Deniz Ürünleri Fırında Karides Şiş & Domates Soslu Somon Balığı

Cook tesekkur ederim ayyy vallahi cok sevinirim denersen heyecan ile bekleyecegim sonucunu

tamam yapınca fotosunu da eklerim pis alıştım foto eklemeye ama sununum seninki kadar güzel olmayabilir baştan söyleyeyim :) sonra '' bak hele cincikk' e bak doğru düzgün süslememiş koymuş '' yok ama

tamam yapınca fotosunu da eklerim pis alıştım foto eklemeye ama sununum seninki kadar güzel olmayabilir baştan söyleyeyim :) sonra '' bak hele cincikk' e bak doğru düzgün süslememiş koymuş '' yok ama

ayyy askolsun hic oyle bisey dermiyim deneyecegini soylemen bile beni fazlasiyla mutlu etti bide yapar ve lisabella harika oldu cok lezzetliydi dersen ohhh degme benim keyfime

o yapip ekleme gercektende aliskanlik yapiyor bir baslayinca her yaptigini gostermek ,paylasmak istiyorsun bende sen gibiyim bu aralar pis alistim yani

biliyom öyle bişey demeyeceğini şaka yaptım canım kısmetse yarın yapcam eğer eşim erken eve gelirse hatta bu akşam da yapabilirim

Son düzenleme:
Domates soslu somonu en kısa zamanda tatmayı düşünüyorum, çok merak ettim. fırında karides şişe bayılırım, canım iyice çekti şimdi gece gece :) sunumuna bayıldım bu arada, ellerine sağlık

Ellerine sağlık canım.. Sunumun harika gözüküyor... Başarılar dilerim...

Cook tesekkur ederim Libyana26

Domates soslu somonu en kısa zamanda tatmayı düşünüyorum, çok merak ettim. fırında karides şişe bayılırım, canım iyice çekti şimdi gece gece :) sunumuna bayıldım bu arada, ellerine sağlık

Cook tesekkurler Chloenkesinlikle dene ben cok seviyorum bu tarifin lezzetini..denedikten sonrada fikrini paylasirsan benimle sevinirim

ben aslında deniz ürünleri hiç sevmem ama bu sunum resmen iştah kabarttıcı yahu ellerinize emeğinize sağlık ...başarılar

Coook tesekkur ederim Sevgili adamina bende yiyecegim yemekte ilk once gorselligine bakarim sonra diger kriterlerim gelirama bunun lezzetide gercekten cok hos...kendim yaptim diye soylemiyorum

kuzu harikasin ya ellerine saglik kk reklami da tam olmus ama
Sagol sekerim sende oyle ,diger arkadaslarda oyle hepimiz harikayiz dimi reklam isi benimde hosuma gitti inan biranda olusmus bir fikirdi degerlendirdim.benim laptop mutfaktadir surekli mutfakta yasiyorum ben biranda soyle kiyidan koseden gostereyim diye cikiverdi

deniz ürünlerinin hiç biriyle alakam yoktur sevmem kırk yılda bir yediğim tek balık somondur malesef sizin bu tarifte yiyebileceğim bir tarif
karides hariç:) ellerinize sağlık ,
bu arada benim yarışmada en dikkat ettiğim şey görsel kalite,sunum bunun için de ayrıca emeğinize sağlık,[ /B]

Cooook tesekkur ederim denemenizi tavsiye ederim madem kirkyilda bir en azindan somon yiyebiliyorsunuz bu biri bu kez bu tarifle deneyiniz deniz urunleri ilginctir gercekten seven tam sever sevmeyende malesef sevmiyor.ben denizden babam ciksa yerim diyenlerdenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…