- 22 Ekim 2020
- 7.680
- 25.160
- 498
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #29.001
Parmak kadar laKahven sade mi
Giiz nasil iciyorsun okadar.
Musli bar normal boy mu?
Begendim menuyu.
Karb i musli bar normal boy ise cok kacirmisin. Diyordu karb i ev ekmegi yuzunden cok kaciran kisi
Yarin ki yemek planim
Sabah
1 haslanmis yumurta
Salatalik
Ogle
Wasa uzerine surmek icin ton pate
Salata (kantine talimim)
Sinemada 17.30 seansi
20gr antep fistigi
1 muzlu protein bar
Günü Boyle kapatacagim.
20 gibi evde oluruz ,o saatde birsey yemeyim
Plandan tam kastiniz ne bilmiyorum ama ,gecen yaz karpuz ile bir ayda 5 kilo vermiştim.yine öyle karpuz yiyerek zayiflamayi düşünüyorum.Olur
3ayda hedefine ulasmak icin Planin nedir ?
Sanki karpuz iyi fikir degil. Vereceksin kiloyu sonra normal yemege gectiginde hepsini tekrar alacaksin. Cogu zaman fazlasini alirsin. Sendede sanki ise yaramamis ya canim benim.Plandan tam kastiniz ne bilmiyorum ama ,gecen yaz karpuz ile bir ayda 5 kilo vermiştim.yine öyle karpuz yiyerek zayiflamayi düşünüyorum.
Bir de her gün en az 10 bin adım atmayı planlıyorum. Başka neleri ekleyebilirim yardımcı olur musunuz ?
Sanki karpuz iyi fikir degil. Vereceksin kiloyu sonra normal yemege gectiginde hepsini tekrar alacaksin. Cogu zaman fazlasini alirsin. Sendede sanki ise yaramamis ya canim benim.
Bence dengeli bir menu yapmalisin ve bol bol hareket. Arkadaslarim benden daha iyiler onlarda fikir versinler.
Ah pardon. Zaten sabahki kilomu paylaşmıştım. Dün bitki çayı içildi. Sabahtan kalori saymadığım için de bildirmedim açıkçası. bu sabah 61,15 kg ile -0,5Ozaman ramazan bitene kadar tablon su sekilde olsun mu?
Y yenibirhayal 1xBitki cayi Kalori sayimi Güncel Fark Hedef Pazartesi 61,2 52,0 Sali Carsamba
Ya varya 3de hurma var. Tahminen 50gr yazdimBu ne kiz, bisi yok, kac kalori bu
Benim plani yazam mi
Sabah
2 yumurta
Ara
Meyveli smootie
Ogle
Yogurtlu biber kavurma
Aksam
Mcdonalds
Saniyorum ki yoldaki en iyi secenek macdonalds olacak, gene de belli olmaz.
Ekle kaptanis ekle
Tartildim
61.6
0.7 eksi
Haftaya bunu loruyym yeter
Tatile cikiyor ondanwuwwbeni gecip gidiceksin
Cumartesi tartilmiyor muyuz ,kontrol mu vardi unuttum sanki
wuwwbeni gecip gidiceksin
Cumartesi tartilmiyor muyuz ,kontrol mu vardi unuttum sanki
yok yok nazar olmasin dahada cok eksilsinn aminKac haftanin sabitini. 2 haftada kirdim, dur nazar etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?