Fit Club 🏋🏻‍♀️

tamamen çıkartmakta cok zorlayici oluyor ,
onceye gore baya azalttim ben mesela drnemis miydin hatirlamiyorum kendininkontrol etmek icin 21gun sekersiz mi yapsan buyuk olcude faydai oluyor kirilmayan kilomu onunla kirmistim buraya gelmeden once
Tartilabilirsen fark icin iyi olur diye dusunuyorum ,eczanelerde var mi sadece spor salonunda mi tartilabikirsin
Foto eklenmemis

Spor icin akil verin bana.
Eve yakin spor salonu var. Marketin yaninda bisiklet ile 5dk araba ile 1 otobus ile isten donerkende yanindan geciyor.

Simdi yazilsam mi?
Spor salonuna son defa 3aylik bir sans vereyim mi?

Mesafe baya yakinmiss crosfit yapman icin iyi olabilir basit sporlar icin Alys hnda dedigi gibi yaz geliyor cocuklari alip disari cikabilsen bile etkisi olur

Kilon degismese bile en sagliklisi sen olucaksin ilerde kuzum ,hic birakmadan devam ediyorsun

Benimde 2gundur agrim var suyu fazla icmekten mi yoksa gun icinde tuketmedigim icinmi bilmiyorum ama beni cok rahatsiz ediyor bobreklerim agriyor .Onceden arda olurdu simdi birgunle bile böyle etkilemesi canimi sıkıyor
Dr a gitsem bile normal gorunennbirsey yok diyip gonderirler

Gondermezler bence ya.
Arkadasin 3 aydir falan varmis, en son endoskobi yaptilar sonuclari bekliyor.

Duzenli agri varsa bakmak lazim.
Ama ramazana ozel sahur sonrasi ise normaldir belki de.
Gecmis olsun.

Gondermezler bence ya.
Arkadasin 3 aydir falan varmis, en son endoskobi yaptilar sonuclari bekliyor.

Duzenli agri varsa bakmak lazim.
Ama ramazana ozel sahur sonrasi ise normaldir belki de.
Gecmis olsun.

Sagol canim yok yeni degil aslinda oncesinde uzun zaman agrisini cekmistim ,belirli su markalari tavsiye etmislerdi her zaman tukettigimi bulamayip baska icsem bile fark ediyor ..
yada tr ye gittigim zamanda ilk haftalarda oluyor boyle agrilar sorun idrar kanda sıkıntı cikmadigi icin ultrasona gondermiyorlar
Nasil anlatabilcegimi bilsem trde ozele giderim diye düşünüyorum son care

Okadar agrim varki ise gidemedim..simdi ayaklandim agri kesici almak icin. Tekrar yataga gomulecegim. Sicak su torbami tazeliyor esim

gecmis olsun canim seninde agrilarin ilerledi yorgunluktan mi kistten sonra normal mi? azalmasi gerekmiyor mu operasyondan sonra

gecmis olsun canim seninde agrilarin ilerledi yorgunluktan mi kistten sonra normal mi? azalmasi gerekmiyor mu operasyondan sonra
Ameliyat olmadim kiz. Kendiliginden patlamisti. Hala varmi..Birde Endometriozis olabilir denmisti.
Gerekli bolume istersen yonlendireyim 6ay bekleme sirasi var denmisti. Gerek yok demistim. Cekiyorum boyle. Bazi aylarda iyi, bazi aylarda kotu bazende bugunki gibi öldürüyor gibi agri oluyor.
Yorgunlukdan sanmiyorum. Dun cok iyiydim

Merhaba kizlar

Bugun 1750 kalori, bol cisli gida var, az az yedim ama yazmayayayim gene de

Acikcasi cok daha yuksek kalori almisimdir saniyordum, hesaplayinca sevindim

10 k + yoga
Yogada 10 gunum oldu bile

Bende ne yedim yazayim
Bol karbli

Sabah (11 de )
Tost ekmegi ile sandevic, icinde Hindi fume,1 dilim kasar, marul, salatalik

Ogle
Ton salatali Pita iki adet

Aksam
1kucuk parmak kadar musli bar
Biraz kirmizi uzum
3top karamelli lindt cikolata

Son düzenleme:
Bende ne yedim yazayim
Bol karbli

Sabah (11 de )
Tost ekmegi ile sandevic, icinde Hindi fume,1 dilim kasar, marul, salatalik

Ogle
Ton salatali Pita iki adet

Aksam
1kucuk parmak kadar musli bar
Biraz kirmizi uzum
3top karamelli lindt cikolata

Agrin birazcik azaldi mi bari?

Menu kotu degil, salatali menu kotu olur muymus hic

Bu arada persembe tartilicam, haftasonu yokum, bakalim eksi gorebilecek miyim, carsamba spor gunum, sonrasinda genelde arti geliyorum
Nereye gidiyorsun
Benim cocuklarin paskalya tatili basladi. Neyseki 3gun calisip bende tatilim. Umarim hava guzel olursa tadini cikara bilirim.
Simdilik planda persembe sinema , cuma tepe gezmece adamlar dag diyor ama tepe ya
Birgun de yuzmeye gidecegiz.

Super plan.
Biz kardesime gidiyoruz, onda da 2 cocuk var birisi bebis aynen bir gun dag tepe gezeriz, bebisi giyeriz. Bir gun alisveris bir gun de sehir gezmesi yapariz.

Biz de sonraki hafta super mario ya gidicez ailecek, bir yildir bekliyoruz fragmanlari cok guzel, cok umutluyum. Kucuk sipanin ilk sinema deneyimi olacak

Bizde ona gidecegiz ay cok heycanli ilk sinemasi olacagim icin
Iyi gezmeler simdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…