yavrum menü güzel bence o adimlara aktiviteye göre çok normalMenu yazacaktim, Monopoly e takildimneyseki yatma vakti cocuklarin
Sabah
Mantar,kiyma, carliston biberi biraz cheddar
Yanina salata
Ogle
Kiymali lazanya
Ara
30 gr kaju
2 kare bitter
Aksam
1 kase corba
Yogurt
Salata
Su 2 L
Adim 18219
Herhalde bitti adim konusu
Kolay gelsin!Çocuğa ders çalıştır onunla kitap oku derken ben de ders çalışıyorum![]()
trafik oldugu icin 8.30da cikiyoruz canim ,aksamda 23 de cikiyorum eve donene kadar 00.30 en erken ,yarin izinliyim..Günaydin canim
Ise kacda gidiyorsun sen ?