- 14 Haziran 2007
- 45
- 0
- 44
- Konu Sahibi aayyccaann
bende bi deneyeyim nerde bulabiliriz aktardamı?
evet canım aktardan aldım bence dene
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende bi deneyeyim nerde bulabiliriz aktardamı?
kıslar hepiniz sağolun herşeyi denedim ama olmadı.bi gün çok sıkıştırdı dayanamadım ve hemen doktorun muaynanesinden gün aldım geçen çarşamba oda ameliyat şart dedi. cuma günü hemen kolonoskopi yaptı . yani endoskopinin alttan yapılanı çok korkmuştum ama korktuğum gibi olmadı. pazartesi de hemen ameliyat ayarladı lazerle ameliyat oldum ilk gece biras zor geçti halada tam olarak acım geçmedi ama çok sıkıldım hem sizleride haberdar edeyim diye pc nin başına oturdum. yalnız şunu söliyim hemen 1 saat sonra kalkıp işe falan gidemiyosun yani ameliyat orda bişeyler yapıyolar. 10 gün hani tam olarak geçmes dedi doktor sonra inşallah bişeyim kalmıcak iyice iyileşicem derdi olanlar doktora başvursun doktor ilaçlada geçirmeye çalışırım ama her 3 4 ay da bir atak yapar yara kendini yeniler ilerde başına bağırsak kanseri gibi sorunlar açar dedi ömür boyu çekmektense 15 gün çekerim dedim ve oldum hadi görüşürüz kızlar ben gene bakarım öptüm hepinizi
kıslar hepiniz sağolun herşeyi denedim ama olmadı.bi gün çok sıkıştırdı dayanamadım ve hemen doktorun muaynanesinden gün aldım geçen çarşamba oda ameliyat şart dedi. cuma günü hemen kolonoskopi yaptı . yani endoskopinin alttan yapılanı çok korkmuştum ama korktuğum gibi olmadı. pazartesi de hemen ameliyat ayarladı lazerle ameliyat oldum ilk gece biras zor geçti halada tam olarak acım geçmedi ama çok sıkıldım hem sizleride haberdar edeyim diye pc nin başına oturdum. yalnız şunu söliyim hemen 1 saat sonra kalkıp işe falan gidemiyosun yani ameliyat orda bişeyler yapıyolar. 10 gün hani tam olarak geçmes dedi doktor sonra inşallah bişeyim kalmıcak iyice iyileşicem derdi olanlar doktora başvursun doktor ilaçlada geçirmeye çalışırım ama her 3 4 ay da bir atak yapar yara kendini yeniler ilerde başına bağırsak kanseri gibi sorunlar açar dedi ömür boyu çekmektense 15 gün çekerim dedim ve oldum hadi görüşürüz kızlar ben gene bakarım öptüm hepinizi
canım korkulcak bişey yok gerçi kişiden kişiye değiştiğini biliyorum ama doktora muhakkak git bayan doktor seçersen daha rahat olursun genel cerraha gitceksin biras açık sölicem ama ilk parmakla muayne ediyolar ama ondan hiç korkma hiçbişey hissetmiyosun doktor beni ilkinde etmedi çünkü iltihap kapmıştı. ilaçları kullanınca çok rahatladım ama ilaçlar bitince eskiye döndüm dayanamayınca muaynanesine gittim orda muayne etti ama tam içine sokmuyo hemen dokunduruyo ıkın biras diyo o kadar. benim2 tane çatlağım 3 tane de memem vardı yani hem fissür hem hemoroid. kolonoskopiye gelince bende çok korkuyodum gitmeden önce evde lavma yapıyosun bağarsaklarını boşaltıyo ondada korkulcak bişey yok içeri ilaçlı su salıosun çok rahat tuvaletini yapıyosun ama benim doktorum çok iyiydi beni çok rahatlattı. gitmeden 1 saat önce iğne vurulup gittim ki ben hayatımda aşıdan hariç hiç iğne vurulmumuştum.zaten kolonoskopi yaparken bi krem sürüyo o çok rahatlatıyo ama korkma kendii sıkma banada bağattırıyolar demişlerdi hiç bağarmadım 3,4 dakkka bişey sürüyo hatta kalktım doktor dedi bi wc ye git bende dedim napcam bi kına yak diyip espri bile yaptı ama o kolonoskopiden sonra isan o kadar rahatlıyoki hatta ben demiştim ya geçti ben ameliyat olmıcam :)
ameliyatı lazerle olmanı tavsiye ederim tekrarlama riski hiç yok dikişli daha acı verici diyolar lazerle sadce ilk gece biras çekiyosun o kadar .
senin ki ilerlememişse ilaçlada tedavisi var seni korkutmak için anlatmadım bana da dedi ilaçla tedavi yaparım ama her 3,4 ayda bi kendini yeniler dedi allah yardımcın olsun bol şifalar çok yazdım :)
geçmiş olsun şimdi farkettim.acil şifalar...
gecmıs olsun kızlar.zor syelr yasamıssınız.bıdaha olmaz ınşallah.
a.s.aycann,çok geçmiş olsun canım,inşallah bu son olur,sakın etler,dolmalar yeme,zaten onlar yüzünden bu kabızlık,çatlak ve hemoroitler,yeni beslenme düzenin doktorun tavsiyesi gibi olsun ve asla geriye dönüş yapma:1no2:,flowers sen düzenli kullandın mı böğürtlen kökünü,senin halin daha umut verici gibi geldi bana,aslında olay tamamen beslenme şeklimizi değiştirmekten ibaret,hazmı zor olan besinlerden uzak kalınca kanser bile tedavi edilebiliyor,kanseri yenenlerin ortak noktası kırmızı etten uzak durmakmış,hazmı zor besinler hem midemizi,hem kalbimizi,karaciğerimizi,bağırsaklarımızı,herşeyimizi bozuyor açıkçası.Herkese çok geçmiş olsun tekrar tekrar.
Allah yardımcın olsun.ınsallah bısey cıkmaz.haber ver.