• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit Club 🏋🏻‍♀️

Soyleme 🫣
Regl oldum bugun, ne dersen 3 er 5er gitme ihtimali var, cumartesi sana atarim sucu bak 😭

Ay regli de sayayim

Sanssizliklar silsilesinde 4 olmus,

Bir de hava ruzgarli, carpti herhalde, basim agrir, al sana 5.

Ben gunu son yogurt denemesi ile kapatiyorum, sabah tutarsa sansim donmus demektir, tutmazsa gelsin pogacalar 🤪🤣

Gunaydin :) bosver anma hic :p hosgeldin :KK66:

Kucugu yatiriyorum buyuk ilgi bekliyor. Buyugu bir goreve kitliuorum, tam rahat etcem; kucuk uyaniyor. Bugun buguge 6 kucuge 6 kendime 2 toplamda 14 tabak yiyecek hazirladim.

Salona gidip cok hafif bir workout yapcam,

Yarin arti gelirsem spordan odem yapmisyir cunku 🤗
En son gecen persembe yaptim 🙈 sorarsaniz hergun yapiyorum 🤪 hayir; bazen cok icimden geliyor, bazen aklima gelmiyor :) usendigim zamanlar muhakkak kendimi zorluyorum, kisa da olsa diye basliyorum ama kisa birakmiyorum yuzelce yapiyorum. Bu hafta hic aklimin ucuna gelmedi yani spor yapmak.

En son gecen persembe yaptim 🙈 sorarsaniz hergun yapiyorum 🤪 hayir; bazen cok icimden geliyor, bazen aklima gelmiyor :) usendigim zamanlar muhakkak kendimi zorluyorum, kisa da olsa diye basliyorum ama kisa birakmiyorum yuzelce yapiyorum. Bu hafta hic aklimin ucuna gelmedi yani spor yapmak.

Hava bozuksa icimden gelmez ama onun disinda programa sadigim ben de.
Ben yarim saati asmiyorum, duzenim de bozulmasin diye, fazladan vaktim varsa yuruyus ya da yoga yaparim.

Hava bozuksa icimden gelmez ama onun disinda programa sadigim ben de.
Ben yarim saati asmiyorum, duzenim de bozulmasin diye, fazladan vaktim varsa yuruyus ya da yoga yaparim.
Ben de yarim saat. Belki bir de geceye kaldiysa workout bittikten sonra azicik da agirlikla kol gogus calisiyorum. Degisti goguslerimin sekilleri ondan memnunum ama ufaldilar iyice :(

Icimden gelmemek degil, benim aklima bile gelmedi bu hafta :)

Sabah yogurdu acarken esime dedim,
Gunumun nasil gececegi suanda belli olacak,
Yogurt tutmus 👍

Yeyyyyy 🥳🥳🥳

wuww 🤩🤩
az kaldi hafta bitiyor,
Sabah arti geldim ama regldendir diyip yarin gene tartilicam,
Yarin da arti gelirsem de evrene paslarim sucu 😭

ben hala olamadim acayip sisim ,regl olana kadar tartilmiycam🤐🤐 alisveris yapmam lazimm evde yesillik sebze hicbirsey kalmadi ,iyice hamur pilava bağladık🙁🙁

Back