Fit Club 🏋🏻‍♀️

Aklima ilk gelen helikobakteri oldu nedense.. cok gecmis olsun.. gercekten az mi
Yiyor peki sence? Benim
Kizimda yemek cok secer boyle bagirsaklarin calismasi icin iyi yemek gerekiyo sonucta..her gun yogurt veya uzum ver.. bazen bakiyorum ben cocuk kabiz olacak paket iceceklerde sokturuyor.. ya da balli su icerse ilik su o da iyi.. ama asil sorun bu degilse tabiiki
Ise yaramaz.. insallah en kisa zamanda bulurlar yavrucagin derdinj

Hahah boyle boyle alisacaklar

cabuk toparlar insallah

mesafesi nasil? nasil gecmis

Menunde dolu aslinda ama spor yapmissin onun etkisi olabilir mi?
yulafli kahvalti guzel olsada sade aciktiriyor beni
Su yulafi tuketmeyi bir ben beceremiyorum bence.. tadini seviyorum tost yapiyorum ama asla doyurucu gelmiyor bi tane daha yiyorum.. gunluk yiyebilecegin yulaf miktari zaten 68 gram olsa gerek.. zaten fazla fazla yersen kabizlikta yapiyor ayni zamanda kiloda aldiriyor lapa olarak sevemiyorum ne yazikki.. kisaca ben tuketmemeyi tercih ediyorum artik ama lezzetli
Kesinlikle

Bir daha sana zero getirsinler, kalorisi baya dusuk olmasi lazim.

Ben de sicak lapa sevmiyorum, aksam hazirlabip dolaba atilmisini seviyorum. Cok yiyemiyorsun zaten.

Doyurucu oluyor aslinda, ben chia ve keten tohumu atiyorum, meyve ve bazen fistik ezmesi (toplam kaloriye gore eklemeler yapiyorum diyeyim daha dogrusu) o sekilde cok doyurucu oluyor. Tabi cok dusuk kalori degil asla. Ogun olarak idare ediyor beni.

Ben oyle hic sevemiyorum vicik vicik geliyor birde ustune onu at bunu at yok meyvesi cikolatasi bana saglikli yiyorum hissi vermiyor. Keten tohumuda aldim chia da aldim hepsinden var ama o sekilde yiyecek adam yok yani..

Chiada mesela doyurucu ve cok tutan birsey ama.. dikkat etmezsen kabiz yapar.

Tesekkur ederim
Bu ara bir tik daha iyi.
Okulda pek yeniyor. Tek ogunle duruyor bazen. Ozamanda kotu oluyor.
Kendi doktoru tekrar kilo almaya basladigi icin,cok normal Karin agrimasi. Care yok dedi
Fakat dogru duzgun de bakilmadi cocuga hastanede filan.
Neurolojiye sevk etmisti daha once. Bas agrisi da oldugu icin. Anca konusmaya cagirdilar. Neurolojik testler yapti. Iste burnuna dokun,zipla vs gibi seyler. Orda vermislerdi mide ilacimi tekrar.
Pek yemek secmiyor,sebze ve baklagil ile arasi iyi. Tavuk yemez (haslanmis,firinda )
Somon da yemez.
Kabizlik icin damla kullaniyorduk. Doktor yavas yavas birakin demisti,biz yine baslattik

Kac yasinda oglun? Kabizlik sorun evet…bagirsaklar malum 2. Beynimiz diyolar. Probiyotik alip denedin mi? Belki faydasi olur, malum bagirsaklari duzenliyor

Kac yasinda oglun? Kabizlik sorun evet…bagirsaklar malum 2. Beynimiz diyolar. Probiyotik alip denedin mi? Belki faydasi olur, malum bagirsaklari duzenliyor

En son oglumda mide rahatsizligi oldugunda basit karbonhidrat tuketsin demistiler.

Iste makarna pilav filan, o donem sehriye corbasi icince cocuk iyilesiyordu, midesi rahatliyormus demek ki.

Arrietty kilo alsin onceliginse saglikli olsun falan diye ugrasmadan seviyorsa 3 ogun makarna yedir, yiyorsa kuruyemis ve kuru meyvenin de kalorisi baya yuksek, yedir dursun, cidden biraz kilolu cocuk hastaliklari kolay atlatiyor.

Yeterki yesin midesi agrimasi kafasindayim.
Kuruyemis ve kaysi yavas yavas alistirmaya calisiyorum.

Tam 30dk mi uyuyacak iken telefon caldi

Benim uyku sorunum okadar da sorun degil mi yoksa

Bugun o uykuyu yapmis oldum simdi verimliligini test edicem 10den beri uyuyorum sanirim

Aslinda en doyurucu hali omlet bence cok mu az oluyor acaba miktari un haline.getirerk kullaniyorum ,tatlilarida guzel ama diger mesajda Alys dedigi gibi gecistirmek icin degilde öğün olarak..
Instada her halini tuketen biri vardi kofte toplari ,kisiri ,pilavi vs. onlari hic denemedim

Oturuyorum

Uykum da var, kim on bin kusur adimlayacak simdi

Birisi challenge desin bisi desin, yatar uyurum bak calisiyom da gerci

Ama ogun olarak yersem asla doymuyorum tam tersi istahimi
Aciyo sanki

Omlette mesela 2 yumurtadan omletle asla doymuyorum
Ama o ayni yumurtayi haslarsam daha doyurucu oluyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…