- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öpüyorum seni öpüyorum :)Ay bisey olmayacak demi ben onu saka olarak yazdim
Bisey olursa cok uzulurum
Bugün bitti hepsi :) ama ben sana yenisini yaparım canım Nevoşum :)Biliyorum canımLahana kaldı mı yoksa hepsini Bexy mi yedi
Afiyet olsun canımSağol canımBugün bitti hepsi :) ama ben sana yenisini yaparım canım Nevoşum :)
Tugbisimm ellerinden opureemMerhaba hanımlar size harika bir lezzet olan fırında patatesli lahana sarması tarifi vereceğim :)
Malzemeler :
- 1 adet orta boy beyaz lahana
- 8-9 tane orta boy patates
- 2 adet orta boy kuru soğan
-1 yemek kaşığı domates salçası
-1 su bardağı kısırlık ince bulgur
- tuz, karabiber, pul biber, nane
- yarım çay bardağı sıvı yağ
Fırında Pişirmek İçin :
- 1 yemek kaşığı domates salçası
- 1 tatlı kaşığı tereyağı
- 1 tatlı kaşığı sıvı yağ
- 1 su bardağı sıcak su
Yapılışı :
Öncelikle lahanamızı 4 eşit parçaya bölüp, daha önceden kaynamış olan suda, sarılacak yumuşaklığa gelene kadar haşlayalım.
Eki Görüntüle 1949924
Patatesin kabuklarını soyup haşlayalım. Daha sonra hoşlanan patateslerin üzerine, 1su bardağı ince bulguru ekleyip püre haline getirelim
Eki Görüntüle 1949928
İyice karıştırıp üzerini kapatalım, bulgur patatesin sıcaklığıyla yumuşasın. Sonra üzerine 1 çay bardağı sıvı yağda kavrulmuş soğanın üzerine salça, tuz, pul biber, nane ve kara biberi ekleyip oluşan bu karışımı patatesli bulgurun üzerine ekleyip karıştırın.
Eki Görüntüle 1949944
Haşladığımız lahana parçalarına 1 tatlı kaşığı iç harçtan koyup saralım
Eki Görüntüle 1949951
Sardığımız lahanaları fırın tepsisine tek sıra halinde yerleştirelim.
Eki Görüntüle 1949952
Daha sonra 1 tatlı kaşığı salça, sıvı yağda kokusu çıkana kadar kavrulup üzerine 1 su bardağı sıcak su eklenip kaynadıktan sonra tepsiye dizilen sarmaların üzerine dökülür ve daha önceden ısıtılmış 180 derece fırında suyu çekip, üzeri kızarana kadar pişirilip üzerine yoğurt dökülerek servis edilir
Eki Görüntüle 1949954
Veeee sunuma hazırdır :)
Eki Görüntüle 1949955
Ellerimden değil margammmm, yanaklarımdan öpTugbisimm ellerinden opureem
Sağolasın canım benim Allah razı olsun ben lahana sarmasını çok severim ama bu da bir başka güzel oluyor. İnşallah sende seversin :)Ellerine saglik balim ben lahana sevmem ama bu baska girubuyor bende deneyecdgim :)
Senin elinden daha cok severdim ama.napalim kendi elimden yerim basarilar cNim :)Sağolasın canım benim Allah razı olsun ben lahana sarmasını çok severim ama bu da bir başka güzel oluyor. İnşallah sende seversin :)
Sağolasın canım NevoşumAfiyet olsun canımSağol canım
Oyyy canım benim ya sana feda olsun bütün sarmalar :)Senin elinden daha cok severdim ama.napalim kendi elimden yerim basarilar cNim :)
Ayy vallahi korkuttun beniŞimdilik birşey yok ama bir daha olmasın
Korktum ama iptal olsaydi yemegin opmezdin beni oklavaylan kovalardınÖpüyorum seni öpüyorum :)
Aslında seni bırakmamak lazımBu yaptığının karşılığında bize bir sebze yemeği yapabilirsinYapmazsan başka şeyler düşünürüzAyy vallahi korkuttun beni
Bir daha olmaz sözzz sözzz
Kusura bakma canım sarmalari ben yuttum
Artık bidahakine sanada ayırırız
Ayyy o zaman ben size bi yemek yapayim yarın ama dikkat edin parmaklarınızı yiyebilirsinizAslında seni bırakmamak lazımBu yaptığının karşılığında bize bir sebze yemeği yapabilirsinYapmazsan başka şeyler düşünürüz
Yakın zamanda olsun beni çok bekletmeyin
Tamam o zaman bekliyorumDetaylı resimleri ve tarifi istiyorumKonuyu açmakta zorlanırsan yardımcı olurumAyyy o zaman ben size bi yemek yapayim yarın ama dikkat edin parmaklarınızı yiyebilirsiniz
Daha önce hiç yarısmadım simdi kuralları falan bilmiyorum ben bide ben köydeyim ya bebegim sponsor olcak marka bulamıyorumTamam o zaman bekliyorumDetaylı resimleri ve tarifi istiyorumKonuyu açmakta zorlanırsan yardımcı olurum
Sen şimdi kaçmaya mı çalışıyorsunDaha önce hiç yarısmadım simdi kuralları falan bilmiyorum ben bide ben köydeyim ya bebegim sponsor olcak marka bulamıyorum
Yok kız niye kovalayayım, canım sağ olsun derdim :)Korktum ama iptal olsaydi yemegin opmezdin beni oklavaylan kovalardın
Oooo çok hamaratsın yani, merak ettim bekliyorumAyyy o zaman ben size bi yemek yapayim yarın ama dikkat edin parmaklarınızı yiyebilirsiniz