• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit Club 🏋🏻‍♀️

Hayatim boyu demirim yuksek olmadi. Sanirim solgar in vitamin hapini yutmustum hic yukselmedigi kadar yukselmisti..

Hatta 3. Dogumda kesin kan kaybindan olecem diyodum.. cunku denir eksikliginde kan durmazmis dogumda cok kan kaybedilirmis vs.

Ama birsey duydum bilmem
Dogru mu.. bi siseye pekmez ve suyunu karstirip birde limon
Sknca demir oluyomis.
20mg mis tek.
Ben sabah 100 aksam 100 aliyordum. Uzun sure alinca anca normale cikmisti

Tamamen kesmek zaten mumkun degil ,en iyisi olcuyu kacirmadan yemek sadece ekmek pirinc degilki cogu gidada var
Sabah oneriyolar tuketecekseniz diyolar.. kimisi tamamen kesiyor…ve hayatina oyle devam ediyor saka gibi..ekmek hamur isi bi sure cikarabilirim sanirim ama surekli ol asi beni zorlar.. cabuk aciktirsa bile yedigim zaman doyurucu geliyor

Bugub parti var diye sabah tartildim, yarin arti cikarim diye.

Gene arti ciktim 🙀

62.00
+200

Neyse ben yarin yine tartilayim

erken mi tartildin ?
arti olucak menulerin yoktu ,bugun aclik yapsam dayanabilirim miyim diyorum bende kendime yersem yine istahim acilicak gibi hissediyorum

Cok atarak oldu ama tahmini 1800 kalori aldim bugun.
Belki biraz daha fazla, koruma kalorisini gecmemisimdir ama.

Kotu degil , ama yarinki tarti ne diyecek bakalim 🤨

45 dak bisiklet,
30 dak dans 🪩

Sonra da yatis 🤗

Bende tartildim sabah kizlar..

56,6 yi gordum cok sukur.. haftasonuna girdik biraz rahatlayabilirim sanirim.

masallah🧿 onkilolar
da 100 200 er giderdi ama seninkiler cabuk dokuluyor aman nazar degmesin ,diyetisyenn menun
Cok atarak oldu ama tahmini 1800 kalori aldim bugun.
Belki biraz daha fazla, koruma kalorisini gecmemisimdir ama.

Kotu degil , ama yarinki tarti ne diyecek bakalim 🤨

45 dak bisiklet,
30 dak dans 🪩

Sonra da yatis 🤗

partiyi naptin😀

masallah🧿 onkilolar
da 100 200 er giderdi ama seninkiler cabuk dokuluyor aman nazar degmesin ,diyetisyenn menun var miydi
Diyetisyen menum varda ben ona uymuyorum.. soyledimde zaten.. kendisi dedi sen ne zaman liste istersen sana ozel liste yaparim dedi ama istemedim. Dedim beni kasiyo o isler. Farkettimde spor yapcam yuruyecem dersemde strese giriyorum o yuzden 1-2 kez ne yurursem kardir ve diyorum ya haftasonu yiyorum ekmegimi
Simiti kizartmami cig koftemi.. hafta ici dikkat ediyorum cumaya kadar. Cuma cozutmaya dewamke😐😂

masallah🧿 onkilolar
da 100 200 er giderdi ama seninkiler cabuk dokuluyor aman nazar degmesin ,diyetisyenn menun

partiyi naptin😀

Pasta kestik, az yiyim dedim ama cok guzel ve ev yapimiydi, tam porsiyon yedim oyle olunca.

Allahtan yemek kismi hafifti, hafif dedigim de iste min 600 kalori vardir diye hesapladim, cok da hafif degil aslinda.

Diyetisyen menum varda ben ona uymuyorum.. soyledimde zaten.. kendisi dedi sen ne zaman liste istersen sana ozel liste yaparim dedi ama istemedim. Dedim beni kasiyo o isler. Farkettimde spor yapcam yuruyecem dersemde strese giriyorum o yuzden 1-2 kez ne yurursem kardir ve diyorum ya haftasonu yiyorum ekmegimi
Simiti kizartmami cig koftemi.. hafta ici dikkat ediyorum cumaya kadar. Cuma cozutmaya dewamke😐😂

😅😅 hedef kiloya kadar plansiz ilerliyorsun anladigim ,eksilsinde nasil giderse mantigindayim bende bugun kac gundur yemek istedigim birsey var yarin tartim guzel olursa onu yiycem 😬😬

Pasta kestik, az yiyim dedim ama cok guzel ve ev yapimiydi, tam porsiyon yedim oyle olunca.

Allahtan yemek kismi hafifti, hafif dedigim de iste min 600 kalori vardir diye hesapladim, cok da hafif degil aslinda.
Afiyet olsun 🤪🤭
Cocuklara yemiyim diye yapmiyorum ,yapilinca tazeyse azi olamıyor ,yemek icin guzel calorin o kadar bisiklet yaparken enerjiye donusmuslerdir😆

😅😅 hedef kiloya kadar plansiz ilerliyorsun anladigim ,eksilsinde nasil giderse mantigindayim bende bugun kac gundur yemek istedigim birsey var yarin tartim guzel olursa onu yiycem 😬😬
Aynen plan yapincada uymuyorum
En iyisi ne giderse kardir.. iste haftasonu yiyorum ki hafta ici guc olsun bana😐😂 evet kendini odullendirmek iyidir arada hem metabolizmayida hizlandirir

Aynen plan yapincada uymuyorum
En iyisi ne giderse kardir.. iste haftasonu yiyorum ki hafta ici guc olsun bana😐😂 evet kendini odullendirmek iyidir arada hem metabolizmayida hizlandirir
planli güzel oluyor aslinda , haftasonu olarl degilde tek öğün olarak uyguluyorum dahaonceden burdada yapiyorduk 😀

Back