- 4 Kasım 2018
- 26.202
- 108.681
- 598
- Konu Sahibi Kuchisabishii
- #28.681
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
protein? Yumurta ekle lutfen yanina.Hayirli ramazanlar kizlar
Az once tartildim
75,0
Buda ilk sahur menum
300 kalori ediyor bu mini kase
Eki Görüntüle 3222319
Yogurt baya yuksek gramli protein iceriyor.Iyi geceler :)
protein? Yumurta ekle lutfen yanina.
Afiyet, sifa olsun. Allah kabul etsin.
Hayirli ramazanlar kizlar
Az once tartildim
75,0
Buda ilk sahur menum
300 kalori ediyor bu mini kase
Eki Görüntüle 3222319
Saol canimAllah kabul etsin canim ,afiyet olsun
bu yil saatler daha kisa gecen yillara ziyade zorlanmazsin insallah.
reglim bitince cumartesi baslarim diye düşünüyorum bende
Hu hu
Isim Baslangic Kg Güncel Kg Fark Ilk Hedef Kuchisabishii 75,1 75,1 60,0 Lori 86,0 86,0 @sedulu 73,3 72,5 MUAF Alys 63,3 61,8 tavsannesi 61,8 61,5 @H3RA_ MUAF MUAF MUAF MUAF @tontriko 58,1 57,7 @Sismaniye 74,4 74,0 KACAK gebito
3 ayda ilk hedefe ulasmaya varmisiniz ?
Cumartesi / Pazar Tarti günü
Muhtesem olur kaptanimHu hu
Tartiya iki gun kala yeni hedefler koyalim mi
Kuralci olup hergun en az 10bin adim ,kalori sayimi ve aksam menu paylasimi da mecburi diyelim mi
Sana adim kismi uyar mi kiMuhtesem olur kaptanim
Hu hu
Tartiya iki gun kala yeni hedefler koyalim mi
Kuralci olup hergun en az 10bin adim ,kalori sayimi ve aksam menu paylasimi da mecburi diyelim mi
Tamam sana 1 hafta sureAy dur bunlarin hic birine hazir degilim, ozellikle kalori saymaya.
Ben haftaya baslayayim, biraz hazirlik yapayim. Ama pazartesiden itibaren varim.
Nasil dayandin kiz.Kizlar aclikta 60. saatteyim yaklasik. En son kacta yedigimi bilmedigim icin kac saattir oldugunu bilmiyorum tam. Valla hic bozasim yok :)
Ramazaniniz mubarek olsun.
Soylenince ben de inananiyordum ama gercekten acikilmiyor! Acikmadim hala. Acaba devam etsem mi diye dusunuyorum. Ama hata ettim esime soylemis bulundum; o habire ye ye diyip duruyor.Nasil dayandin kiz.
Ne zaman bitecek aclik ?
Soylenince ben de inananiyordum ama gercekten acikilmiyor! Acikmadim hala. Acaba devam etsem mi diye dusunuyorum. Ama hata ettim esime soylemis bulundum; o habire ye ye diyip duruyor.
Tamam sana 1 hafta sure
Sanki ben de biliyordum bunu ama low carb mi fasting mi bozuyordu regli karistirdim.Evet ye canim, 60 saat cok fazla senin yasinda bir kadin icin.
Hormon dengesini bozuyor diye okumustum.
Bu sebeple adet dongusunu tamamen bozan kadin cok,
Ne demisler
Her seyin fazlasi zarar
Imza babaannem