- 14 Mart 2008
- 6.050
- 5.180
- 723
- Konu Sahibi kelebekmkelebek
-
Aslında şöyle küs olduğunu bildiğim için eşimle araları düzelsin istedim ısrar etmem de ki amaç buay dert mi arıyosun kendine. kadın hayır demiş illa hayır cevabından anlamayan türk misali gel çay iç diyosun.
Aslında şöyle küs olduğunu bildiğim için eşimle araları düzelsin istedim ısrar etmem de ki amaç bu
Evet ben aile de anneye babaya önem veren birisiyimdir ondan dolayı kimsenin kalbi kırılmasın yalan dünya diye düşünürüm hata ediyorum sanırımBence çok üstüne düşüyorsun,bırak oluruna...Arasan da gel,git deme...3 arıyorsan bir ara ....Kendileri halletsinler yazık iyi niyetilisin belli ama seni neden duruma dahil eder gibi davranıyor ki?
Onu da yaptım aslında daha öncesin de ki günlerde hatta yalnız konuşsunlar diye mutfakta bile oyalandım :)Bugun iyi kayinvalide , iyi gelin gordukten sonra rahat rahat banlanabilirim.
Ogluyla konusmadigi icin size gelmek istemiyordur. O yuzden morali de bozuk. Cozum siz gidin. Belki aralarini da yaparsiniz.
Hata etmiyorsun , sadece fazla ısrarcısın.Evet ben aile de anneye babaya önem veren birisiyimdir ondan dolayı kimsenin kalbi kırılmasın yalan dünya diye düşünürüm hata ediyorum sanırım
Onu da yaptım aslında daha öncesin de ki günlerde hatta yalnız konuşsunlar diye mutfakta bile oyalandım :)
Evet bu kadar iyi niyet fazla geldi sanırım yapmamak lazım haklısınızAy sen ne iyi niyetlisin böyle ayyyyyyapma canım böyle şeyler. Benim kv de böyle oğluyla küserdi bana sarardı. Ben olsam hiç üzerine düşmen hatta ne hali varsa görsün. Yanlız yaşıyorsa insan gibi davransın bu kadar üzerine düşme gelmemiş baya ısrar etmişsin. Yaptığı çok ayıp.
Fazla naz dan usanırsam bilemiyorum :))Belli bir yaştan sonra naz oluyor naz
Yani şöyle bir kadın bu sefer de beni aramadın olur adım ondan dolayı aslındaAy beni bunalttın bu nedir yahukadın istemiyor demek ki görüşmek veya mesafe koymak istiyor bu ısrar neden?
Şaşkın olduğum için sanırım3 kere "oldu hadi iyi akşamlar"dan sonra bi mide bulantısı tuttu beni.
Niye bu kadar kafa yoruyon allasen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?