• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit Club 🏋🏻‍♀️

Kizlar esimin bugun sinavi vardi.
Burda gecerli bir meslegi yoktu. Sonunda bitti okul derdi 🤭
Aksama evde kutlayalim diye anlastik.
Fakat hic anlamam ne hazirlasam vs diye. Hic romantiske degilim 😂 sevdigi beyaz sarap var ,onu alayim. Ee daha ne olur 😂

hadi gozunuz aydin ,
Cok guzel haber 🙆🏻‍♀️

mum yakin, cocuklarla evi susleyin, biz her kutlamada dogumgunu bayraklarini asiyoruz 🤣🤣🤣 (bosuna para vermedik onlara dimi ama 🤪)

Romantizm kim kaybetmis biz bulalim 😛 o konura onerim yok

Aklimdayken size birsey sormak istiyordum.,göbek toparlamak icin kullanilan jellerden bilgi sahibi olan var mi?
sadece jel tabiki ise aramaz ama belirli kiloya kadar suanda spor yapmak istemiyorum daha cok ac hissediyorum jelle derimi guclendirebiljr miyim acaba🤨🤨 kafamda bir suru soru:işsiz:

Yok onu duymadim.

Ama bir ara duzenli selulit icin bisi kullanmistim.
Ise yariyor mu yariyor, ama krem mi ise yariyor, her gun yaptigin 10 dakika masaj mi ise yariyor dersen, bilemem.

Hani sorunlu bolgelerle her gun 10 dakika ilgilensek yeter de artar bile. Muhtemelen senin o jel de 10 dakika masaj falan gerektiriyordur, dimi?

Eklentiler

• Screenshot_2023-01-30-11-18-19-130_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-01-30-11-18-19-130_com.android.chrome.jpg
    53,5 KB · Görüntüleme: 24
hadi gozunuz aydin ,
Cok guzel haber 🙆🏻‍♀️

mum yakin, cocuklarla evi susleyin, biz her kutlamada dogumgunu bayraklarini asiyoruz 🤣🤣🤣 (bosuna para vermedik onlara dimi ama 🤪)

Romantizm kim kaybetmis biz bulalim 😛 o konura onerim yok
Tenk yu
Sus isi iyi fikir 🤭
Yokmu romantik biri grupda 😂😂
Aksam menumuzde kutlama yemegi olarak komik.
Cocuklar sebze haslama istedi (patates,havuc, karnibahar, brokoli) Yanina tavuk haslama.
Sarap yeterli belki kutlama icin 😂

Bu arada 9 da ilk ögünü yaptim
Kan portakali ve koy ekmegi yedim. Uzerine cuma gununden tavuk salatasi kalmisti is yerinde. Onu ekledim.

Ogle icin salata almaya ineyim mi 🤔 kalori hesabi yapacagim daha. Carb manager ile devam mi etmeli onu dusunup duruyorum 😁

Ogle icin 1 mango
Protein yogurt icecegi ve salcali balik var. Salata ekleyim. Mango yarine kalabilir.

Bak ben bu abinin dedigi kadar yiyorum arrietty, yavastan veriyorum,
Bir 200 kalori daha altina dusebilirsinde daha hizli olmasi icin.

Ama proteini tuttutamiuorum ya, baya artirdim eskiye gore aslinda.

Ne cikti senin hesapda. Dur bende protein e odaklanayim. Kalorisi 1600 kusur diosa 1400 mu yapsam bende

yag yakma boyle
Eki Görüntüle 3199419

Kas yapcam dersen 2250 ye cikariyor.
60in altina ininca yediklerimi artiricam.

Bu arada ben nedense 1750 hakkim var diyorum hep 🤨
Simdi MyFitnessPal yukluyorum .
Hesap yapip ona Gore kantine inecegim
Bana 111 gr protein dedi. Omg nasil yapacaksam

Kizlar esimin bugun sinavi vardi.
Burda gecerli bir meslegi yoktu. Sonunda bitti okul derdi 🤭
Aksama evde kutlayalim diye anlastik.
Fakat hic anlamam ne hazirlasam vs diye. Hic romantiske degilim 😂 sevdigi beyaz sarap var ,onu alayim. Ee daha ne olur 😂
Tebrik ederim canim ,gozunuz aydin denklik aldi sanirim😍😍
Diger mesajda menunuzu gordum ,bence guzel yanina meyve tabagi birkac cerezde ekleyebilirsin😅 sizdede vardir kesin porsiyonluk pastalar ondanda bir tane alip mum dikin bence daha ne olsun🙈😅
Yok onu duymadim.

Ama bir ara duzenli selulit icin bisi kullanmistim.
Ise yariyor mu yariyor, ama krem mi ise yariyor, her gun yaptigin 10 dakika masaj mi ise yariyor dersen, bilemem.

Hani sorunlu bolgelerle her gun 10 dakika ilgilensek yeter de artar bile. Muhtemelen senin o jel de 10 dakika masaj falan gerektiriyordur, dimi?

Aslinda oyle belirli marka üzerinde inceleme hic yapmadim ,sadece birkac kere gordum tavsiye edenler belkide dedigin gibi masaj etkiliyordur😊
Cok kahve tuketiyorum kullanmam disaridan destjler diye dusundum

Gunluk her 200 caloride haftalik 250gr yapiyor sanirim ,hesaplamadan oyle anlamadim
Ne cikti senin hesapda. Dur bende protein e odaklanayim. Kalorisi 1600 kusur diosa 1400 mu yapsam bende

oyle agir yiyincede tum hafta haftasonunun artisi olmuyor mu uzerinde ,
mesela persembe daha dusuktu kilom o gun dolma yedim 2gundur onunki eksilmedi😒
Afiyet olsun bu arada😊
Oluyor tabii ama dengelemeye calisiyorum bi sekilde.. ben haftasonuda yemezsem biraz hic surdurulebilir olmuyor benim icin ne yazik ki😐

Tebrik ederim canim ,gozunuz aydin denklik aldi sanirim😍😍
Diger mesajda menunuzu gordum ,bence guzel yanina meyve tabagi birkac cerezde ekleyebilirsin😅 sizdede vardir kesin porsiyonluk pastalar ondanda bir tane alip mum dikin bence daha ne olsun🙈😅

Aslinda oyle belirli marka üzerinde inceleme hic yapmadim ,sadece birkac kere gordum tavsiye edenler belkide dedigin gibi masaj etkiliyordur😊
Cok kahve tuketiyorum kullanmam disaridan destjler diye dusundum
Ah bak minik bir pasta alalim 🤭

Kantine salata ve biraz daha protein ekleyim diye indim.
Tuna wrap aldim geldim. Tek protein oydu 😁

Aklimdayken size birsey sormak istiyordum.,göbek toparlamak icin kullanilan jellerden bilgi sahibi olan var mi?
sadece jel tabiki ise aramaz ama belirli kiloya kadar suanda spor yapmak istemiyorum daha cok ac hissediyorum jelle derimi guclendirebiljr miyim acaba🤨🤨 kafamda bir suru soru:işsiz:
Bosuna para harcama yavrum. Kollajende alma. Kollajen alsanda beyin onu yonetiyor. Nereye yollayacagibi beyin karar veriyo. 40 yasi gecmedin daha. Kendin kollajen uretiyorsun demek. Buna odaklan.

Back