• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit Club 🏋🏻‍♀️

Masallah bacim ne guzel
Zekan var💞 evet 59 musum ama kac haftadir 59-58-59-58 gittim geldim delirdim.. odem gittimdiye dusunuyorum.. oructa tuttum 2 gun belki faydasi oldu bilmiyorum.. umarim devami gelir
sayili kisi kaldigimiz icin canim kilonu gozume kestirmiste olabilir birden 59 insem hic fena olmaz🤭🤩🤩 evet olabilir en azindan birkac gun dikkat edersen uzeri e eklemeden ilerlersin diye dusunuyorum.
Bu hafta benimde 4.gunum Allah kabul ederse bakalim etkisi olur mu ramazanda hic fark etmiyor cunku

sayili kisi kaldigimiz icin canim kilonu gozume kestirmiste olabilir birden 59 insem hic fena olmaz🤭🤩🤩 evet olabilir en azindan birkac gun dikkat edersen uzeri e eklemeden ilerlersin diye dusunuyorum.
Bu hafta benimde 4.gunum Allah kabul ederse bakalim etkisi olur mu ramazanda hic fark etmiyor cunku
Olur Ramazanin ama
Tam terside olabiliyor tatli vs yenirse.. o yuzden aslinda meyveyle baslamak dogru.. seker ihtiyacini aliyorsun hemen.. birde pilav makarna vs ekmek dikkat etmek
Lazim.. buarada ben sahurda birsey yemem.. ayiptir demesi ama aksam yemek haricinde beni oruc tutmak hic rahatsiz etmiyor. Aksine yemek yemekle ugrasmiyorum😐

Cuma menusu,
Tartiya haziriz efem 🫡

Sabah
meyveli cikolu yulaf lapasi

Ogle
Yarimsar porsiyon
Yesil mercimek
Bulgur
1 dilim pide

Ara
4 mini hurma
1 avuc kuruyemis

Aksam
1 hazir balik
100 gr firin patates
Bol salata

1650 kalori

30 dak dans

Tartildiktan sonra yap 😐

Benimkiler de durtuyorlar, hep 🤪

Ben kendime bol sebzeli incecik yaparim. Ama kalori saymaya cesaret edebilmek icin dusuk kalorili bir peynir bulmam lazim 😬

Kendimde yapiyorum ama hazirda special olan var onu istiyorum😬😅 kendim yaparsam klasik yapiyorum kendime ince ,cocuklara kalin hamur😆😆
Alys Alys hamgi peynirle yapiyorsun ? mozzeralla ve kasar karisimida cok lezzetli.oluyor

Kendimde yapiyorum ama hazirda special olan var onu istiyorum😬😅 kendim yaparsam klasik yapiyorum kendime ince ,cocuklara kalin hamur😆😆
Alys Alys hamgi peynirle yapiyorsun ? mozzeralla ve kasar karisimida cok lezzetli.oluyor

Normalde mozarellayi bocalarim da bu sefer oranina dikkat edicem.
Cottage cheese demisler ama pizzaya yakistiramadim.

Tarticilar neredesiniz.

Bugun 700 kalori aldim, aksam dogumgununw gidicem, 1000 kalorim var butcemde, bozdur bozdur harca.

Sabah spora gidildi,
Carsi pazar gezildi

Simdi suslenme vakti 🙆🏻‍♀️

kimseden baska bildirim gelmemis 🥴
afiyet olsun ,benimde reglim basladi bugunu hafif geciriyim diyorum yarin esim evde olursa menum bozulabilir

Icecek hakkinida aksam kullanirsan ,hafta icine birsey kalmaz 😅

kimseden baska bildirim gelmemis 🥴
afiyet olsun ,benimde reglim basladi bugunu hafif geciriyim diyorum yarin esim evde olursa menum bozulabilir

Icecek hakkinida aksam kullanirsan ,hafta icine birsey kalmaz 😅

Odul modul butun haklarimi kullanicam artik 🤣

oooo reglin ilk gunu eksi geldiysen super, cok az yeme yine de bugun.

Tarticilar neredesiniz.

Bugun 700 kalori aldim, aksam dogumgununw gidicem, 1000 kalorim var butcemde, bozdur bozdur harca.

Sabah spora gidildi,
Carsi pazar gezildi

Simdi suslenme vakti 🙆🏻‍♀️
Ben dun tartilmistim zaten.. artik ole cuma gunleri benim cunku bak bugun cozuttum😐😂 sabah bi cigkofte durum yedim simit yedim
Filan saglam
Kahvalti yaptim.. aksamda pasta yedim valla.. tika basalik yemedim ama kendimi cok hafif hissettgmde soylenemez😐

Haftaici toparlariz insallah..

Ohh hadi sen egleniyorsun yani.. sefan olsun bos ver ye gitsin haftasonu

Back