• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

finale çalışmaya başlayanlar buraya!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar 4. hafta açıklanmıyormuydu sonuçlar inşallah açıklanırda kurtuluruz bakalım

LÜtfen artık yaa bugun acıklansın fınale konsantre olamıyorum...

toplam 6 dersım var fınallere ve ısletme son sınıftayım tek hedefım musavır olmak ve bu okulu bu donem bıtırmem gerek arkadaslar bırbırımızle dayanısma ve paylasım ıcınde olursak daha az gelır bu yuk.. herkese basarılar dılıyorum...
tavsıye olarakta gırısımcılık dersı gecmıs yılları soruları cıkıyo genelde gecmıs yılları sorularına calısarak bu dersı gecebılırız dıye tahmın edıyorum...

benimde son senem ve 3 dersim kaldı.heyecanla sonuçları bekliyorum.dün başladım çalışmaya e-öğrenmeden yazarak çalışıyorum ve aöf nin ünite sonlarındaki soruları çözüyorum.finansal yönetim ve girişimcilik bu şekilde iyi gidiyor ama 2 senedir yakamı bırakmayan maliyet muh.olmuyor.banada maliyetten yardım lazım.bu dersten geçen arkadaşlarım nasıl çalıştınız?:çok üzgünüm:

benimde son senem ve 3 dersim kaldı.heyecanla sonuçları bekliyorum.dün başladım çalışmaya e-öğrenmeden yazarak çalışıyorum ve aöf nin ünite sonlarındaki soruları çözüyorum.finansal yönetim ve girişimcilik bu şekilde iyi gidiyor ama 2 senedir yakamı bırakmayan maliyet muh.olmuyor.banada maliyetten yardım lazım.bu dersten geçen arkadaşlarım nasıl çalıştınız?:çok üzgünüm:

son sınıf arkadaslar banada yardım edın sevabınıza e öğrenmeden yazarak demıssın gecmıs fınal sorularını mı yazıyorsun?banada fıkır verırsenız ınanın cok sevınıcem 2. sınıfım ben bu arada matematıkle basım dertte kursa gıtmeye ımkanım yok malesef kendım calısıyorum bakalım ne olacak (

arkadaşlar bugun açıklanıyormuş sonuçlar ama saat kaçta açıklancak bilmiyorum:(

son sınıf arkadaslar banada yardım edın sevabınıza e öğrenmeden yazarak demıssın gecmıs fınal sorularını mı yazıyorsun?banada fıkır verırsenız ınanın cok sevınıcem 2. sınıfım ben bu arada matematıkle basım dertte kursa gıtmeye ımkanım yok malesef kendım calısıyorum bakalım ne olacak (

mrb arkadaşım ben e-öğrenmenin alıştırmalar bölümüne giriyorum zaten orda konuyu anlatıyor ve sorular oluyor.testlerini çözüyorum.muratın kitaplarıda var ama okuyarak çalışamadığım için bu yol daha rahat geliyor bana.hatta bir aöf sitesinde açıköğretimin kendi verdiği kitapların ünite sonlarındaki sorulardan çıktığını yazmışlar.alkisalkisalkis
herkese iyi çalışmalar inş.bugün açıklanır.kaydirigubbakcemile2

arkadaşlar herkes görebiliyor mu sonuçlarını benim sayfaya bağlanamama durumum değil sayfa açılıyor tc yi giriryorum hiç sınava girmemiş gibi sonuç dersler var notlar yok bu nedir çözemedim

peki arkadaşlarım nasıl sonuçlarını görmüş saat kaç gibi açıklanır bilginiz var mı derslere konsantre olamıyorum artık ya:(

kım gormus sonucu canım?henuz acıklanmadı acıklansa zaten herkez buraya yazardı aldıgı notları sakın ol canım...

ben 4. sınıftayım bitmesine bir ay kaldı ama üstümde feci bir rehavet var bahardan mı bilmiyorum. elimi kitaplara atasım gelmiyor :(

simurg-anka 4.sınıfsın çalışma yontemlerını yazar mısın belkı faydası olur bana))

Son düzenleme:
evet açıklanmamış daha ama bugün resmen heyecandan tırnaklar gitti:)

açıklandı arkadaşlar ben beklediğim sonuçları aldım darısı başınıza

açıklandı ve beklediğimin üstünde süperrr inş bu başarıyı finaldede gözteririm ama final zor diyorlar inş hayırlısıyla onuda atlatırız.

hepınızı tebrık ederım canlarım darısı fınallerın basına.benım ekran kıtlendı goremıyorum ıns yarın bnde yazarım sonucları

teşekkür ederim cnm ben kendi adıma inş darısı finallerin başına diyelim

e öğrenme portalında oturum açıyorsunuz. fakülteyi seç bölümünden sınav sorularını seçiyoruz..Bölüm listesinden istediğiniz yılı seçiyoruz. ders listesinden ara sınav yada yılsonu seçiyoruz. bu sekilde geçmiş yıllar çıkan sorulara ulaşıyoruz.Başarılar dilerim. kolay gelsin.Eğer bu zor gelirse aöf form siteleri var oradan geçmiş yıllarda çıkan soruları daha kolay bulursun.

e öğrenme portalında oturum açıyorsunuz. fakülteyi seç bölümünden sınav sorularını seçiyoruz..Bölüm listesinden istediğiniz yılı seçiyoruz. ders listesinden ara sınav yada yılsonu seçiyoruz. bu sekilde geçmiş yıllar çıkan sorulara ulaşıyoruz.Başarılar dilerim. kolay gelsin.Eğer bu zor gelirse aöf form siteleri var oradan geçmiş yıllarda çıkan soruları daha kolay bulursun.

Back