- 29 Ocak 2015
- 6.818
- 127.164
Haha kötü ev sahibi oldum ben dimiTamam tamam ben alırım ekmekte alıyım mı
Yok kız ekmeğim var, sen yoğurt al gel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haha kötü ev sahibi oldum ben dimiTamam tamam ben alırım ekmekte alıyım mı
Gapıdayım açHaha kötü ev sahibi oldum ben dimi
Yok kız ekmeğim var, sen yoğurt al gel
Patates asktir zaten her turlusune bayiliyorum. gel deme bana pisman olursun sana kalmaz kardesim.Demekki zevklerimiz aynı :) bende fırın yemeğini çok severim, lahana sarması çok severim, patates zaten malum
Gel hazır bitmemişken beraber yiyelim
Aaa açıyorum hemenGapıdayım aç
Ayool kalmasın bana, senden mi saklayacağım :)Patates asktir zaten her turlusune bayiliyorum. gel deme bana pisman olursun sana kalmaz kardesim.
Kızlarr r ben yedim harikaaaa olmuşAaa açıyorum hemen
Ac kapiyiiiii ben geliyorum o zamannn ayyy canim kardesim benimmmAyool kalmasın bana, senden mi saklayacağım :)
Gel kız gel, bütün sarmalar senin olsun
Kapım sana her zaman açık, güzeller güzeli kardeşim benimAc kapiyiiiii ben geliyorum o zamannn ayyy canim kardesim benimmm
Canım benim ya, öpüyorum seni çok çokKızlarr r ben yedim harikaaaa olmuş
Oyylarr makaringoyaaaa huhuuuuuu (tikat bu bir reklam degildir )Canım benim ya, öpüyorum seni çok çok
Kızlar demeyin öyle kız sanki kötü birşey yapıyormuşum gibi hissediyorum:/Oyylarr makaringoyaaaa huhuuuuuu (tikat bu bir reklam degildir )
Kızlar demeyin öyle kız sanki kötü birşey yapıyormuşum gibi hissediyorum:/
kendimi oy istemişim gibi hissediyorum :/
Birde yazmış bu bir reklam değildir diye deli gadın
Tut dilini gııııız gadııııınHahaha sen istemiyon ki ben istiyom sana neyse susuyum ne olur ne olmaz güven olmaz bu yoneticilere
Haha tamam biliyorum bu dediğim senin için çok zor
Oy istemek her şekilde yasak canımHahaha sen istemiyon ki ben istiyom sana neyse susuyum ne olur ne olmaz güven olmaz bu yoneticilere
Aha yakalandımOy istemek her şekilde yasak canım
Ay bisey olmayacak demi ben onu saka olarak yazdimOy istemek her şekilde yasak canım
Aha yakalandım
Ama arkadas istemedi ben sakaciktan yazdım onu
Şimdilik birşey yok ama bir daha olmasınAy bisey olmayacak demi ben onu saka olarak yazdim
Bisey olursa cok uzulurum
Yok ben oy istemedim Nevoşummm :)Oy istemek her şekilde yasak canım