2 günün kaldı hadi bakalım hayırlı haberlerle inşallah bak sakın yazmayı unutma canım
ya kızlar aycanın anlatıkkların aynısı bendede var sabahları ac karnına 2 kasık balı ılık suda karsıtıp ıcın 1 saat bısey yemeyın ıyı gelıyor..
mohıni sanada geçmiş olsun canım ya senin ameliyattan sonra ne kadar sürede geçti ben ameliyat olalı 2 hafta oldu ama hala tuvaletimi yaparken canım acıyo bide 1 ay periz verdi hiç bişey yemiyorum yiyorumda belirli şeyler merak ettim ne kadar sürede geçtiğini doktor normal diyo 1 ay da anca geçer diyo
evet canım ya az kaldı büyük gün yarın dr. gelince hemen yazarım :a015:
mohini canım sen ameliyat olduktan sonra ne kadar sürede tamamen geçti benim 1 ay oluyo nerdeyse ama hala tam geçmedi bi tek tuvaletimi yaparken rahatsız ediyo bide bugün değişik bi acı var sanki meme varmış gibi hissediyom herkes yoktur diyo senin ne kadarda geçti acaba
benim de hemen bi anda geçmedi tabii..hatta benim ameliyattan iki ay sonra düğünüm vardı...geçen sene idi...düğüne kadar tam olarak geçmediğini hatırlıyorum....suya oturmayı düğünden sonra bıraktım...bu hastalığın iyileşme hızı kabız kalmamaya bağlı...iyileşme sürecinde kabız kalmazsan iyileşme süreci hızlanır..aradan bir seneden fazla geçti...hala kabızlıkta ve zorlanmalarda çok hafif kanamalar yaşıyorum...ama acı iyileşene kadar sürüyo...