- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.169
- 798
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #28.841
Ben sorunun suyu az icmem ve azda olsa seker yersem tum sureci durdurdugunu dusunuyorum. Yag oranim cok yuksek zaten..kilodan once yag orani takibimi yapsam orda fark gorurum herhal.
Birde oyle mi yapsamAlys yag ,su ve kas orani takip edeyim tarti gunlerinde
Foto eklenmemis
Spor icin akil verin bana.
Eve yakin spor salonu var. Marketin yanindabisiklet ile 5dk araba ile 1 otobus ile isten donerkende yanindan geciyor.
Simdi yazilsam mi?
Spor salonuna son defa 3aylik bir sans vereyim mi?
Valla kisin en guzeli ve en kolayi.
Ama yazin dis mekan tercih edebilirsin Belki.
Benim uyelik tum yillik, kendime yaptigim yatirim olarak goruyorum verdigim parayi. Para verip de gitmemezlik yapmam zatenzaten yarim saat yapip cikiyorum, duzenli yapinca yarim saatle bile fark yaratiyorsun.
Benimde 2gundur agrim var suyu fazla icmekten mi yoksa gun icinde tuketmedigim icinmi bilmiyorum ama beni cok rahatsiz ediyor bobreklerim agriyor .Onceden arda olurdu simdi birgunle bile böyle etkilemesi canimi sıkıyor
Dr a gitsem bile normal gorunennbirsey yok diyip gonderirler
Gondermezler bence ya.
Arkadasin 3 aydir falan varmis, en son endoskobi yaptilar sonuclari bekliyor.
Duzenli agri varsa bakmak lazim.
Ama ramazana ozel sahur sonrasi ise normaldir belki de.
Gecmis olsun.
Okadar agrim varki ise gidemedim..simdi ayaklandim agri kesici almak icin. Tekrar yataga gomulecegim. Sicak su torbami tazeliyor esim
Ameliyat olmadim kiz. Kendiliginden patlamisti. Hala varmi..Birde Endometriozis olabilir denmisti.gecmis olsun canim seninde agrilarin ilerledi yorgunluktan mi kistten sonra normal mi? azalmasi gerekmiyor mu operasyondan sonra
Bende ne yedim yazayim
Bol karbli
Sabah (11 de)
Tost ekmegi ile sandevic, icinde Hindi fume,1 dilim kasar, marul, salatalik
Ogle
Ton salatali Pita iki adet
Aksam
1kucuk parmak kadar musli bar
Biraz kirmizi uzum
3top karamelli lindt cikolata
Azaldi sükürAgrin birazcik azaldi mi bari?
Menu kotu degil, salatali menu kotu olur muymus hic
Nereye gidiyorsunBu arada persembe tartilicam, haftasonu yokum, bakalim eksi gorebilecek miyim, carsamba spor gunum, sonrasinda genelde arti geliyorum
Nereye gidiyorsun
Benim cocuklarin paskalya tatili basladi. Neyseki 3gun calisip bende tatilim. Umarim hava guzel olursa tadini cikara bilirim.
Simdilik planda persembe sinema , cuma tepe gezmeceadamlar dag diyor ama tepe ya
Birgun de yuzmeye gidecegiz.
Artik bu topic bize ugursuzmu geliyor diye dusunmeye basliyorum
Bizde ona gidecegizSuper plan.
Biz kardesime gidiyoruz, onda da 2 cocuk var birisi bebisaynen bir gun dag tepe gezeriz, bebisi giyeriz. Bir gun alisveris bir gun de sehir gezmesi yapariz.
Biz de sonraki hafta super mario ya gidicez ailecek, bir yildir bekliyoruzfragmanlari cok guzel, cok umutluyum. Kucuk sipanin ilk sinema deneyimi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?