- 4 Kasım 2018
- 26.190
- 108.663
- 598
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #28.861
Ismini mi degissekAhaha kimin nazari var len
Ben arada dolaniyorum, baska topic de yok kigenelde ilk sayfada gazla baslayip 2. 3. Sayfada sona eriyor konular gene iyiyiz diyom ben de ha ha
Ismini mi degissek
Olur ,ne olsunPozitif bisi yapalim
Bu aralar yoga yapiyom ya tam o moddayim
Olur ,ne olsun
Bence hep isinden kaynakli
Alys 10K adim Spor Kalori sayimi Yoga Güncel kilo Fark Hedef Pazartesi 62,3 -0,600 Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar
Kuchisabishii 15K adim 15 Dk Kosu 1,5L su Kalori sayimi Güncel Fark Hedef Pazartesi 75,0 0,00 60,0 Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar
Cumartesi Tarti günü
Sec biriniFit hatunlar kulubusu
Fitim fitsin fitiz(gunluk aforizma gibi oldu)
Ben donyanin en gozel gadiniyam ()
Yazayim 5959 du, mu acaba.
Cok vermek istemiyorum artik, verip gene aliyom sonra.
Bak yeni abla buldum.
Popise gel
Soyle hafid biraz verip abla gibi kasa yogunlascamozguvenim yarisi kadar olsa bana yeter
Surda ikimiz variz.Baska onerileri de alalim
Bende bunu takibe basladimBunlar genc, bu kadar ince bacak benim 30 yil oncesi falan
Ben benim ablayi ornek alayim kendime
Sporun her turlusu iyi ya. Bir hesap daha rakip ediyorum, 60 kusur yasindaki annesine agirlik calistiriyor, kadinin durusu bile dimdik o yasta, cok basarili.
Bende bunu takibe basladim
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Sehriye corbasiLori gel kiz akil ver.
Turk arkadas gelecek yakinda ,ogleden sonra oturmasina. Esi de hollandali.
Menu yaz gonder
Hatta yap gonder
Pliiiiiiissssss
Gecmis ola yavrumOkadar agrim varki ise gidemedim..simdi ayaklandim agri kesici almak icin. Tekrar yataga gomulecegim. Sicak su torbami tazeliyor esim
He yavrum
Sonrasinda operasyonda oldu diye hatirliyordum sorry karistirdim canim keske randevuyu alsaydin anca sira gelirdi zatenAmeliyat olmadim kiz. Kendiliginden patlamisti. Hala varmi..Birde Endometriozis olabilir denmisti.
Gerekli bolume istersen yonlendireyim 6ay bekleme sirasi var denmisti. Gerek yok demistim. Cekiyorum boyle. Bazi aylarda iyi, bazi aylarda kotu bazende bugunki gibi öldürüyor gibi agri oluyor.
Yorgunlukdan sanmiyorum. Dun cok iyiydim
Dunden daha iyiyim ,olabilir hic fikrim yok belirtileri hakkinda kontrol sart oldutavsannesi gecti mi agrin ? Bobrek tasimi var yoksa sende ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?