• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit Club 🏋🏻‍♀️

Menu
Sabah
menemen ,1 d tahilli ekmek ,yesillik

Ogle
1 dilim kek

Aksam
taze fasulye , 1yk pilav , lahana salatasi
karbonhidratim fazla oldu
1300cal
1.5lt su
2 kahve vardi unuttum

Günaydin kizlar
Tabloyu guncellemedim daha..is sonrasi insallah 🤫

Alys Alys bir site vardi ,almam gereken kaloriyo, kalori acigim ne kdr olursa ne kdr surede kilo veririm diye.
Onu bulayim hesap etsin.

Cantama hizlica birseyler attim. Alisverise bile vaktim olmadi dun.

1 kan portakali
1 mango
1 protein yogurt icecegi
1 dilim koy ekmegi
1 teneke salcali balik

Buldum siteyi.
Spor yapmiyorum secenegini tikladim. Cünkü sporum sifir 🤦

Screenshot_2023-01-30-05-58-44-360_com.android.chrome.jpg

Buldum siteyi.
Spor yapmiyorum secenegini tikladim. Cünkü sporum sifir 🤦

Eki Görüntüle 3199249

Sen gun icinde aktif degil misin bu is yerinde?

Bak benim gibi yapabilirsin.
Ben yogun haftalarimda haftada 2 gun sadece 30 dakika agirlik calismasi hedefliyorum, gun icinde de yarim saat dusuk tempo hareket.
Ama ben is yerinde hic aktif degilim, sen o yarim saati hedeflemesen de olur. Agirlik calismasi evdeki agirliklarinla ekle ama, 15 dakika da olur, sadece kaslarin icin.

Aklimdayken size birsey sormak istiyordum.,göbek toparlamak icin kullanilan jellerden bilgi sahibi olan var mi?
sadece jel tabiki ise aramaz ama belirli kiloya kadar suanda spor yapmak istemiyorum daha cok ac hissediyorum jelle derimi guclendirebiljr miyim acaba🤨🤨 kafamda bir suru soru:işsiz:

Sen gun icinde aktif degil misin bu is yerinde?

Bak benim gibi yapabilirsin.
Ben yogun haftalarimda haftada 2 gun sadece 30 dakika agirlik calismasi hedefliyorum, gun icinde de yarim saat dusuk tempo hareket.
Ama ben is yerinde hic aktif degilim, sen o yarim saati hedeflemesen de olur. Agirlik calismasi evdeki agirliklarinla ekle ama, 15 dakika da olur, sadece kaslarin icin.
Eskisi gibi cok aktif degilim bence .
Dedigin gibi 15 dk agirlik calismaya odaklanayim. Baslangic olarak

Ne yapsam 🤦

Aklimdayken size birsey sormak istiyordum.,göbek toparlamak icin kullanilan jellerden bilgi sahibi olan var mi?
sadece jel tabiki ise aramaz ama belirli kiloya kadar suanda spor yapmak istemiyorum daha cok ac hissediyorum jelle derimi guclendirebiljr miyim acaba🤨🤨 kafamda bir suru soru:işsiz:
Oyle birsey duymadim hic. Duysamda ise yarayacagini dusunmuyorum 🫣 tek care kas yapmak

Karbonhidrat,yag sayimina mi kaloriyi ekliyceksin?
Kilon icin yorgun dusmez misin sanki dusuk geldi miktari bana ,spor yapmasan bile oturmuyorsunki surekli ayakta calisiyorsun 😕😕
Banada dusuk geldi 🤔
Hastanede okadar yogun degilim. Bir afalladim bende 😂
Rahat rahat suyumu iciyor,ogunlerimi yapiyor,hastalarima yetisebiliyorum. Cok enteresan. Yogun bir bolumdeyim Birde. Gerci bugun ilk tek basina olma günüm. Surekli baska hemsire ileydim 1 ay.

Oyle birsey duymadim hic. Duysamda ise yarayacagini dusunmuyorum 🫣 tek care kas yapmak

Aslinda hamilelik surecinde nemlendiriciler ,yaglar hep kullandim yinede dogumdan sonra catlaklarim oldu .
Ne kadar geçmiycegini bilsemde bi tek dogumsonrasi krem vs.denemedim keske deneseydim diye aklima geliyor arada 🥴

Banada dusuk geldi 🤔
Hastanede okadar yogun degilim. Bir afalladim bende 😂
Rahat rahat suyumu iciyor,ogunlerimi yapiyor,hastalarima yetisebiliyorum. Cok enteresan. Yogun bir bolumdeyim Birde. Gerci bugun ilk tek basina olma günüm. Surekli baska hemsire ileydim 1 ay.

yani🤨 evet sporsuzsuz ama aktif degilsin demek degil.bence bir ustundeki aktiviteyi tiklayarak hesaplamayi baz al ,benim standartim bile 1400😅😅
Simdi daha cok yorulma zamani o zaman ,aktiviten iyice articak yediklerinin calorisi zaten 1000 1200 gecmiyor diye düşünüyorum

Kizlar esimin bugun sinavi vardi.
Burda gecerli bir meslegi yoktu. Sonunda bitti okul derdi 🤭
Aksama evde kutlayalim diye anlastik.
Fakat hic anlamam ne hazirlasam vs diye. Hic romantiske degilim 😂 sevdigi beyaz sarap var ,onu alayim. Ee daha ne olur 😂

Back