• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

finale çalışmaya başlayanlar buraya!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
vaktim olmıcak ben 2. üni okuyorum açıköğretimde. finale hiç girmsek büte girebiliyomuyuz bu hakkımız var mı arkadaşlar?

eger hala degısmedıyse evet hakkımız var ama yınede tavsıyemdır elınızde oldugu kadar sınavlara gırın daha saglıklı bılgı edınebılmek ıcın baglı bulundugunuz acık ogretım burolarından durumla ılgılı bılgı alabılırsınız...

e öğrenme portalında oturum açıyorsunuz. fakülteyi seç bölümünden sınav sorularını seçiyoruz..Bölüm listesinden istediğiniz yılı seçiyoruz. ders listesinden ara sınav yada yılsonu seçiyoruz. bu sekilde geçmiş yıllar çıkan sorulara ulaşıyoruz.Başarılar dilerim. kolay gelsin.Eğer bu zor gelirse aöf form siteleri var oradan geçmiş yıllarda çıkan soruları daha kolay bulursun.

bunları bılıyorum ama yınede tesekkur ben sadece neyı yazdıgıını merak etmısstım ıyı calısmalar ..

ben çalışacam dedim hala başlayamadım((::

Bende bugün başlayacağım.Notları iyi olan arkadaşlar çalışma tiyoları versinler lütfen sınava az kaldıı senağlama

Bende bugün başlayacağım.Notları iyi olan arkadaşlar çalışma tiyoları versinler lütfen sınava az kaldıı senağlama

gerçekten bu tüyolara benimde ihtiyacım var Allah rızası için nasıl çalışıyorsanız anlatın kursa gitme imkanım yok çünkü en yakın kurs 2 vasıta 45 dk yol üstelik çalışıyorum ve 2 yaşında kızım var matematikten kurtulamadım sadece 3 dersim var çalışıyorum ama olmuyor bir türlü muratın konu anlatımlı kitabını al diyorlar siz bundan mı çalışıyorsunuz.

gerçekten bu tüyolara benimde ihtiyacım var Allah rızası için nasıl çalışıyorsanız anlatın kursa gitme imkanım yok çünkü en yakın kurs 2 vasıta 45 dk yol üstelik çalışıyorum ve 2 yaşında kızım var matematikten kurtulamadım sadece 3 dersim var çalışıyorum ama olmuyor bir türlü muratın konu anlatımlı kitabını al diyorlar siz bundan mı çalışıyorsunuz.

Evet murat yayınları güzel gerçekten.Konu derslerinin özetlerini içeren kitapları ve 500 soruluk soru kitabı var.Bende kitaplardan çalışıp hemde internetten çıkmış soruları felan çözdüm.Ama çalışmama rağmen iktisat teorisinden 50 aldım daha fazla almam lazımdı :( Çalışma sistemimdemi hata var bilemiyorum.Daha düzenli çalışan ve başarı elde eden arkadaşların önerilerini bekliyoruz:teselli:

notlarım fena değil ve şu şekilde çalıştım murat kitabından zaten özet bir kitap ordan çizerek çalıştım ve bol bol soru çözdüm ,finalede şu şekilde çalışmaya başladım kitaplardaki soruların yanıtlarını çiziyorum üniteden sadece onlara çalışıyorum ve en sonda soruları çözicem zeten en yüksek 55 puan almam yeterli..

tbt uygarlık bitti yarın ilk iş iletişimi çalışmak.

Canım benımde malıyet bıttı ınsbugun fınansala baslıycam basarılar:)

Evet murat yayınları güzel gerçekten.Konu derslerinin özetlerini içeren kitapları ve 500 soruluk soru kitabı var.Bende kitaplardan çalışıp hemde internetten çıkmış soruları felan çözdüm.Ama çalışmama rağmen iktisat teorisinden 50 aldım daha fazla almam lazımdı :( Çalışma sistemimdemi hata var bilemiyorum.Daha düzenli çalışan ve başarı elde eden arkadaşların önerilerini bekliyoruz:teselli:

canım artık soru tarzını değiştirdiler..murat yayınlarındaki sorular çıkmıyor artık..
zaten murat yayınlarının insanlara faydalı olmasının nedeni, üniversitenin belli soruları döndürüp döndürüp tekrar sormasıydı ve murat yayınları da bu belli soruları yayınlıyordu ve tekrar sınavda aynısı çıktığı için başarılı oluyorduk...ama artık soru ezberleyerek ders geçmeye karşı yeni sorular çıkmaya başladı sınavda...

artık ana ders kitabına bağlı sorular çıkıyor..anakitaptan çalışmak daha iyi olacaktır

Son düzenleme:
canım artık soru tarzını değiştirdiler..murat yayınlarındaki sorular çıkmıyor artık..
zaten murat yayınlarının insanlara faydalı olmasının nedeni, üniversitenin belli soruları döndürüp döndürüp tekrar sormasıydı ve murat yayınları da bu belli soruları yayınlıyordu ve tekrar sınavda aynısı çıktığı için başarılı oluyorduk...ama artık soru ezberleyerek ders geçmeye karşı yeni sorular çıkmaya başladı sınavda...

artık ana ders kitabına bağlı sorular çıkıyor..anakitaptan çalışmak daha iyi olacaktır

Evet banada geçen sene aöf okuyan ve başarılı bir arkadaşım hep soruları çalış daha basit oluyor çalışmak hem çıkmış sorulardan çıkıyor sorular demişti ama hiçde öyle olmadı kaldım.bu sene 3 dersim var ama birini büte bırakıp 2 sini çok iyi çalışmak istiyorum.zamanda kısıtlı artık en kısa yoldan en iyi şekilde nasıl çalışabilirim bilmiyorum.Çalışma sistemi kuramıyorum kendimesenağlama

çok az kaldı sınava 29 gün gibi bir süre ve çalışmam gereken onca ünitenin yanı sıra, ilk üniteleri adamakıllı tekrar etmem gerekecek bu kadar sürede allah yardımcımız olsun .

bende cALIŞMAYA basladım fakat inanılmaz bir isteksizlik var sanırım sıkıldım bu sene son senem umarım bu eziyet biter :)))
bu arada arkadaşlar gecmış yılların sorularını calışırsanız faydasını görursunuz...

bende cALIŞMAYA basladım fakat inanılmaz bir isteksizlik var sanırım sıkıldım bu sene son senem umarım bu eziyet biter :)))
bu arada arkadaşlar gecmış yılların sorularını calışırsanız faydasını görursunuz...

geçmiş yılın sorularını çalışıyorum 2.sınıfım başka önerilerin var mı ?nasıl ders çalışıyorsu yöntemlerini yazar mısın sevgiler...başarılar

ya kızlar ben ilk sınavda soru ezberlem çıkmş soruları 3 dersm vardı ve rahat 15 tanesi çalştgm sorulardan çıktıı ama mecbur ezberlemek zorundaydım çünkü yeni dogum yapmştım

arkadaşlar geçmiş yılların iletişim soruları var mı elinizce çok acil lazım...

ben çalışamıyorum ders

çalıştığın için pek vakit kalmıyo

nasıl yapcam off :çok üzgünüm:

bende başlıycam başlıycam dedim hala başlayamadım akşma işten eve gidince uyuyakalıyorum

Back