Fikirlerinizi bekliyorum

ne iyi gelinsin sen öyle yaa burda seni yerler senden kalmadı artık :))))

Tabi herkesin kendi düşüncesi ancak ben yalakalık olsun diye yapmıyorum uslubunüz hoş değil bir gün anne ve kayınvalide olacaksınız size sevgi gösterildiğin de yalakalık olarak algılamayın derim

Tabi herkesin kendi düşüncesi ancak ben yalakalık olsun diye yapmıyorum uslubunüz hoş değil bir gün anne ve kayınvalide olacaksınız size sevgi gösterildiğin de yalakalık olarak algılamayın derim
Gerçek sevgiyle diğer söylediğim zaten net olarak hissediliyor merak etmeyin :)

Konu farklı yerdeyse zaten taşınır burada oluşumun sizi ilgilendirmediğini düşünüyorum. Dert olmadığını fikir almak istediğimi başladığımda belirttim sizde bunu okuyabilirsiniz mesela
valla sonuna kadar ilgilendrmiyor neden millete bu çemkirmeler ilginç konunuzda tavrınızda cok yapmacık kayınvalidenizde sizdeki yapmacık samimiyeti görmüş demekki uzak durmuş bence yapışmışsın fikrim budur kibarca dert arıyorsun dedik yok yani

Gerçek sevgiyle diğer söylediğim zaten net olarak hissediliyor merak etmeyin :)
Sadece buradaki yazıdan onu hissediyorsanız hislerinizi Gözden geçirin derim
Keşke herkes iyi niyetli olabilse , yapılanları iyi niyet olarak olduğunu anlayabilseler.. kalpler bu kadar taş gibi olmasa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…