• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit Club 🏋🏻‍♀️

MyFitnessPal i sevmedim. Fakat danimarka yemeklerini filan en iyi bundan takip edebiliyorum.

Kalan kalori miktarim 551 😂

Eklentiler

• Screenshot_2023-01-30-13-13-42-040_com.myfitnesspal.android.jpg
    Screenshot_2023-01-30-13-13-42-040_com.myfitnesspal.android.jpg
    55,1 KB · Görüntüleme: 29
  • Screenshot_2023-01-30-13-13-29-306_com.myfitnesspal.android.jpg
    Screenshot_2023-01-30-13-13-29-306_com.myfitnesspal.android.jpg
    55,6 KB · Görüntüleme: 22
Kizlar esimin bugun sinavi vardi.
Burda gecerli bir meslegi yoktu. Sonunda bitti okul derdi 🤭
Aksama evde kutlayalim diye anlastik.
Fakat hic anlamam ne hazirlasam vs diye. Hic romantiske degilim 😂 sevdigi beyaz sarap var ,onu alayim. Ee daha ne olur 😂
Romantiklik çocuklar varken zor olur sen o kismi çocuklar uyuduktan sonraya birak 🤣
Şarap yanina peynir tabagi iyi gider. Burada öyle hazir peynir tabaklari satiliyor marketlerde orada da varsa tercih edebilirsin. Yemek gibi değil de sarap yanina aperatif güzel olur. Biraz badem kaju da kirmizi üzüm de yakışır. Yemeği evde mi yiyeceksiniz dışarıda mı ? Evde olacaksa makarna olabilir beyaz şarap yanina. Dışarıda et daha güzel olur sanki 🙄

1001 diyet denedim ve ameliyat bile oldum. Ama en iyisi IF ve tempolu yuruyus🙏🏻
Yarin basliyorum hazir kilom dusmusken ve motivasyon yuksek😆
Benim suan yeme saatleri mesela sabit gibi.
9da ilk ögün
Ikinci 12.30-13 arasi
Son ögün 18 de en gec bitmis oluyor
15-16 saatlik if mumkun aslinda

Alys Alys ne diyorsun 😁

Romantiklik çocuklar varken zor olur sen o kismi çocuklar uyuduktan sonraya birak 🤣
Şarap yanina peynir tabagi iyi gider. Burada öyle hazir peynir tabaklari satiliyor marketlerde orada da varsa tercih edebilirsin. Yemek gibi değil de sarap yanina aperatif güzel olur. Biraz badem kaju da kirmizi üzüm de yakışır. Yemeği evde mi yiyeceksiniz dışarıda mı ? Evde olacaksa makarna olabilir beyaz şarap yanina. Dışarıda et daha güzel olur sanki 🙄
Sevdim bu fikri.
Peynir tabagi ve cerez. Pastayi bosverelim 🤭
Yemegi evde yiyecegiz
Kiz nerde haslanmis sebze ve tavuk var disarida 😁

Ah bak minik bir pasta alalim 🤭

Kantine salata ve biraz daha protein ekleyim diye indim.
Tuna wrap aldim geldim. Tek protein oydu 😁
Guzel secim olmus bence hemde doyurucu 😄 Benimde bugun canim bisey istemiyor hemde acim😕
Sabahta kucuk kahvalti yaptim ,birkac gundur hafif geciriyordum

Back