Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde son senem ve 3 dersim kaldı.heyecanla sonuçları bekliyorum.dün başladım çalışmaya e-öğrenmeden yazarak çalışıyorum ve aöf nin ünite sonlarındaki soruları çözüyorum.finansal yönetim ve girişimcilik bu şekilde iyi gidiyor ama 2 senedir yakamı bırakmayan maliyet muh.olmuyor.banada maliyetten yardım lazım.bu dersten geçen arkadaşlarım nasıl çalıştınız?:çok üzgünüm:
son sınıf arkadaslar banada yardım edın sevabınıza e öğrenmeden yazarak demıssın gecmıs fınal sorularını mı yazıyorsun?banada fıkır verırsenız ınanın cok sevınıcem 2. sınıfım ben bu arada matematıkle basım dertte kursa gıtmeye ımkanım yok malesef kendım calısıyorum bakalım ne olacak (
son sınıf arkadaslar banada yardım edın sevabınıza e öğrenmeden yazarak demıssın gecmıs fınal sorularını mı yazıyorsun?banada fıkır verırsenız ınanın cok sevınıcem 2. sınıfım ben bu arada matematıkle basım dertte kursa gıtmeye ımkanım yok malesef kendım calısıyorum bakalım ne olacak (