vaktim olmıcak ben 2. üni okuyorum açıköğretimde. finale hiç girmsek büte girebiliyomuyuz bu hakkımız var mı arkadaşlar?
e öğrenme portalında oturum açıyorsunuz. fakülteyi seç bölümünden sınav sorularını seçiyoruz..Bölüm listesinden istediğiniz yılı seçiyoruz. ders listesinden ara sınav yada yılsonu seçiyoruz. bu sekilde geçmiş yıllar çıkan sorulara ulaşıyoruz.Başarılar dilerim. kolay gelsin.Eğer bu zor gelirse aöf form siteleri var oradan geçmiş yıllarda çıkan soruları daha kolay bulursun.
Bende bugün başlayacağım.Notları iyi olan arkadaşlar çalışma tiyoları versinler lütfen sınava az kaldıı senağlama
gerçekten bu tüyolara benimde ihtiyacım var Allah rızası için nasıl çalışıyorsanız anlatın kursa gitme imkanım yok çünkü en yakın kurs 2 vasıta 45 dk yol üstelik çalışıyorum ve 2 yaşında kızım var matematikten kurtulamadım sadece 3 dersim var çalışıyorum ama olmuyor bir türlü muratın konu anlatımlı kitabını al diyorlar siz bundan mı çalışıyorsunuz.
Evet murat yayınları güzel gerçekten.Konu derslerinin özetlerini içeren kitapları ve 500 soruluk soru kitabı var.Bende kitaplardan çalışıp hemde internetten çıkmış soruları felan çözdüm.Ama çalışmama rağmen iktisat teorisinden 50 aldım daha fazla almam lazımdıÇalışma sistemimdemi hata var bilemiyorum.Daha düzenli çalışan ve başarı elde eden arkadaşların önerilerini bekliyoruz:teselli:
canım artık soru tarzını değiştirdiler..murat yayınlarındaki sorular çıkmıyor artık..
zaten murat yayınlarının insanlara faydalı olmasının nedeni, üniversitenin belli soruları döndürüp döndürüp tekrar sormasıydı ve murat yayınları da bu belli soruları yayınlıyordu ve tekrar sınavda aynısı çıktığı için başarılı oluyorduk...ama artık soru ezberleyerek ders geçmeye karşı yeni sorular çıkmaya başladı sınavda...
artık ana ders kitabına bağlı sorular çıkıyor..anakitaptan çalışmak daha iyi olacaktır
bende cALIŞMAYA basladım fakat inanılmaz bir isteksizlik var sanırım sıkıldım bu sene son senem umarım bu eziyet biter :)))
bu arada arkadaşlar gecmış yılların sorularını calışırsanız faydasını görursunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?