• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit Club 🏋🏻‍♀️

Bugun neler yedim yinede aklim yemekte ramazandan once toparlayim derken iyice battım🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ yaza kadar son sansim demistim kendime artik her yil ayni telasta olmak istemiyorum

Selam bebelerim👋♥️
7 haftalik egitim persembe bitiyor ve kim 2 gun kala sakatlaniyor? Tabiki ben🥲
Allahtan butun sinavlari aldim 1 tane kaldi. Onuda tekrarlicam sonra 😒
Kol kirilmadi ama kullanilmiyor🤣
Kesin kilo veririm simdi😬
Hayda
Nasil basardin onu ? Gecmis olsun lorisko

Otobus bekliyorum. Sifirlanmadan atayim adim sayimi 🥲

Sabah 2 tost
Aksam tavuk gogsu, yogurtlu havuc,bir mini cikolata. 1 euro kdr buyuklugu 😂

Su 1 L 👎

Eklentiler

• Screenshot_2023-03-21-23-48-17-670-edit_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter.jpg
    Screenshot_2023-03-21-23-48-17-670-edit_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter.jpg
    50,3 KB · Görüntüleme: 32
Bugun neler yedim yinede aklim yemekte ramazandan once toparlayim derken iyice battım🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ yaza kadar son sansim demistim kendime artik her yil ayni telasta olmak istemiyorum

Dur moralini bozma.

Taktik degistirmen lazim demek ki, zaten kilon yuksek degil, diyet yerine spora odaklansan ayni kiloda kalip incelirsin, hem de enerjin artar.

En yogun bos gunumdeyim.

Sabah salon ve galeri gezmesi,
Oogleden sonra cocuklarla mutfak aktiviteleri,
Bir de cocugun odevi var, bir aydir yapiyoz bitmedi 🤣🤣🤣 ailecek perisan olduk 😝😝😝

Selam bebelerim👋♥️
7 haftalik egitim persembe bitiyor ve kim 2 gun kala sakatlaniyor? Tabiki ben🥲
Allahtan butun sinavlari aldim 1 tane kaldi. Onuda tekrarlicam sonra 😒
Kol kirilmadi ama kullanilmiyor🤣
Kesin kilo veririm simdi😬

gecmis olsunn ,kime sinirlendinde hirsini cikarttinn🙄😄

Dur moralini bozma.

Taktik degistirmen lazim demek ki, zaten kilon yuksek degil, diyet yerine spora odaklansan ayni kiloda kalip incelirsin, hem de enerjin artar.

baslayabilsen aslinda tum sorunlar cozulecek😒
En yogun bos gunumdeyim.

Sabah salon ve galeri gezmesi,
Oogleden sonra cocuklarla mutfak aktiviteleri,
Bir de cocugun odevi var, bir aydir yapiyoz bitmedi 🤣🤣🤣 ailecek perisan olduk 😝😝😝

carsamba klasigii ,malesef tum calisan kadinlarin sorunu sanirim jour de rapor ama tum gilun etkinlik , alisveris,kolay gelsiinn🥰

Guzel olur
Kuruyemis falan da icinde yoksa ekle doyurucu olsun.
Yanina yogurt veya sut dimi.
Gayet dengeli olur.

Allah kabul etsin canim.

Hayirli ramazanlar kizlar
Meyve ve kuruyemisli aldim. Islands yogurdu var skyr deniliyor. Proteini yuksek,onunla yiyecegim. Birde nar ayikladim 🤭

Tesekkur ederim ☺️

Back