Fit Club 🏋🏻‍♀️

Benim yemek degil ama spor motivasyonum cok dustu. Aklima daha gelmiyor. Hani aklima gelse huzursuzluk hissedip yapacagim belki. Kollarim kalin hala daha. Kolsuz giyinmekte rahat hissedemeyecegim havalar isindiginda. Bir videoyu yapiyordum her aksam 10 dakika kol-gogus; unuttum bu hafta. Okullar baslayinca modum doner mi acaba

Eklentiler

• 8373E7B4-D038-4F20-A0BB-EC7A476A171E.jpeg
    48,8 KB · Görüntüleme: 37

Ben hatirlatayim sana her gun,

Bugun kollarin icin ne yaptin gebito

Motivasyonu bosver, haftada 3 gun diye kural koy, her gun deme. 3 gun duzenli kol calissan zaten yeter.

Ben hatirlatayim sana her gun,

Bugun kollarin icin ne yaptin gebito

Motivasyonu bosver, haftada 3 gun diye kural koy, her gun deme. 3 gun duzenli kol calissan zaten yeter.
Hatirlat valla, bir de biyle deneyelim :) sen soyleyince dusundum, aksama hatirlatici kurucam telefonuma, cunku zaten tv izlerken yapiyorum o workoutu :)

Selamm , bende dun regl oldum ustune hastalandim simdilik nezleyim ilaclara basladim
umarim bu ay tartilmadan gecnez

103 gun sonra yaz tatiline cikiyorum
Hergun ama hergun cikmam lazim yurume bandina

Walk walk walk

Tatilde salmaya soz ver ama arada bir ara her seye iyi gelir. Tatilde de diyet yapani zopalayacam artik.

NEyse gelelim kalan 102 gune.

Walk walk walk iyi plan bence. Ben de yuruyum bugun yemekten sonra senle

Walk walk walk

Tatilde salmaya soz ver ama arada bir ara her seye iyi gelir. Tatilde de diyet yapani zopalayacam artik.

NEyse gelelim kalan 102 gune.

Walk walk walk iyi plan bence. Ben de yuruyum bugun yemekten sonra senle
Yok yazin zaten veriyorum ben. O yuzden pek dusunmeyecegim. Vereydim once kilolari

Kizlar tatilleri satin aldiniz mi? Hadi azicik yazdan, denizden konusalim :)
Biz bu sene burdayiz. Aslinda Balkan tur istiyorduk ama kedi sahiplenince o is kaldi simdilik. Daha yavru cunku.
Günü birlik yerlere gidecegiz. Isvec,norvec veya almanya birkac gunluk gidebiliriz. O durumda da eski is arkadasim komsu. Kedinin mamasi vs kismi icin ona emanet edebiliriz diye anlastik. Kendi kediside var

Ay ne tatli; minik bir kedicik :)

Evet, petler baglayici oluyor :) ben o yuzden hic cesaret etmiyorum :)

Avrupa gezilerini ozledim ben. Bir ara hollanda da yasamistik, o zaman almanya fransa belcika italya gidiyorduk bir yerlere. Hep karavan kiralayip daha kuzeye gitmek istedim ama daha kismet olmadi.

Yazin guzel oluyor mu isvec norvec

Norvec e hic gitmedim. En cok o yuzden orayi merak ediyorum. Isvec , Danimarka gibi
Norvec daha farklidir. Dogasi cok hosuma gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…