- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 248
- 30
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #28.161
Calistim yavrum eve geldim az once mal mal oturuyom simdiNapan loris?
Calistim yavrum eve geldim az once mal mal oturuyom simdisen napan
Sosyal cocuklarima o randevu senin bu randevu benim gezdiriyom, kendim hep asosyal
Calisam ben de bari.
Eskisi gibi cok aktif degilim bence .Sen gun icinde aktif degil misin bu is yerinde?
Bak benim gibi yapabilirsin.
Ben yogun haftalarimda haftada 2 gun sadece 30 dakika agirlik calismasi hedefliyorum, gun icinde de yarim saat dusuk tempo hareket.
Ama ben is yerinde hic aktif degilim, sen o yarim saati hedeflemesen de olur. Agirlik calismasi evdeki agirliklarinla ekle ama, 15 dakika da olur, sadece kaslarin icin.
Ne grevi kiz?yarinda biz sosyallesicez sanirim ,okullarda grev var
Oyle birsey duymadim hic. Duysamda ise yarayacagini dusunmuyorumAklimdayken size birsey sormak istiyordum.,göbek toparlamak icin kullanilan jellerden bilgi sahibi olan var mi?
sadece jel tabiki ise aramaz ama belirli kiloya kadar suanda spor yapmak istemiyorum daha cok ac hissediyorum jelle derimi guclendirebiljr miyim acabakafamda bir suru soru
Ne grevi kiz?
Banada dusuk geldiKarbonhidrat,yag sayimina mi kaloriyi ekliyceksin?
Kilon icin yorgun dusmez misin sanki dusuk geldi miktari bana ,spor yapmasan bile oturmuyorsunki surekli ayakta calisiyorsun
Oyle birsey duymadim hic. Duysamda ise yarayacagini dusunmuyorumtek care kas yapmak
Cidden orda hic bitmiyor eylemlerFransa ve bitmeyen grevleri
emeklilik yasasi ve birkac sey icin is birakma eylemi yapiyorlar ,gecen haftada yapmislardi
Banada dusuk geldi
Hastanede okadar yogun degilim. Bir afalladim bende
Rahat rahat suyumu iciyor,ogunlerimi yapiyor,hastalarima yetisebiliyorum. Cok enteresan. Yogun bir bolumdeyim Birde. Gerci bugun ilk tek basina olma günüm. Surekli baska hemsire ileydim 1 ay.
Cidden orda hic bitmiyor eylemler
Havalar nasil ?
Kac yas siniri? Müze gezin en iyisi,Sogukyinede etkilenmezler bu kez dahada buyuk cagri yapildi ,havaalanlari, toplu tasimalarda katiliyor
Bizler icin emenklilik cok zor gorunsede yas siniri gercektende yuksek ,bi yandanda haklilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?