• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit Club 🏋🏻‍♀️

Günaydin
Dün bisikletimin kilidini buldum. Tasindigimizdan beri kayiplardaydi 😂
Tekerini sisirdim,sonra yagmur basladi. Biraz bakimini yapip ,gölün etrafinda surmeyi planliyorum. Aksam mesaim var bugun ve yarin

Su kucugun hastaligi ne guzel ya, 2 gun atesi cikti, simdi turp gibi, buyuk olsa bir hafta nazlanir. Ne olur o hasta olmasin 😝

Ben bitigim ama, uykusuzluk beni fena carpiyot. Kivrilip yatam mi 😋

Hava mis gibi,
1 saat yurudum geldim 👏🏽

Tv saati ve erkenden kapanis yapicigim.
Kucuk sipa hasta, gece nasil gececek belli olmaz 🤨

gecmis olsun canim ,sizinde havalar degismeye basladi galiba bizim bahar rüzgarları basladi hemendwle carpildik😒

Su kucugun hastaligi ne guzel ya, 2 gun atesi cikti, simdi turp gibi, buyuk olsa bir hafta nazlanir. Ne olur o hasta olmasin 😝

Ben bitigim ama, uykusuzluk beni fena carpiyot. Kivrilip yatam mi 😋

ohh masallahh iyilesmis bile ,firsatin varsa hic kacirma derim🤭😄

Sporu ekip evde is yapayim bari,
Yarim saatlik kendime ev isi 😛

gebito gebito kos gel yardima, yapmadiysan kol hareketlerini hemen sana is bulayim 🤗
Cumartesi gecesi baska bir sehire arkadasa gittim; pazar gunu nasil bir kas agrisi kol ve gogus bolgemde :)) araba kullanirken kasilmisim herhalde :) sporu birak normal hareketi zor yaptim. Sonra kas gevseticiyi alkolle alinca kafam pamuk gibi oldu ama bedenim yunusamadi yine de :) bu aksam yaparim agirliklari ;)

Cumartesi gecesi baska bir sehire arkadasa gittim; pazar gunu nasil bir kas agrisi kol ve gogus bolgemde :)) araba kullanirken kasilmisim herhalde :) sporu birak normal hareketi zor yaptim. Sonra kas gevseticiyi alkolle alinca kafam pamuk gibi oldu ama bedenim yunusamadi yine de :) bu aksam yaparim agirliklari :KK66:

Zehirlencen kiz .

Hadi bugun yap, ama agrin varsa yoga da kabulumuz efem

Yok firsat maalesef. Ama neredeyse aksami ettim, sporu ekip rest day yapicam, bas agrisi tuttu, isten de erken cikarim 😶

Ya evet, buyuk sipaya bulasmassa yirttik demektir 🫢

evdesin sanmistim😪
nasil durumu bugun umarim yayilmaz,
ben uyurken cocuklarda uyumus kalmis aklimda 40 tilki dolasiyor simdi hasta mi olucaklar, benden mi bulasiyor diye 😬😬

Dun 15400 adim atmisim

Sabah 2 dilim ekmek
Peynir ve domates yedim

Aksam ise 6 adet kucuk balik koftesi

Su 1 litre 🤦

Bugunde aksamciyim. Bisiklet ile gitsem mi diye düşünüyorum.
Markete gittim geldim bisiklet ile. Ev yokus yukari. 1,5 km i 10dk da gelmisim 😂
Is yeri ise 11 km.
Ve yolun 80% i yokus yukari. Google Maps 36dk surer diyorm guvenmiyorum 🤭
Ev ile market arasi da 5dk demisti

Dun 15400 adim atmisim

Sabah 2 dilim ekmek
Peynir ve domates yedim

Aksam ise 6 adet kucuk balik koftesi

Su 1 litre 🤦

Bugunde aksamciyim. Bisiklet ile gitsem mi diye düşünüyorum.
Markete gittim geldim bisiklet ile. Ev yokus yukari. 1,5 km i 10dk da gelmisim 😂
Is yeri ise 11 km.
Ve yolun 80% i yokus yukari. Google Maps 36dk surer diyorm guvenmiyorum 🤭
Ev ile market arasi da 5dk demisti

Benim duzluge 20 dakika diyor, benim 30 dakikami aliyor, ama ben yavas kullaniyorum, leyla leyla suruyorum 😅

36 dakika surse bile yokus yukari iyi terletir, kiyafet degisme sansin varsa ancak.

Benim duzluge 20 dakika diyor, benim 30 dakikami aliyor, ama ben yavas kullaniyorum, leyla leyla suruyorum 😅

36 dakika surse bile yokus yukari iyi terletir, kiyafet degisme sansin varsa ancak.
Yagmur yagiyor o yuzden vazgectim 😂 yedek kiyafet atmistim cantama. Mesai baslamadan dus imkanida vardi. Fakat yagmur olunca yemedi 😂 yagmurlugum is yerinde 🤦

Back