- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.169
- 798
- Konu Sahibi Kuchisabishii
- #28.621
Spordandir yavrum
Ayrica regl ve de nazar
Haftaya bekleyin beni anacim…
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Spordandir yavrum
Benim yemek degil ama spor motivasyonum cok dustu. Aklima daha gelmiyor. Hani aklima gelse huzursuzluk hissedip yapacagim belki. Kollarim kalin hala daha. Kolsuz giyinmekte rahat hissedemeyecegim havalar isindiginda. Bir videoyu yapiyordum her aksam 10 dakika kol-gogus; unuttum bu hafta. Okullar baslayinca modum doner mi acaba
Hatirlat valla, bir de biyle deneyelim :) sen soyleyince dusundum, aksama hatirlatici kurucam telefonuma, cunku zaten tv izlerken yapiyorum o workoutu :)Ben hatirlatayim sana her gun,
Bugun kollarin icin ne yaptin gebito
Motivasyonu bosver, haftada 3 gun diye kural koy, her gun deme. 3 gun duzenli kol calissan zaten yeter.
Hatirlat valla, bir de biyle deneyelim :) sen soyleyince dusundum, aksama hatirlatici kurucam telefonuma, cunku zaten tv izlerken yapiyorum o workoutu :)
Gecmis olsun kuzumSelamm , bende dun regl oldum ustune hastalandim simdilik nezleyim ilaclara basladim
umarim bu ay tartilmadan gecnez
Eee boyleyken bende haftaya tartilam bari
103 gun sonra yaz tatiline cikiyorum
Hergun ama hergun cikmam lazim yurume bandina
Yok yazin zaten veriyorum ben. O yuzden pek dusunmeyecegim. Vereydim once kilolariWalk walk walk
Tatilde salmaya soz ver ama arada bir ara her seye iyi gelir. Tatilde de diyet yapani zopalayacam artik.
NEyse gelelim kalan 102 gune.
Walk walk walk iyi plan bence. Ben de yuruyum bugun yemekten sonra senle
Biz bu sene burdayiz. Aslinda Balkan tur istiyorduk ama kedi sahiplenince o is kaldi simdilik. Daha yavru cunku.Kizlar tatilleri satin aldiniz mi? Hadi azicik yazdan, denizden konusalim :)
Ay ne tatli; minik bir kedicik :)Biz bu sene burdayiz. Aslinda Balkan tur istiyorduk ama kedi sahiplenince o is kaldi simdilik. Daha yavru cunku.
Günü birlik yerlere gidecegiz. Isvec,norvec veya almanya birkac gunluk gidebiliriz. O durumda da eski is arkadasim komsu. Kedinin mamasi vs kismi icin ona emanet edebiliriz diye anlastik. Kendi kediside var
Norvec e hic gitmedim. En cok o yuzden orayi merak ediyorum. Isvec , Danimarka gibiAy ne tatli; minik bir kedicik :)
Evet, petler baglayici oluyor :) ben o yuzden hic cesaret etmiyorum :)
Avrupa gezilerini ozledim ben. Bir ara hollanda da yasamistik, o zaman almanya fransa belcika italya gidiyorduk bir yerlere. Hep karavan kiralayip daha kuzeye gitmek istedim ama daha kismet olmadi.
Yazin guzel oluyor mu isvec norvec
Firsati kacirmim dedimAhahaha sana ne oldu
Kizlar tatilleri satin aldiniz mi? Hadi azicik yazdan, denizden konusalim :)