• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit Club 🏋🏻‍♀️

Ben dun tartilmistim zaten.. artik ole cuma gunleri benim cunku bak bugun cozuttum😐😂 sabah bi cigkofte durum yedim simit yedim
Filan saglam
Kahvalti yaptim.. aksamda pasta yedim valla.. tika basalik yemedim ama kendimi cok hafif hissettgmde soylenemez😐

Haftaici toparlariz insallah..

Ohh hadi sen egleniyorsun yani.. sefan olsun bos ver ye gitsin haftasonu

toparlariz aynen

Ben cok cozutmadim ama yemekler cok yagliydi, muhtemelen kalori sinirini asmisimdir.

Ben dun tartilmistim zaten.. artik ole cuma gunleri benim cunku bak bugun cozuttum😐😂 sabah bi cigkofte durum yedim simit yedim
Filan saglam
Kahvalti yaptim.. aksamda pasta yedim valla.. tika basalik yemedim ama kendimi cok hafif hissettgmde soylenemez😐

Haftaici toparlariz insallah..

Ohh hadi sen egleniyorsun yani.. sefan olsun bos ver ye gitsin haftasonu

oyle agir yiyincede tum hafta haftasonunun artisi olmuyor mu uzerinde ,
mesela persembe daha dusuktu kilom o gun dolma yedim 2gundur onunki eksilmedi😒
Afiyet olsun bu arada😊

Günaydın tartı yazayım 72.5 Kuchisabishii Kuchisabishii
Giderek sisiyorum ben tersine isliyor onca sey
Gerci pms donemindeyim onun da katkisi var ama sonuçta rakami degistirmiyor bu.
Bi ara rakama bakmamayi ogrenmistim o yüzden ölçü de alıp devam edicem ben yoksa bi ilerleme yok bende

Kas agirligin artiyor olabilir mi ,cunku surekli sporunu eksik etmiyorsun beslenmende de birsey yok nasil oluyorki😕
Gunaydin♥️👋
Gecen hafta: 87,2
Bu hafta: 86,0
Fark: 1,2
Hedef: 85,5

💃💃💃 Bugun haftanin 6. Ve son is gunum.
Yorgun ama mutluyumm💃💃
Kimi spamliyorum bakalim??

Kuchisabishii Kuchisabishii
wuww ,lori dönüyor 🤩
Bi arti ilede ben geldim
74😑
Gecen hafta sabit sonrasi birseyler olurdu ama dikkat etmedim 🤦

Bu haftan yogun gecmisti yorgunluktan sismis olabilirsin canim

Bugun bol sebzeli ve kremali mercimek corbasi yapiyorum.

Kalori hesabina gomuldum 🫡

Bugun biraz hafif gecirmek istiyorum bakalim, aksama corba ve salata,
Gun icinde de yatis planliyorum 😛

Kas agirligin artiyor olabilir mi ,cunku surekli sporunu eksik etmiyorsun beslenmende de birsey yok nasil oluyorki😕

wuww ,lori dönüyor 🤩

Bu haftan yogun gecmisti yorgunluktan sismis olabilirsin canim
Anlamadım sastim artık diyet isine 😀 popoyu büyüttüm belki onun etkisi vardır da yok ama yine bence kg aldım şu kış bitsin de acil definasyon yapmam lazım. Kışın yapilmiyor bu meret 😀

Anlamadım sastim artık diyet isine 😀 popoyu büyüttüm belki onun etkisi vardır da yok ama yine bence kg aldım şu kış bitsin de acil definasyon yapmam lazım. Kışın yapilmiyor bu meret 😀

sadece popo degildir o kilo🤣🤣 ne kadar yemek olsada oncesindende kas kutlenin oldugunu dusunuyorum ,ama kisin olmuyor yazin bi salatayla bile doyabiliyoruz sonucta haklisin😄

sadece popo degildir o kilo🤣🤣 ne kadar yemek olsada oncesindende kas kutlenin oldugunu dusunuyorum ,ama kisin olmuyor yazin bi salatayla bile doyabiliyoruz sonucta haklisin😄
Aynen öyle yazin bol bol sivi tüketimi oluyor. Bi tavuklu salata yapip soguk soguk tuketebiliyorsun bir de yürüyüş rahat oluyor

Bugun dusuk kaloride kalmaya niyetliyim, o yuzden hemen menu yazayim, hakkim var diye tamamlamayayim.

Dun muhtemelen siniri gectim zaten, dengesini kurmus olayim.

Sabah
1 minik baget ekmek,
Tereyag ve acuka

Ara
1 cikolata
3 kupa kadar patlamis misir

Aksam
Corba
Salata

1450 kalori

Spor yok,
Ama bolca mutfakta islenmece var saylansin pliiis 😛