Fit Club 🏋🏻‍♀️

Günaydin
Dün bisikletimin kilidini buldum. Tasindigimizdan beri kayiplardaydi
Tekerini sisirdim,sonra yagmur basladi. Biraz bakimini yapip ,gölün etrafinda surmeyi planliyorum. Aksam mesaim var bugun ve yarin

Su kucugun hastaligi ne guzel ya, 2 gun atesi cikti, simdi turp gibi, buyuk olsa bir hafta nazlanir. Ne olur o hasta olmasin

Ben bitigim ama, uykusuzluk beni fena carpiyot. Kivrilip yatam mi

Hava mis gibi,
1 saat yurudum geldim

Tv saati ve erkenden kapanis yapicigim.
Kucuk sipa hasta, gece nasil gececek belli olmaz

gecmis olsun canim ,sizinde havalar degismeye basladi galiba bizim bahar rüzgarları basladi hemendwle carpildik

Su kucugun hastaligi ne guzel ya, 2 gun atesi cikti, simdi turp gibi, buyuk olsa bir hafta nazlanir. Ne olur o hasta olmasin

Ben bitigim ama, uykusuzluk beni fena carpiyot. Kivrilip yatam mi

ohh masallahh iyilesmis bile ,firsatin varsa hic kacirma derim

Sporu ekip evde is yapayim bari,
Yarim saatlik kendime ev isi

gebito kos gel yardima, yapmadiysan kol hareketlerini hemen sana is bulayim
Cumartesi gecesi baska bir sehire arkadasa gittim; pazar gunu nasil bir kas agrisi kol ve gogus bolgemde :)) araba kullanirken kasilmisim herhalde :) sporu birak normal hareketi zor yaptim. Sonra kas gevseticiyi alkolle alinca kafam pamuk gibi oldu ama bedenim yunusamadi yine de :) bu aksam yaparim agirliklari

Zehirlencen kiz .

Hadi bugun yap, ama agrin varsa yoga da kabulumuz efem

Yok firsat maalesef. Ama neredeyse aksami ettim, sporu ekip rest day yapicam, bas agrisi tuttu, isten de erken cikarim

Ya evet, buyuk sipaya bulasmassa yirttik demektir

evdesin sanmistim
nasil durumu bugun umarim yayilmaz,
ben uyurken cocuklarda uyumus kalmis aklimda 40 tilki dolasiyor simdi hasta mi olucaklar, benden mi bulasiyor diye

Dun 15400 adim atmisim

Sabah 2 dilim ekmek
Peynir ve domates yedim

Aksam ise 6 adet kucuk balik koftesi

Su 1 litre

Bugunde aksamciyim. Bisiklet ile gitsem mi diye düşünüyorum.
Markete gittim geldim bisiklet ile. Ev yokus yukari. 1,5 km i 10dk da gelmisim
Is yeri ise 11 km.
Ve yolun 80% i yokus yukari. Google Maps 36dk surer diyorm guvenmiyorum
Ev ile market arasi da 5dk demisti

Benim duzluge 20 dakika diyor, benim 30 dakikami aliyor, ama ben yavas kullaniyorum, leyla leyla suruyorum

36 dakika surse bile yokus yukari iyi terletir, kiyafet degisme sansin varsa ancak.

Benim duzluge 20 dakika diyor, benim 30 dakikami aliyor, ama ben yavas kullaniyorum, leyla leyla suruyorum

36 dakika surse bile yokus yukari iyi terletir, kiyafet degisme sansin varsa ancak.
Yagmur yagiyor o yuzden vazgectim yedek kiyafet atmistim cantama. Mesai baslamadan dus imkanida vardi. Fakat yagmur olunca yemedi yagmurlugum is yerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…