Cook tesekkur ederimayyy vallahi cok sevinirim denersen heyecan ile bekleyecegim sonucunu
tamam yapınca fotosunu da eklerim pis alıştım foto eklemeyeama sununum seninki kadar güzel olmayabilir baştan söyleyeyim :) sonra '' bak hele cincikk' e bak doğru düzgün süslememiş koymuş '' yok ama
ayyy askolsun hic oyle bisey dermiyimdeneyecegini soylemen bile beni fazlasiyla mutlu etti bide yapar ve lisabella harika oldu cok lezzetliydi dersen ohhh degme benim keyfime
o yapip ekleme gercektende aliskanlik yapiyor bir baslayinca her yaptigini gostermek ,paylasmak istiyorsunbende sen gibiyim bu aralar pis alistim yani
biliyom öyle bişey demeyeceğini şaka yaptım canım kısmetse yarın yapcam eğer eşim erken eve gelirse hatta bu akşam da yapabilirim
Cook tesekkur ederimLezzet olarakta super denemeni tavsiye ederim..
lezzetide güzeldir canım eminim ama sunum bu kadar güzel olunca o konuda yorum yapmayı unuttum
anlatıma,sunuma,görünüme,gösterilen özene..kısaca bu tarife bayıldım :)
başarılar...
Ellerine sağlık canım.. Sunumun harika gözüküyor... Başarılar dilerim...
Domates soslu somonu en kısa zamanda tatmayı düşünüyorum, çok merak ettim. fırında karides şişe bayılırım, canım iyice çekti şimdi gece gece :) sunumuna bayıldım bu arada, ellerine sağlık
ben aslında deniz ürünleri hiç sevmem ama bu sunum resmen iştah kabarttıcı yahu ellerinize emeğinize sağlık ...başarılar
Muhteşem; hazırlama ve sunum tebrik ederim ellerinize sağlık.Yarışmada başarılar.
Sagol sekerimkuzu harikasin yaellerine saglik kk reklami da tam olmus ama
deniz ürünlerinin hiç biriyle alakam yoktur sevmem kırk yılda bir yediğim tek balık somondur malesef sizin bu tarifte yiyebileceğim bir tarif
karides hariç:) ellerinize sağlık ,
bu arada benim yarışmada en dikkat ettiğim şey görsel kalite,sunum bunun için de ayrıca emeğinize sağlık,[ /B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?