Gastroenteroloji - Sindirim Sistemi Hastalıkları Fissür yani Çatlak...Paylaşalım..

• Konu Sahibi aayyccaann
tamam cnm randevum 4,5 ta heralde 5,5 6 gibi gelirim neler olduğunu anlatırım

• Konu Sahibi aayyccaann
nasıl geçti sesin çıkmadı merak ettim iyimisin

• Konu Sahibi aayyccaann
valla gittim doktora çok moralim bozuldu muayne edemedi tam olarak iltihap kapmış ilaç verdi bunları kullan yine gel derinlemesine bi muayne edicem ama çatlaklar var dedi bunlarında kesin çözümü ameliyat dedi bendemi ameliyat olucam dedim bi dahaki muayneden sonra ona karar vercez dedi durum vahim yani

• Konu Sahibi aayyccaann
İlaçlarını düzenli kullan canım.Bizi gelişmelerden haberdar et.Sağlıkla kal.

• Konu Sahibi aayyccaann

aayyccaann korkmana gerek yok. sadece makatdan muayene. tedavisi de sıcak oturma banyosu ve anestol krem. inşallah çok ilerlemiş değildir. korkacak birşey yok.

• Konu Sahibi aayyccaann
aayycannnn,müjdeeeeeeeeeeeeeee,ben ameliyatsız kurtulma yçntemini biliyorum.Varsa hem hemoroitten hem de çatlaktan kurtulursun,bana da dua edersin.O kadar basit ki,aktardan 100-200 gram kadar böğürtlen kökü al ve bunları bir güzel yıkayıp derin bir tencereye koy,üzerini de suyla doldur,2 litre olsun en azından,yarım saat kaynat ve kaynayan suyu süzüp temiz iki tane kavanoza doldur,her sabah aç karnına bir su bardağı bu sudan şekerisiz olarak iç.En az 10 gün kullan,bu süre zarfında hafif makatta kaşıntılar olabilir,bunlar iyileştiğinin göstergesi,geçici bir durum.10 gün sonra herşeyden,tüm sıkıntılarından kurtulacak ve bana çok dua edeceksin.Benim de hemoroitim ve çatlağım vardı,denemediğim yol,yöntem kalmamıştı,bunu tesadüf eseri ben keşfettim.Hatta 1,5 yaşındaki bebeğe bile verdim,ameliattan kurtardım.

• Konu Sahibi aayyccaann
çok geçmiş olsun yeni duydum bu hastalığı.sanırım bendede var.bildiğim kadarıyla arkadan bi alet sokuyolar.

• Konu Sahibi aayyccaann
sara canım çok teşekkür ederim inşallah geçirir hemen denicem hatta bugün alıcam pek ümidim kalmadı artık o kadar çok yol denedim ki doktorun verdiği ilaçlar zeytin yağlar erik hoşafları kayısı hoşafları inan tuvaletten ağlayarak çıkıyorum o kadar kötü koca gün üstüne oturamıyorum sende mi böleydin yoksa benim ki daha mı ilerlemiş doktor banada ameliyat dedi herkes olma diyo napcamı şaşırdım inşallah bu ii gelir denicem allah razı olsun

• Konu Sahibi aayyccaann
aycan nasılsın cnm son durum ne ameliyata kesin karar verdinmi

• Konu Sahibi aayyccaann
yok be canım veremedim veremicemde heralde herkes ameliyat olma diyo gene tekrarlıyo diyolar falan bi tek nişanlım ol diyo herkes değişik şeyler anlatıyo korkuyorum bi arkadaşaım bi tarif vermiş onuda denicem bakalım bide dedem bi taraf sölemiş annem onuda yapcak son çare artık geçmesse ameliyat olıcam

• Konu Sahibi aayyccaann
sara 34 ben daha denemedim o böğürtlen kökünü gerçekten geçiriyomu bişey kalmıyomu

• Konu Sahibi aayyccaann
aaycann,tecrübeyle sabit,hiçbirşeyin kalmıyor,anandan doğduğun gibi oluyorsun.Ben yıllarca çektim bu illeti,başka bir amaçla kullanmıştım böğürtlen kökünü,baktım 10 gün içinde hemoroitim ve çatlaklar iyileşti,Şimdi kimi bu durumdan rahatsız görsem,duysam yardımcı olmayı görev biliyorum.Allah kimsenin başına vermesin.1 Mayısta içmeye başlamıştım,o gün bugündür rahatım.Hatta 1,5 yaşındaki bir bebeği bile ameliyattan kurtardım.5 gündür kaka yapamamış bebek.Şimdi bana duacılar.a.s

• Konu Sahibi aayyccaann
selam aycan ya bende de var galiba bu fissur napcam bilmiyorum doktora gitmek için randevu aldım muayene yöntemini okuyunca iptal ettim bende bu durum 2 haftadır var daha önce hiç böyle bişey yaşamamıştım sen şuanda nasılsın? Ayrıca sara tarifin çok teşekkürler bu akşam alıp bende deneyeceğim inşallah geçer çok sinir bozucu bi durum

• Konu Sahibi aayyccaann
aycan bişey daha sorucam senden ne kadar kan geldi benden sadece 1 damla kadar geldi

• Konu Sahibi aayyccaann
hiçbirşeyin kalmıyor ayycann,tecrübeyle sabit

• Konu Sahibi aayyccaann
sara34 çok saol beni çok büyük bi dertten kurtardın dediğin böğürtlen kökü suyunu 3 gündür sabahları içiyorum ve bişeyim kalmadı gibi. Bide lifli yiyecekler tüketmeye başladım. böğürtlen kökü suyunu bende tavsiye ederim gerçekten iyi geliyo

• Konu Sahibi aayyccaann
gebelikte ve doğumda tekrarlama riski var aycancım.ameliyat olursan eğer çok iyi bakman lazım kendine sürekli sıvıyla besleniceksin tam olarak iyileşene kadar. birde oturak banyosu var onu yapman lazım hergün.

• Konu Sahibi aayyccaann
korkma canım çok kısaa bi operasyon zaten belden aşagısını uyusturuyorlar ve sen bişey hissetmiyceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…