finale çalışmaya başlayanlar buraya!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya kıslar bende işletme 4 teyim 5 dersim var ama çalışmak gelmiyo içimden bitmesi lazım bu sene başka planlar ama nasıl olcak ya deli olcam zaten belası finansal var kaç senedir hep 48 ortalamayla kalıyom kapasite belli yani :roflol:

Bende başladım çalışmaya,sanırım kötü olan derslerimi bu kez vericem alkisalkisalkis sadece matematiğe nasıl çalışacağımı bilmiyorum ,önerisi olan varmı acaba ? fisfisfis

of bende çalışmaya başladım ama zamanım olmadıgı için her konuya ancal yarım saat ayırabilyom ve öle gelişi güzel çalışyommm ALLAH sonumuzu hayır etsinnnnnnnnn

final ile,vize arası çok kısa bir zaman,ne yazık ki...

günde iki ünite çalışıyorum ,ama en az haziranın 10 da filan olsaydı keşke,hiç olmassa soru çözmeye vaktim kalırdı..

evet arkadaşlar sınava çok az kaldı bugünü saymazsak tam 19 gün.bu arada sınava nerde girceğimizi belirten kağıt gelmedi bana aranızda gelen var mı?

ewet geldi cnm aöf bürosunu ara sor hemen bi sorun çıkmasın sonra.bende 3.sınıfım 4 dersim vardı alttan.şu lanet finansal ve maliyet yakmışdı beni vizelerde birinden 70 dierinden 80 aldım inanın kızlr son 20 günde çalıştım deli gibi okudum tekrar ettim.herkesle bağlantıyı kestim.finallerden 40 civarı alırsam geçiyorum ama isteksizlik had safhada ( henüz bişey çalışmadım :S

kızlar çok gerginim ya 15 gün kaldı sınava benim son sınıf 4 tanede dersim var biri 87 biri 80 diğeri 43 diğeride 47 ama artık iice gerildim şimdi diplomayı almam lazımki kasımdaki smmm sınavına yetişebileyim çalışıyorum çalışmasına ama inanılmaz gerginim bide vize kısmına çalışmıyorum zaten sınavlardan ağırlık vize sonrası hep

Ben hiç hazırlık kitabı almadan geçtin 2. sınıfa, kendi kitapları ile çalışıyorum, benim gibi yapan varmı?

Yardm edin yaaa lütfen.Ders çalışmak hiç içimden gelmiyorsenağlama Şu az zamanda en etkili şekilde nasıl ders çalışabilirim yol gösterin banaa:1no2:

Yardm edin yaaa lütfen.Ders çalışmak hiç içimden gelmiyorsenağlama Şu az zamanda en etkili şekilde nasıl ders çalışabilirim yol gösterin banaa:1no2:

valla şekerim bende senin gibiydim bikaç gün önce baktım böle ağlayıp sızlamakla olmuyo kendime bi program çıkardım ve sabah 4 hatta artık 3 de kalkıp ders çalışmaya başladım kalbimin senini dinlemiyorum çünkü biliyorum canım istemiyo o yüzden hiç bişi düşünmeden oturuyorum ve çalışmaya başlıyorum

valla kimsenin içinden ders çalışmak gelmiyor artık herelde benede dahil tabi ama biraz daha sıkalım dişimizi şurda 2 hafta sonra herşey bitcek kalmadan geçelim ki yazın ortasında derslerle uğraşmak zorunda kalmayalım.

Evet haklısınız.ışten geliyorum olduğum yere yığılıp kalıyorum en iyisi sabah erken kalkıp çalışmak sanırım.Hem beyinde dinlenmiş olur :çok üzgünüm:

Benim ilk sınavlarım biraz yüksek o yüzden rahatım. Daha finallere çalışmaya başlamadım. Son bir hafta kala çalışırsam geçerim heralde.

Son düzenleme:
Evet haklısınız.İşten geliyorum olduğum yere yığılıp kalıyorum en iyisi sabah erken kalkıp çalışmak sanırım.Hem beyinde dinlenmiş olur :çok üzgünüm:

evet canım kalktığın saatten bi saat önce kalk güzel bi çay yada kahve yap kendine otur başına 2-3 defa okusan zırt die kalıyo aklında zaten kafa dinlenmiş olduğu için akşam biraz erken yatarsın olur biter

ben iktisat hazırlık okuyorum.vizelerim çok iyi.finallere çalışıyorum.her desten 2 konum kaldı çalışılacak.inş. finallerde iyi geçicek:dance:

bende vizeler iyi geçtiği için biraz rahatım almam gereken en fazla puan 53 ve düşüyor giderek ...:)

kızlar sınavda en çok çıkan soruları nerden bulabilirim testler falan oluyor ??

be hep son 3 hafta sıkı bir çalışma temposuna giriyorum ve hergün bir ders bitirmeye çalışıyorum..
bir ders bitmeden diğerine geçmek içimden gelmiyor..
hepsi bitincede tekrarları yapıcam..
10 dersten giricem ve maalesef tarihin ne vizesine ne de finaline hiç çalışmadım..
tarih çalışmak hiçiçimden gelmediği için onu bütünlemeye bırakmaya karar verdim..3 ay sıkı bir çalışma temposuna girersem tarih için sanırım geçerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…