- 29 Ocak 2015
- 6.818
- 127.164
Bulursun kız bulursunDaha önce hiç yarısmadım simdi kuralları falan bilmiyorum ben bide ben köydeyim ya bebegim sponsor olcak marka bulamıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bulursun kız bulursunDaha önce hiç yarısmadım simdi kuralları falan bilmiyorum ben bide ben köydeyim ya bebegim sponsor olcak marka bulamıyorum
Bence de kaçmaya çalışıyor NevoşummmSen şimdi kaçmaya mı çalışıyorsun
Canım benimYok kız niye kovalayayım, canım sağ olsun derdim :)
Art niyetli olmadığını biliyorum çünkü
Lafin gelisi dedim ayolOooo çok hamaratsın yani, merak ettim bekliyorum
Aaa kaçmiyorum yaaa yapcam ama yapacagim yemegi yeni yedik bir iki gun sonra yapcamBence de kaçmaya çalışıyor Nevoşummm
Ayyyy şimdi merak ettim, hangi yemeği yapacaksın kız :) ip ucu verseneAaa kaçmiyorum yaaa yapcam ama yapacagim yemegi yeni yedik bir iki gun sonra yapcam
Lafın gelişi deme, yap yemeği. Sonra bana da ikram etCanım benim
Lafin gelisi dedim ayol
Yapcam canikom ama sana süylemem ne yapcam zira birisi okuyup benden önce yapabulurLafın gelişi deme, yap yemeği. Sonra bana da ikram et
O zaman kulağıma söyle, ben meraktan çatlarımYapcam canikom ama sana süylemem ne yapcam zira birisi okuyup benden önce yapabulur
Şşşş kimse duymasın yanaş banaO zaman kulağıma söyle, ben meraktan çatlarım
Kimsecikler duymaz beyaaaŞşşş kimse duymasın yanaş bana
Şşş bak duymadi kimseKimsecikler duymaz beyaaa
Katılma sen kız, boşver katılıpta naaapcanŞşş bak duymadi kimse
Ben kazancam hic sansin yok
AhahahahahaKatılma sen kız, boşver katılıpta naaapcan
Korkuyorum sendenAhahahahaha
Söz verdik artık söz senettir
Busted yakalandın Bexy, neyse neyse Nevreste uyarmış ben şöyle bir büstümü gösterip çekileyimHahaha sen istemiyon ki ben istiyom sana neyse susuyum ne olur ne olmaz güven olmaz bu yoneticilere
Acemiyim ben bacımmm ne korkuyonKorkuyorum senden
Ayy abla korkutuyorsunuz beniBusted yakalandın Bexy, neyse neyse Nevreste uyarmış ben şöyle bir büstümü gösterip çekileyim
Ayy abla korkutuyorsunuz beni
Keşke butün musibetler senin gibi tatlı olsa abla
Bu korku yetmiştir ne demişler bir musibet bin nasihatten iyidir, sitenin musibeti olarak vazifemi tamamladım
Ablacım gelmiş, hoş gelmişBusted yakalandın Bexy, neyse neyse Nevreste uyarmış ben şöyle bir büstümü gösterip çekileyim