- 29 Ocak 2015
- 6.876
- 127.417
- 548
Bende seni seviyorum ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende seni seviyorum ki
Canım benim ya kusuruma bakma mesajını yeni gördümHarika olmuş bayıldım.:)
Amin canim benim cumlemizden yeniden ellerine sağlık çok beğendim ❤Canım benim ya kusuruma bakma mesajını yeni gördüm
Çok çok sağol canım benim, Allah razı olsun
Çok çok sağol canım benimAmin canim benim cumlemizden yeniden ellerine sağlık çok beğendim ❤
Aaa gerçekten mi, o zaman memleketini biliyorum :)Harikaaaa annemde ne yapar amaellerine saglik cnm basarilar
Denemelisin esesimmmOooo süper olur bu yaaa
Deneyeceğim ☺Denemelisin esesimmm
Şimdiden afiyet bal şeker olsun canım benimDeneyeceğim ☺
SağolŞimdiden afiyet bal şeker olsun canım benim
Sağolasın canım benim, Allah razı olsun umarım beğenirsinellerine sağlık değişik bir tarif fırında olması da ilginç denemekte fayda var
Sağolasın canım benim Allah razı olsundeğişik bir tarif ellerine sağlık başarılar
Çok çok sağol canım benim Allah razı olsun bende çok seviyorum yani yöresel bir yemek ama gerçekten güzel bir tat :)oyum size gitti başarılar dilerim :)
lahana sarmasını ve patatesi çok severim ikisi de bir araya gelmişken oy vermezsem ayıp olurdu :)
Sağolasın canım benim Allah razı olsun yöresel bir yemek ama gerçekten güzel :)HALLEYS canım ellerine sağlık nefis görünüyor,eşimin en çok sevdiği dolmadır.
Sunumun da yemeğim kadar başarılı ve güzel,yarışmada başarılar dilerim.