- 7 Haziran 2011
- 21.762
- 33.183
- 798
- Konu Sahibi Kuchisabishii
- #29.601
İçinden wasa ağacı çıkacakSabah: 2 wasa kasarli, 4 yesil zeytin, domates ve salatalik
ogle: 2 wasa kasarli
aksam: ton salatasi
ara: 1 biskuvi
Kuchisabishii
caglacaglacagla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İçinden wasa ağacı çıkacakSabah: 2 wasa kasarli, 4 yesil zeytin, domates ve salatalik
ogle: 2 wasa kasarli
aksam: ton salatasi
ara: 1 biskuvi
Kuchisabishii
caglacaglacagla
Kacda yedin en son ?açım ben çok fena ama yemeyeceğim...
aksamda lazanya yiyeydin laMenu yazacaktim, Monopoly e takildim neyseki yatma vakti cocuklarin
Sabah
Mantar,kiyma, carliston biberi biraz cheddar
Yanina salata
Ogle
Kiymali lazanya
Ara
30 gr kaju
2 kare bitter
Aksam
1 kase corba
Yogurt
Salata
De get ,deli seni.aksamda lazanya yiyeydin la
ruyana makarnalar, tatlilar ve ekmekler gireee insallaahhhhDe get ,deli seni.
Ben kazancam dediydim. Batiriyorum
Yarin corba+yogurt+ salata gunu
Ogretmenmisiniz.17.00 de. Su içiyorum bol bol. Sakız da aldım şimdi. Film açtım, erken yatarım. Sabahtan beri masada kitaplara gömülmüş durumdayım zaten
Deme oyle deme demeruyana makarnalar, tatlilar ve ekmekler gireee insallaahhhh
Ye baklavalari canim benim. Siz yedikce ben mutlu oluyorumSabah kahve içtim
akşama doğru da ızgara et
İki ufak dilim baklava
Yürüyüş yapmadım ama açık havada hareket halindeydim eve yeni geldim bir kahve içip evi düzene sokup spor yapacağım
Bu Lori cok fenaYe baklavalari canim benim. Siz yedikce ben mutlu oluyorum
onumde 25 camera var. yapacak is yok :S bol bol yesil cay iciyorumBu Lori cok fena
Wasa ye sen Wasa
Kuru ekmek ile ezicen bizi
Wc isi ne alemde yesil cayi sallama mi iciyorsunuz ?onumde 25 camera var. yapacak is yok :S bol bol yesil cay iciyorum
O birincilik benemmm
isyerinde sallama. evde dökúm. tadini hic sevmemmmm.Wc isi ne alemde yesil cayi sallama mi iciyorsunuz ?
Birde sadece bana mi aci geliyor yesilcay?
Surekli cise cikarmiyormu kiz?isyerinde sallama. evde dökúm. tadini hic sevmemmmm.
wc isi su ictikce iyi yoksaaa sikinti
Sekersize alissan bidaha tovbe agzina almazsin. hele o dedigin aspartaanSurekli cise cikarmiyormu kiz?
Ben icemiyorum sekersiz. Diabeti olanlar seker atar ya Hani. Minik yuvarlak. Ondan almistim. Nereye koyduysam bulamadim yeni almakda aklima gelmiyor
Heeh o iste. Alisma taktigi versene bana. Hic Cay,kahve icmiyorum bu yuzdenSekersize alissan bidaha tovbe agzina almazsin. hele o dedigin aspartaan