• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

finale çalışmaya başlayanlar buraya!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimde almam gereken en yüksek notlar sırasıyla 53-51-37-34 ama nedense çok stres yaptım son sene ya

arkadaşlar acil finalde çıkmış 2008 iletişim sorularına ihtitacım var
lütfen yardımmm

bende hala balayamadım çalışmaya

bende başlayamadım malesef iş bulamıyorum morelim bozuk o yuzden başlayamadım inş başlarım

hadi kızlar yaaaaaaaa...şöle bi silkelenip kendinize gelin ne bu haller böle...içimden sayfaya bakmak bile gelmiyo valla ....son bi hafta toparlanın azıcık zorlayın kendinizi bahaneler üretmeyin...pekala hepimiz çalışıyoruz üstelik birçoğumuz evliyiz ve çocukları olan bile bir sürü ama sadece bi hafta dişimizi sıkarsak büte kalmadan geçebiliriz...düşünsenize yazın o sıcağında ders çalışmak dahamı kolay olacak...zaten üniversitedeykende en son güne bırakıp geceleri uyumadan ders çalışmıyomuyduk ...eee hadi ama yaaaa...şevkimi kırıyosunuz heeeee :)

evet arkadaşlar dişimizi bıraz daha sıkalım şurda 1 hafta kadar süre kaldı sınava.birde merak ettiğim bir konu var ön lisans diplomasında açık öğretim yazıyor mu yazmıyor diye duydum ama diploma almış olanlara sorayim dedim.

evet arkadaşlar dişimizi bıraz daha sıkalım şurda 1 hafta kadar süre kaldı sınava.birde merak ettiğim bir konu var ön lisans diplomasında açık öğretim yazıyor mu yazmıyor diye duydum ama diploma almış olanlara sorayim dedim.

hayır canımcım ne ön lisansta nede lisansta aöf yazmıyo :) sonuçta bizde örgün eğitimin aynısını alıyoruz sadece onlara hoca anlatıyo biz kendimiz çalışıyoruz :)

çok sevindim canım ya içimi rahatlattın valla çok saol bir kaç şahıs çevreden tepkileri genelde aaa açıköğretim mi niye örgün okumadın diyolar ya çok kızıyorum ne fark ediyor herkes örgünü bir şekilde bitirir ama açıköğretimi bitirmek hiç kolay değil kendi başına...sınava çok az kaldı bu arada yaa:(

çok sevindim canım ya içimi rahatlattın valla çok saol bir kaç şahıs çevreden tepkileri genelde aaa açıköğretim mi niye örgün okumadın diyolar ya çok kızıyorum ne fark ediyor herkes örgünü bir şekilde bitirir ama açıköğretimi bitirmek hiç kolay değil kendi başına...sınava çok az kaldı bu arada yaa:(

boşver sen onları onların bir çoğu birşeyi becerememeiş olanlardır bende hem örgün bitirdim hem aöf sondayım ne olmuş yani :) hem ben örgündeykende hiç okula gitmezdim ki:) son 2 hafta uykusuz ve bitirdim :) ama şimdi işler farklı onları söleyenlere sor bakalım hem çalışıp hem okumak nasıl bişi biliyolarmıymış :) sınavlara az kaldı :( deme hele suratını hiç asma bi hafta sonra bu stresten kurtuluyoruz :) fenamı bu hafta çok ii asılmamız lazım gerekirse 2-3 saat uyuyup işe öle gidicez en azından benim şart düşünsene son senem 4 ders var ve almam gereken notlar sırasıyla 34-37-51 ve 53 ama stresten çalışamadım ki kafamı verip şimdi sadece ii tarafını düşünüyorum gerekirse bi hafta hiç uyumayacaksın ama bunlarıda verip kurtulacaksın diyorum kendi kendime :)

mrb kızlarrr.yine başlıck bu finaller bende işletme 2 sınıfım herkese başarılar

geçmiş yılın sorularını çalışıyorum 2.sınıfım başka önerilerin var mı ?nasıl ders çalışıyorsu yöntemlerini yazar mısın sevgiler...başarılar

cnm benım bak ben öncelikle muratın kitabından soruları çözüyorum ünite ünite o bittikten sonra 1 kere daha üstten geçiyorum..daha sonra kafamda daha kalıcı olsun diye onlar bi deftere en azından onemlı olanları kısa cvplar seklinde deftere geciriyorum :)) zaten bunu yaparken aklında kalıyor ister istemez daha sonra deftere çalışıyorsun hazırladıgın defetere en son 1 hafta falan kalada gecmiş yılların sorularına çalışıyorsun :)) işte bu kadar bu düzenlı calışmanın sonunda kalman zaten mümükün degıl ben 4 yıldır okuyorum bu son senem allahın izniyle bitecek insallah ve bu seneye kadar bu yontemle hiç fire vermedim umarım sizde basarılı olursunuz simdiden herkese başarılar diliyorum....

boşver sen onları onların bir çoğu birşeyi becerememeiş olanlardır bende hem örgün bitirdim hem aöf sondayım ne olmuş yani :) hem ben örgündeykende hiç okula gitmezdim ki:) son 2 hafta uykusuz ve bitirdim :) ama şimdi işler farklı onları söleyenlere sor bakalım hem çalışıp hem okumak nasıl bişi biliyolarmıymış :) sınavlara az kaldı :( deme hele suratını hiç asma bi hafta sonra bu stresten kurtuluyoruz :) fenamı bu hafta çok ii asılmamız lazım gerekirse 2-3 saat uyuyup işe öle gidicez en azından benim şart düşünsene son senem 4 ders var ve almam gereken notlar sırasıyla 34-37-51 ve 53 ama stresten çalışamadım ki kafamı verip şimdi sadece ii tarafını düşünüyorum gerekirse bi hafta hiç uyumayacaksın ama bunlarıda verip kurtulacaksın diyorum kendi kendime :)

evet canım bir hafta sonra herşey bitcek zaten inşallah büte kalmadan geçeriz ,kafamı da takmıyorum önemli olan benim için kendi ne düşündüğümdür birde iş bulabilsek ahh ne iyi olcak ya bakalım kısmet..

canım moralını bozmak gıbı olmasında önlısans dıplomasında yazıyo acıkogretım fakultesı dıye
ama bu senın ıcın cokta kotu bı durum olmasın lutfen sonucta iş hayatında tecrube ıstıyolar ee sende acıkogretımlı olarak orgunden daha fazla tecrube sahıbı olabılırsın...

mrb kızlar bende sınavlara hazıranmaya çalışıyorum ama bir türlü çalışamıyorum
çok zor gibi geliyor bana az kaldı yaaa:(

canım moralını bozmak gıbı olmasında önlısans dıplomasında yazıyo acıkogretım fakultesı dıye
ama bu senın ıcın cokta kotu bı durum olmasın lutfen sonucta iş hayatında tecrube ıstıyolar ee sende acıkogretımlı olarak orgunden daha fazla tecrube sahıbı olabılırsın...

evet canım bugün gördüm önlisans diploması ama morelim bozulmadı zaten öyle bir duyum almıştım allah kısmet ederse lisansa geçiş yapcam seneye zaten bu bölümü seçme amacımda 2 diploma sahibi olma istememdir bilgi için çok teşekkür ederim.
:teytey:

slm kızlar ilk sayfada yazmıstım durun daha sınawları atlattık dıe ama bıraz calısmıstım bend euan bır hafta kaldı we ben buyuk ıhtımalle sınawlara gıremeyecegım yanı cuma yada cumartesı aşılamam olucak pazar belkı gırebılırım bılmıyorum ama egr ıkı gunde gıremezsem eger ne olucak eylulde sınav mı olucak bı anlatırmısınız ılk yılım we bılmıyorum da :((((

slm kızlar ilk sayfada yazmıstım durun daha sınawları atlattık dıe ama bıraz calısmıstım bend euan bır hafta kaldı we ben buyuk ıhtımalle sınawlara gıremeyecegım yanı cuma yada cumartesı aşılamam olucak pazar belkı gırebılırım bılmıyorum ama egr ıkı gunde gıremezsem eger ne olucak eylulde sınav mı olucak bı anlatırmısınız ılk yılım we bılmıyorum da :((((

evet canım şimdi giremezsen sorun olmaz benim bildiğim ama şimdi girsen
en azından bir kaç sınavdan geçerdin eylülde tekrar bir sınav var
ona girersin bütünlemem sınavı ..a.saşılamanmı olcak
bebişmi istiyosun allah gönlüne göre versin canım
inşallah istediğin olur.

evet canım şimdi giremezsen sorun olmaz benim bildiğim ama şimdi girsen
en azından bir kaç sınavdan geçerdin eylülde tekrar bir sınav var
ona girersin bütünlemem sınavı ..a.saşılamanmı olcak
bebişmi istiyosun allah gönlüne göre versin canım
inşallah istediğin olur.
saol canım ewet bebiş istiyoruz we ugraşıyoruz
ya öyle haklısın ama canım ben ilçedeyım o yuzden 1 saat ara olan yere gıtmem gerek sınav için bu yuzden de pek istemıyorum girmek yani canım aman bebiş olsunda okuldan atılsamda olur walla canım :)))

Back