- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.169
- 798
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #28.641
Firsati kacirmim dedim
Gecmis olsun minige. Iyilesmis bileSu kucugun hastaligi ne guzel ya, 2 gun atesi cikti, simdi turp gibi, buyuk olsa bir hafta nazlanir. Ne olur o hasta olmasin
Ben bitigim ama, uykusuzluk beni fena carpiyot. Kivrilip yatam mi
Gecmis olsun minige. Iyilesmis bile
Bence yat
sagol canim ,siz nasilsinizGecmis olsun kuzum
Hava mis gibi,
1 saat yurudum geldim
Tv saati ve erkenden kapanis yapicigim.
Kucuk sipa hasta, gece nasil gececek belli olmaz
Su kucugun hastaligi ne guzel ya, 2 gun atesi cikti, simdi turp gibi, buyuk olsa bir hafta nazlanir. Ne olur o hasta olmasin
Ben bitigim ama, uykusuzluk beni fena carpiyot. Kivrilip yatam mi
ohh masallahh iyilesmis bile ,firsatin varsa hic kacirma derim
Cumartesi gecesi baska bir sehire arkadasa gittim; pazar gunu nasil bir kas agrisi kol ve gogus bolgemde :)) araba kullanirken kasilmisim herhalde :) sporu birak normal hareketi zor yaptim. Sonra kas gevseticiyi alkolle alinca kafam pamuk gibi oldu ama bedenim yunusamadi yine de :) bu aksam yaparim agirliklariSporu ekip evde is yapayim bari,
Yarim saatlik kendime ev isi
gebito kos gel yardima, yapmadiysan kol hareketlerini hemen sana is bulayim
Cumartesi gecesi baska bir sehire arkadasa gittim; pazar gunu nasil bir kas agrisi kol ve gogus bolgemde :)) araba kullanirken kasilmisim herhalde :) sporu birak normal hareketi zor yaptim. Sonra kas gevseticiyi alkolle alinca kafam pamuk gibi oldu ama bedenim yunusamadi yine de :) bu aksam yaparim agirliklari
Yok firsat maalesef. Ama neredeyse aksami ettim, sporu ekip rest day yapicam, bas agrisi tuttu, isten de erken cikarim
Ya evet, buyuk sipaya bulasmassa yirttik demektir
Dun 15400 adim atmisim
Sabah 2 dilim ekmek
Peynir ve domates yedim
Aksam ise 6 adet kucuk balik koftesi
Su 1 litre
Bugunde aksamciyim. Bisiklet ile gitsem mi diye düşünüyorum.
Markete gittim geldim bisiklet ile. Ev yokus yukari. 1,5 km i 10dk da gelmisim
Is yeri ise 11 km.
Ve yolun 80% i yokus yukari. Google Maps 36dk surer diyorm guvenmiyorum
Ev ile market arasi da 5dk demisti
Yagmur yagiyor o yuzden vazgectimBenim duzluge 20 dakika diyor, benim 30 dakikami aliyor, ama ben yavas kullaniyorum, leyla leyla suruyorum
36 dakika surse bile yokus yukari iyi terletir, kiyafet degisme sansin varsa ancak.
Yagmur yagiyor o yuzden vazgectimyedek kiyafet atmistim cantama. Mesai baslamadan dus imkanida vardi. Fakat yagmur olunca yemedi yagmurlugum is yerinde
Isten cikinca ikinci otobus u beklemek yerine 10dk yuruyecegim. Suan 9bin adim olmus.O zaman nabiyoz
Hadi 30 dakika yuruyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?