• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit Club 🏋🏻‍♀️

Biz markete gidiyoruz 😂
Onlar bisiklet ile bende kosacagim.
15dk yurume bandina cikmistim sabah.
Birde 20dk Ip atlama planim var bir ara.
Aksama anneme gidecegiz. 15bin adimi orda tamamladim. Guzel yürüyüs yeri var annemlerin orda..minicik iki tepe var 😂 cikayim onlara

Eki Görüntüle 3019634

3 aylik planlarimiz ::sampiyon:
Alys Alys 10K adimSporKalori sayimiYogaGüncel kiloFarkHedef
Pazartesi62,3-0,60059,0
Sali
Carsamba
Persembe
Cuma
Cumartesi
Pazar

Kuchisabishii Kuchisabishii 15K adim15 Dk Kosu1,5L suKalori sayimiGüncelFarkHedef
Pazartesi75,00,0060,0
Sali
Carsamba
Persembe
Cuma
Cumartesi
Pazar
Lori Lori 15K adim1,5 L suSporGüncelFarkHedef
Pazartesi87,9-0,50075,0
Sali
Carsamba
Persembe
Cuma
Cumartesi
Pazar
📣 Cumartesi Tarti günü

Kuchisabishii Kuchisabishii beni de ekler misin? 61,20 güncel kilom. Boy 159cm. Hedef kilom 52. Ramazan bitince reformer devam edeceğim. Sonrasında ne yapıyoruz 😊

Ben tartiyi musluk altina ittim. Bu banyomuz baya kucuk eski Eve gore. Yer yok 😂 kullanacagimda cikariyorum. Sabit durdugu tek yer var. Ordada burnum resmen duvara yapisiyor. Usenmesem tartilirim. Fakat hic iyi bir aliskanlik degil..demotive olabiliyor insan

Ben de ozellikle tartilmiyorum.
Saati de 10 k yi gordugum gibi cikariyorum.
yoksa saplantiya donusuyor 🫣

en guzeli görünmeyen yerde kalmasi ,bizimkini tuvalete sabitledim malum gir cik gor cik aklima geliyor🫣

Eki Görüntüle 3019634

3 aylik planlarimiz ::sampiyon:
Alys Alys 10K adimSporKalori sayimiYogaGüncel kiloFarkHedef
Pazartesi➰✅✅✅62,3-0,60059,0
Sali➰✅✅✅
Carsamba
Persembe
Cuma
Cumartesi
Pazar

Kuchisabishii Kuchisabishii 15K adim15 Dk Kosu1,5L suKalori sayimiGüncelFarkHedef
Pazartesi✅❎✅✅75,00,0060,0
Sali✅✅✅✅
Carsamba
Persembe
Cuma
Cumartesi
Pazar
Lori Lori 15K adim1,5 L suSporGüncelFarkHedef
Pazartesi87,9-0,50075,0
Sali
Carsamba
Persembe
Cuma
Cumartesi
Pazar
📣 Cumartesi Tarti günü

Lori Lori bildirim yaptin da benim gozumden mi kacti kizzz
Tablosu olan bildirim yapmak ile yukumlu 😁

Bugun benimde calisma günüm surekli ayakta olsamda adimim cok olmayabiliyor ,moladada yuruyuse cikariz diye dusunduk hava guzel gorunuyor birden bozmazsa😬
Artik bozmasin havalar 🥲

Eve geldim kahvalti yaptik.
Aksam icin hazirlik Birde ekmek yapacagim. Benim kiz basladi ne yapacagim 🥲 skildim 🥲

3 ayda hedefine ulasmak icin ne gibi bir planin var ?☺️ Ilk sayfaya ekleyecegim tablo seklinde
Şu şekilde, ramazanda maalesef direk diyetisyende devam edemiyorum fakat doktor ilaç başladı onu kullanacağım, günde 1 bardak bitki çayı içeceğim, aburcubur vs kesip karbonhidratı sınırlayacağım. 1500 kcal üstüne çıkmayacağım inş. Ramazan bitimine kadar 60 kg hedefim, sonrasında haftada 1 kg planlıyorum kayıp olarak. Yapabilirsem evde leslie ya da cloe thing yapacağım

Şu şekilde, ramazanda maalesef direk diyetisyende devam edemiyorum fakat doktor ilaç başladı onu kullanacağım, günde 1 bardak bitki çayı içeceğim, aburcubur vs kesip karbonhidratı sınırlayacağım. 1500 kcal üstüne çıkmayacağım inş. Ramazan bitimine kadar 60 kg hedefim, sonrasında haftada 1 kg planlıyorum kayıp olarak. Yapabilirsem evde leslie ya da cloe thing yapacağım
Ozaman ramazan bitene kadar tablon su sekilde olsun mu?

Y yenibirhayal 1xBitki cayiKalori sayimi GüncelFarkHedef
Pazartesi 61,252,0
Sali
Carsamba

Hosgeldin 🤩

herkese selamlar , birşey sormak istiyorum mi scala tartı kullanan varmı ? ben çok memnundum ancak birden vücut yaşımı 8 yaş arttırına kadar resmen moralim çöktü zaten kaygılı biriyim bişeymi var ne oldu sormak istedim başınıza gelen varmı

Back