Fikirlerinizi bekliyorum

Yani şöyle bir kadın bu sefer de beni aramadın olur adım ondan dolayı aslında
Bence gayet iyi niyetle yaklaşmışsınız takdir edilesi bi tavrınız var :) k.valideniz de size kırıcı bişey dememiş terslememiş kalkmış kınanıza düğününüze bile gelmiş ama belli ki nazlanıyo :) Siz iletişimi koparmayın bence.. Büyükler kötülük yapmadıkça başımızın tacı

Evet bende sizin gibi düşündüğüm için böyle davrandım yoksa bunca Naz’ı başka birisi yapsa aramazdım

Evet bende sizin gibi düşündüğüm için böyle davrandım yoksa bunca Naz’ı başka birisi yapsa aramazdım
Valla benim k.valideyle aram iyidir.. Ha çok mükemmel bi insan mı tabiki hayır kim mükemmel ki.. Eşimle küstüler 1 ay kadar önce.. Ben her zaman aradığımdan daha çok aradım sordum.. Hatta eşimin kendisine karşı "densizliklerini" bile dinledim öyle olmadığını bildiğim halde tüm şikayetlerinde "aman anne boşver erkekler biraz böyle hödük sıkma canını" falan dedim geçiştirdim.. O seni şöyle seviyo böyle düşkün diye hep bahsettim.. Şimdi biraz yumuşadı gibi eşim arasa konuşur bence de işte o da aramıyo demekki içinde gerçekten gizli bi hödük var

Bu konuda aynıyız sizinle yemek götürdüğüm akşam bende dinledim “olsun anne bi cahillik olmuş sen büyüksün affedersin olur anne oğul arasında “ dedim küs davranmıyor belki bana ama hani bu kadar uğraşmama da telefonda kapatmaya çalışması “sokaklardayım yokum “ demesini haketmedim bence

msj tekrarı

k.validenizin yaşını bilmiyorum ama bana biraz menapoz gerginliği de olabilir gibi geldi.. O dönemlerde malum insanlar biraz fazla alıngan fazla hassas kısaca fazla fazla oluyolar.. Siz yine de alttan alın bence kendini tümden yalnız hissetmesin

Menopoza girmiş ben evlenmeden önce konuşma arasında daha önce demişti çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için

Nefret ederim gereksiz ısrardan, birine hayır dedikten sonra 100 kez daha aynı şeyi söylüyorsa inadına inadına hayır derim artık hayatta evet demem hatta.
Kocaman kadın. 5 yaşındaki çocuğunuzmuş gibi davranıyorsunuz, sürekli peşinden koşturmak falan. Gerek yok. Canı isterse o da adım atar.

Size kötü bir sey dememis, yanlis bir davranista bulunmamis. Ogluyla bir araya gelmek istememis demek ki. O kadar israrcisiniz ki burda benim icim sisti
Herkesin bir kusru da olur ayrica. Ogluyla küsünce size de kusuyorsa ilismeyin siz de o zaman. Ne demeye ille dibine kadar giriyorsunuz. Biraz zaman verin, onlar ana ogul, illa ki bir gun barisirlar.

çok iyi niyetlisiniz ama bence de fazla üstüne gitmeyin hayır dediyse gelmek istemiyorsa kendi hâline bırakın.
anne oğul onlar ilerde mutlaka düzelecektir araları siz üstelemeyin akışına bırakın.

Resmen yapismissin kadına. Bence abartili ilgi gösteriyosun bana yapmacık geldi. Uzaktan bakıldığında itici bile duruyor. Bırak kadın ne hali varsa görsün biraz nefes alsin

Mutlaka öyle barışırlar ama bu esnada hiç aramazsam sanki oğlum aramıyor gelin de aramıyor olmasın diye düşündüm doğru diyorsunuz aslında işte bazen çok iyi niyetli olmamak lazım

Resmen yapismissin kadına. Bence abartili ilgi gösteriyosun bana yapmacık geldi. Uzaktan bakıldığında itici bile duruyor. Bırak kadın ne hali varsa görsün biraz nefes alsin
Yapmacık bir ilişkim Yok sizinkiler nasıldır bilmiyorum ama ben kendi annemi de kayınvalidemi de içten severim bizde büyük evlendikten sonra 4 dür derler keza eşimde öyle yapmacıktan ziyade bir gün yaşlanacağım benim de çocuklarım olacak bunu düşünerek hareket ederim

Kadın kaç yaşında ki? Hayır sağlıklı bir insansa yalnız takılmak istiyor olabilir.

Çok vicdan yapıyorsanız, annecim sürekli arıyarak sıkmak istemiyorum seni, ne zaman bişeye ihtiyacın olursa ara, ya da çık gel yemeği beraber yiyelim diyebilirsiniz.

dertmi arıyorsunuz anlamadım konuşsa dert olur konuşmasada dert olur

Evet bunu diyebilirim aslında , kayınvalidem annemle yaşıt yani 49 50 yaşlarında yalnız kalmayı isteyecek bir kadın değildir ama dediğiniz gibi yine de bu ara belki de moral bozukluğundan yalnız kalmak istemiştir

dertmi arıyorsunuz anlamadım konuşsa dert olur konuşmasada dert olur
Dert aramıyorum , sadece doğru yapmaya yanlış izlenim bırakmamaya çalışıyorum konuştuğunda da dert edilecek bir durumum olmadı böyle birşeyden de bahsetmedim okursanız eğer

sende buranın başlığını bir oku istersen canım bir derdim var yazıyor başlıkta dimi derdiniz yoksa neden buradasınız ??

Bi kayinvalidem yok henuz. Bigun olursa sanmıyorum annem kadar sevicegimi ilgi gostericegimi. Bu düşüncem kimine doğrudur kimine yanlış. Böyle düşündüğüm için böyle yorum yaptim. Saygı başka bişey her zaman saygı duyarım ama abartmadan yalakalığa kaçmadan.

sende buranın başlığını bir oku istersen canım bir derdim var yazıyor başlıkta dimi derdiniz yoksa neden buradasınız ??
Konu farklı yerdeyse zaten taşınır burada oluşumun sizi ilgilendirmediğini düşünüyorum. Dert olmadığını fikir almak istediğimi başladığımda belirttim sizde bunu okuyabilirsiniz mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…