- 4 Kasım 2018
- 26.232
- 108.747
- 598
- Konu Sahibi Kuchisabishii
- #28.201
MyFitnessPal i sevmedim. Fakat danimarka yemeklerini filan en iyi bundan takip edebiliyorum.
Kalan kalori miktarim 551
Kalan kalori miktarim 551
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Romantiklik çocuklar varken zor olur sen o kismi çocuklar uyuduktan sonraya birakKizlar esimin bugun sinavi vardi.
Burda gecerli bir meslegi yoktu. Sonunda bitti okul derdi
Aksama evde kutlayalim diye anlastik.
Fakat hic anlamam ne hazirlasam vs diye. Hic romantiske degilim sevdigi beyaz sarap var ,onu alayim. Ee daha ne olur
Saol kuzum
Benim suan yeme saatleri mesela sabit gibi.1001 diyet denedim ve ameliyat bile oldum. Ama en iyisi IF ve tempolu yuruyus
Yarin basliyorum hazir kilom dusmusken ve motivasyon yuksek
Sevdim bu fikri.Romantiklik çocuklar varken zor olur sen o kismi çocuklar uyuduktan sonraya birak
Şarap yanina peynir tabagi iyi gider. Burada öyle hazir peynir tabaklari satiliyor marketlerde orada da varsa tercih edebilirsin. Yemek gibi değil de sarap yanina aperatif güzel olur. Biraz badem kaju da kirmizi üzüm de yakışır. Yemeği evde mi yiyeceksiniz dışarıda mı ? Evde olacaksa makarna olabilir beyaz şarap yanina. Dışarıda et daha güzel olur sanki
Cok gecmis olsunBenim hastalik nöbetim başladı ayda bir tekrar ediyor maalesef cocukta. Doktordan geldim şimdi gece ateşlendi. Antibiyotik ve bir sürü damla ile eve döndüm
Hollanda da olaydın bol bol peynir tabagi bulurdunSevdim bu fikri.
Peynir tabagi ve cerez. Pastayi bosverelim
Yemegi evde yiyecegiz
Kiz nerde haslanmis sebze ve tavuk var disarida
Gecmis olsun kuzummBenim hastalik nöbetim başladı ayda bir tekrar ediyor maalesef cocukta. Doktordan geldim şimdi gece ateşlendi. Antibiyotik ve bir sürü damla ile eve döndüm
Bosuna bize peynir kafa demiyolarHollanda da olaydın bol bol peynir tabagi bulurdun
Guzel secim olmus bence hemde doyurucu Benimde bugun canim bisey istemiyor hemde acimAh bak minik bir pasta alalim
Kantine salata ve biraz daha protein ekleyim diye indim.
Tuna wrap aldim geldim. Tek protein oydu
Anladim canim ,arada bende yiyorum tabiki ama nefsimi korelticek kadar ,yoksa ustumden atamıyorumOluyor tabii ama dengelemeye calisiyorum bi sekilde.. ben haftasonuda yemezsem biraz hic surdurulebilir olmuyor benim icin ne yazik ki
Hmm ,tamam kusum oyle danisiyim dedimBosuna para harcama yavrum. Kollajende alma. Kollajen alsanda beyin onu yonetiyor. Nereye yollayacagibi beyin karar veriyo. 40 yasi gecmedin daha. Kendin kollajen uretiyorsun demek. Buna odaklan.
Haklisin valla.. bakaim bu hafta napacazAnladim canim ,arada bende yiyorum tabiki ama nefsimi korelticek kadar ,yoksa ustumden atamıyorum
Dua edin grupca artilardaydiniz yoksa sizi pis spamlardimHaklisin valla.. bakaim bu hafta napacaz
Tartildin miHaklisin valla.. bakaim bu hafta napacaz
Dua edin grupca artilardaydiniz yoksa sizi pis spamlardim
Sağol yavrumGecmis olsun kuzumm
Bosuna bize peynir kafa demiyolar